Geçmeyen mide krambı

ozqe35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
36
7
6
33
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce domuz gribi oldum sonrasında atlattım ama peşine mide krambı başladı 1 aydır hergün ara ara sızlıyor sonra geçiyor gün boyu oluyor domuz gribi ile ne kadar bağlantısı var bilmiyorum ama psikolojim çok bozuldu göbek deliğimin hafif üstünde sızlama oluyor bazende göbek deliğimin altında oluyor doktora gittim enfeksiyon bölümüne direk ibs dedi bağırsak sendromu yani gazım da oluyor dedim ama ben pek ikna olamadım bu şekilde uzun süre karın ağrısı veya krambı olan var mı aranızda kötü kötü şeyler geliyor aklıma kafayı yemek üzereyim

Aynı değildir belki ama bende de oldu bir ay kadar acilde testte CK değerleri yüksek çıktı yan etkisi buymuş çok zeki bir doktora denk gelmiştim çok şükür. Anladı ve serum taktı ardından geçti bin şükür

Peki sizde de süreklimiydi ağrı uzun süreli yani bide ck değeri ne oluyor

Ay bende Ocak ayında hastalandım sonrasında her yemekten sonra inanılmaz karnın şişiyor doktora da gitmedim bilmiyorum onla mı alakalı

Peki sizde de süreklimiydi ağrı uzun süreli yani bide ck değeri ne oluyor
Evet sürekliydi normalde böbreklerim rahatsız önce o sandık kaç kez gidip acilde iğne serum aldım geçmedi en sonunda testte çıktı. Ck değeri kan da olan bir değer Google a yazarsanız daha net anlarsınız çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…