- 7 Ocak 2025
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi nurella-96
-
Benim de hamileliğimde uzun süre kaşıntılarım oldu enfeksiyon çıktı ve sanıyorum mantarım da vardı özellikle gece kaşınmaya başlardım ağlardım yani geçmiyor diye, biraz araştırdım iç çamaşırınızı pamuklu tercih edip nioli yağı damlatabilirsiniz ve elma sirkeli suda oturmanın baya rahatlattığı yazıyordu ben de antibiyotik kullandım enfeksiyon için travacort krem kullandım ve bazen de pamukla ve az sirkeyle vajina bölgesini sildim bir süre sonra şikayetlerim bitti. Umarım bian önce geçer gerçekten çok kötü bir şey insanı hayattan koparıyor.Merhaba arkadaşlar, 5 aydır geçmeyen vajinal mantarım var. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı kültür testinde az miktarda lökosit çıktı onun garicinde Herhangi bir mantar türüne rastlanmadı fakat ne yaparsam yapayım ne içersem içeyim geçmiyor. Candimax 200 mg kullandım 5 hafta boyunca gynolomexin fitil kullandım 2 kutu ve aylardır gynolomexin krem sürüyorum. Bu son reglimden sonra düzelmiştim. Aylar sonra erkek arkadaşımla birlikte oldum. Bu süreçte il dışında olduğı için zaten bir temasımız olmamıştı. Korumasız ilişkimizden sonra ben tekrardan yanmaya ve kaşınmaya başladım. Lütfen bana bir akıl verin ne yapmam lazım artık psikolojik olarak tükenmiş durumdayım kendimden tiksiniyorum bir şeyler söyleyin arkadaşlar sürekli ağlıyorum olmuyor düzelmiyor.
Erkek arkadaşınız hijyenine dikkat ediyor mu acaba veya birliktelik sonrası peçete dışında herhangi bir kıyafet parçasıni vajinaniza sürüyor olabilir misiniz. İlaçlar fayda etmediyse kadın digumcu sizi başka bölüme yonlendirir ve iğne falan verirler.Merhaba arkadaşlar, 5 aydır geçmeyen vajinal mantarım var. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı kültür testinde az miktarda lökosit çıktı onun garicinde Herhangi bir mantar türüne rastlanmadı fakat ne yaparsam yapayım ne içersem içeyim geçmiyor. Candimax 200 mg kullandım 5 hafta boyunca gynolomexin fitil kullandım 2 kutu ve aylardır gynolomexin krem sürüyorum. Bu son reglimden sonra düzelmiştim. Aylar sonra erkek arkadaşımla birlikte oldum. Bu süreçte il dışında olduğı için zaten bir temasımız olmamıştı. Korumasız ilişkimizden sonra ben tekrardan yanmaya ve kaşınmaya başladım. Lütfen bana bir akıl verin ne yapmam lazım artık psikolojik olarak tükenmiş durumdayım kendimden tiksiniyorum bir şeyler söyleyin arkadaşlar sürekli ağlıyorum olmuyor düzelmiyor.
Pedlerimi bile organik alıyorum. Saat başı değiştiriyorum nerdeyse ama olmuyor. İğne derken ne iğnesi acaba siz daha önce geçirdiniz miErkek arkadaşınız hijyenine dikkat ediyor mu acaba veya birliktelik sonrası peçete dışında herhangi bir kıyafet parçasıni vajinaniza sürüyor olabilir misiniz. İlaçlar fayda etmediyse kadın digumcu sizi başka bölüme yonlendirir ve iğne falan verirler.
Siz pamuklu çamaşır kullanın sirkeli su ile yıkanın çamaşırları ütüleyin kullandığınız ped bile çok önemli saf pamuklu olanları kullanmanız lazm ve sık sık değiştirmek gerekir
Erkek arkadaşından bulasiyor sana ne bulasiyorsa. Neden kondomsuz birlikte oluyorsun üstelik tam iyileşmeden. Birbirinize bulastirip duracaksiniz erkek arkadaşın da tedavi olsun.Merhaba arkadaşlar, 5 aydır geçmeyen vajinal mantarım var. Gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı kültür testinde az miktarda lökosit çıktı onun garicinde Herhangi bir mantar türüne rastlanmadı fakat ne yaparsam yapayım ne içersem içeyim geçmiyor. Candimax 200 mg kullandım 5 hafta boyunca gynolomexin fitil kullandım 2 kutu ve aylardır gynolomexin krem sürüyorum. Bu son reglimden sonra düzelmiştim. Aylar sonra erkek arkadaşımla birlikte oldum. Bu süreçte il dışında olduğı için zaten bir temasımız olmamıştı. Korumasız ilişkimizden sonra ben tekrardan yanmaya ve kaşınmaya başladım. Lütfen bana bir akıl verin ne yapmam lazım artık psikolojik olarak tükenmiş durumdayım kendimden tiksiniyorum bir şeyler söyleyin arkadaşlar sürekli ağlıyorum olmuyor düzelmiyor.
Bende geçirdim evet fitiller kullandım son test hakkım kalmıştı o zaman da geçmesydi doktorum seni enfeksiyona yönlendircem iğne verecekler dedi şükür gerek kalmadı o son testte temiz çıktı. Siz bence erkek arkadaşınıza dikkat edin olan size oluyor yazık günah hiç çekilecek çile değil. Benim eşim dikkat eder ondan da bulaşmadi ama yinede her birliktelik öncesi ekstra yıkanmasını isterdim hee bide tükürükle de oluyor bu durum ilişki esnasında oral falan yapmayın uzun süre ta iyileşene kadarPedlerimi bile organik alıyorum. Saat başı değiştiriyorum nerdeyse ama olmuyor. İğne derken ne iğnesi acaba siz daha önce geçirdiniz mi
İstanbulda mısınız hangi doktora gittiniz pekiErkek arkadaşınızdan kapmış gibi görünüyorsunuz. Tekrar bir doktora gidin bende enfeksiyon oldum doktor sağlam bir tedavi uygulayacağız dedi 3 antibiyotik 1 fitil 1 iğne 1 krem verdi bakalım artık
İyi bir kadın doğum doktoruna gidin
Yani onda bir sıkıntı yoktu zaten ben ilk hastalandığımda da o yoktu yanımda yani ben birden bire regl sonrası mantar oldum. Yaklaşık 4 sonra birlilte olduk zaten onda enfeksiyon yok diye düşündüm. Şimdi mecbur o da tedavi olacak anladığım kadarıylaErkek arkadaşından bulasiyor sana ne bulasiyorsa. Neden kondomsuz birlikte oluyorsun üstelik tam iyileşmeden. Birbirinize bulastirip duracaksiniz erkek arkadaşın da tedavi olsun
Hangi fitilleri kullandınızBende geçirdim evet fitiller kullandım son test hakkım kalmıştı o zaman da geçmesydi doktorum seni enfeksiyona yönlendircem iğne verecekler dedi şükür gerek kalmadı o son testte temiz çıktı. Siz bence erkek arkadaşınıza dikkat edin olan size oluyor yazık günah hiç çekilecek çile değil. Benim eşim dikkat eder ondan da bulaşmadi ama yinede her birliktelik öncesi ekstra yıkanmasını isterdim hee bide tükürükle de oluyor bu durum ilişki esnasında oral falan yapmayın uzun süre ta iyileşene kadar
Evet istnabuldayım. Erhan Aktürk’e gittim çok ilgili bir doktor memnun kaldım ikinci gidişimİstanbulda mısınız hangi doktora gittiniz peki
2 yıl oldu hiç hatırlamıyorumHangi fitilleri kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?