Teşekkür ederim alerji bölüme götürdüm fakülte hastanesine ama oda Fransız uyuzu dedi direkGecmıs olsun bu ara dr lar dogru duzgun ılgılenmıyor malesef (her bölüme gitmek zorunda kaldıgımdan biliyorum) alerji testi yaptırın belki bişey cıkar veya baska bi dr a sorun
Geçmiş olsun. Konuyla ilgili çok bilgim yok fakat böyle bir durum varsa evdeki herkesin tedavi olması gerekmez mi? Onun dışında bir durumsa eğer kullandığınız deterjan veya şampuan un kimyasalları olabilir. Ya da yediği şeyler dolayısıyla alerji gelşştirmiş olabilir. Bir kez daha çocuk doktoruna gösterin sonrasında da cildiye ye gidin tekrar. Çok geçmiş olsun.
Çocuk doktoruna da gidin muhakkak. Hayırlı güzel haberler almanız dileğiyle hemencecik şifa olsun yeni gittiğiğiniz doktorTeşekkür ederim evet gene randevu aldım cildiyeden tekrardan gidecegim
Yaklaşık 2 3 aydır çocukta böyle şeyler çıkıyor cildiye götürdüm uyuz dediler yapma ilaçlar yaptırdım losyonlar verildi kullandım ama fayda görmedim ne yapacağımı şaşırdım artık daha öncesinde bukadar yoktu doktora goturdugumuzde artık birsey yapmıyorlar uyuz diyor ama tedavisi yok yani anlayamadım aranızda bilgi verecek veya yardım edecek varmı
2-3 aydır evden birine bulaşmadıysa alerjidir bu. Kullandığınız deterjandan, yediği çikolataya kadar çeşit çeşit farklı şey dokunuyor olabilir. Her kişinin alerjik tepkisi farklı oluyor. Cildi kurudukça böyle kabarıyor, kaşınıyor. Aynı şey kaşıntı, kızarıklık, benekler tekrar ediyor. Çocuk için uygun mu bilmiyorum ama benim cilt doktorum, excipial lipo diye bir krem veriyor hep, cildi nemlendirip kaşınmasın kızarmasın diye. Eczacınıza sorun çocuk için uygun kremse kullanın, normal krem aslında ama baya böyle izlere, kaşıntıya kızarıklığa çok iyi geliyor. Bundan pahalı diye krem önerirse, bepanthol gibi markaları almayın. Zaten uyuzda da böyle cildi nemlendirmek gerekir.Yaklaşık 2 3 aydır çocukta böyle şeyler çıkıyor cildiye götürdüm uyuz dediler yapma ilaçlar yaptırdım losyonlar verildi kullandım ama fayda görmedim ne yapacağımı şaşırdım artık daha öncesinde bukadar yoktu doktora goturdugumuzde artık birsey yapmıyorlar uyuz diyor ama tedavisi yok yani anlayamadım aranızda bilgi verecek veya yardım edecek varmı
Evet ailecek olmuştuk ama bizlerde şuan yokSize bulaştı mı uyuz?
Evet doktor bize bunuda verdi ama bu dokundu oğluma yüzünde ve vücudunda aniden kızarıklık oluşmaya başlamıştı hemen acile götürmüştük her doktor uyuz diyor bugün gene götürdüm2-3 aydır evden birine bulaşmadıysa alerjidir bu. Kullandığınız deterjandan, yediği çikolataya kadar çeşit çeşit farklı şey dokunuyor olabilir. Her kişinin alerjik tepkisi farklı oluyor. Cildi kurudukça böyle kabarıyor, kaşınıyor. Aynı şey kaşıntı, kızarıklık, benekler tekrar ediyor. Çocuk için uygun mu bilmiyorum ama benim cilt doktorum, excipial lipo diye bir krem veriyor hep, cildi nemlendirip kaşınmasın kızarmasın diye. Eczacınıza sorun çocuk için uygun kremse kullanın, normal krem aslında ama baya böyle izlere, kaşıntıya kızarıklığa çok iyi geliyor. Bundan pahalı diye krem önerirse, bepanthol gibi markaları almayın. Zaten uyuzda da böyle cildi nemlendirmek gerekir.
Excipial Lipo â Excipial Hydro - Makyaj MAG
Excipial Lipo Nedir? Excipial Lipo aslında reçeteyle satılan genelde dermatologların yazdıÄı/önerdiÄi bir eczane kremi. Reçetesiz de alınabildiÄi vewww.google.com
4aylık oğlum var 1 aydır bu şekildeyiz artık her altını değiştirdiğimde ağlıyorum onun suçu neydi daha tazecik vücudu ne oldu diye ne ilaçlar kullandım pikolojım bozuldu Allah hepimize şifa versinYaklaşık 2 3 aydır çocukta böyle şeyler çıkıyor cildiye götürdüm uyuz dediler yapma ilaçlar yaptırdım losyonlar verildi kullandım ama fayda görmedim ne yapacağımı şaşırdım artık daha öncesinde bukadar yoktu doktora goturdugumuzde artık birsey yapmıyorlar uyuz diyor ama tedavisi yok yani anlayamadım aranızda bilgi verecek veya yardım edecek varmı
Amin canım Rabbım çocuklarımıza sağlık şifa versin gerçekten aynı durumdayım psikolojim gidik neden yani nasıl bir illet gecmiyor4aylık oğlum var 1 aydır bu şekildeyiz artık her altını değiştirdiğimde ağlıyorum onun suçu neydi daha tazecik vücudu ne oldu diye ne ilaçlar kullandım pikolojım bozuldu Allah hepimize şifa versin
İnanınki bilmiyorum ama artık gücüm kalmadı çoğuma kükürtlü bir krem denedim 3 gün üst üste sürdüm sonra yıkadım herşeyini yıkadım ütüledim sonra başka bir krem kullandım 3 sat durdu yıkadım hala bir çözüm bulamadımAmin canım Rabbım çocuklarımıza sağlık şifa versin gerçekten aynı durumdayım psikolojim gidik neden yani nasıl bir illet gecmiyor
Wilson diye kükürtlü Bi krem var biz eşimle onu kullanmistik o geçiriyor ama sizinkide omuİnanınki bilmiyorum ama artık gücüm kalmadı çoğuma kükürtlü bir krem denedim 3 gün üst üste sürdüm sonra yıkadım herşeyini yıkadım ütüledim sonra başka bir krem kullandım 3 sat durdu yıkadım hala bir çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?