Geçmeyen migren sorunum😭

• Konu Sahibi Konu Sahibi bkckc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bkckc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
3
3
88
28
Kızlar selamlar. 8+3 haftalık gebeyim. 1 haftadır süren migren atağım var. 2 kere parol serum aldım anlık iyi geliyor ama eve gelince yine aynı devam ediyor. Mentollü migren taşı aldım yine aynı maalesef. Sizin öneriniz var mı ne yapabilirim

Kızlar selamlar. 8+3 haftalık gebeyim. 1 haftadır süren migren atağım var. 2 kere parol serum aldım anlık iyi geliyor ama eve gelince yine aynı devam ediyor. Mentollü migren taşı aldım yine aynı maalesef. Sizin öneriniz var mı ne yapabilirim
Haftanıza uygun mu bilmiyorum doktora sorarsınız magnezyum ataklara iyi geliyor.

Bol su için .karanlık ve sessiz bir ortamda dinlenin. lavanta bebe nane yağı ile şakaklarınıza ve bileklerinize 1-2 damla rahatlatıyor . Ense ve sakaklara masaj ağrısı hafifletiyor . ense ve alnınıza soğuk kompres de rahatlatır

Ayaklarınızı sıcak( yakmayacak kadar ) suyun içine sokun. Bir süre bekleyin . Bana çok iyi gelmişti. Bir de kesinlikle rüzgarda, ıslak saçla kalmayın. Sabah uyanmadan bir saat öncesine alarm kurun, yataktan çıkmadan, gece yatmadan önce yanınıza koyduğunuz muzu yiyerek tekrar yatın. Magnezyum takviyesi alın( doktora sorun.) bir de biliyorum zor ama yudum yudum da olsa su içmeye çalışın, sıvı eksikliği baş ağrısı yapar. Tavsiyem cam pipetle için cam bardaktan, mide bulantısı daha az oluyor.
Fazla yapay ışıklandırmaya maruz kalmayın, evi loş yapın, ekrandan biraz uzak durmaya çalışın.

Back