• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen kulak çınlaması?

Vertigo ... sanırım sizinki ne yazıkki çözümü yok eşimde aynı hastalıkla mücadele ediyor... Bu arada yüksek ses ortamından uzak durun yada tıkaç vs. gibi önlemler alın yoksa ilerleyince hiç katlanılmıyor :KK43: bayılma durumuna da geliyor ne yazıkki :KK43: geçmiş olsun
Teşekkür. Ederim vertigo olduğumu sanmıyorum ama baş dönmesi vs yok

Gomulu kalan disler ozellikle 20likler hatta curuk dislerde kulak cinlamasina sebep oluyo
Üst 20 likleri çektirdim daha yeni ama çınlama geçmedi, alttakiler duruyor zaten uzun zaman önce çıkmışlardı. Ama çenemi açıp kaparken ses geliyor bazen

Sanki kulagimda rüzgar esiyor gibi ses geliyordu cnm özellikle uyurken sinir ediyordu beni
Aynen benim de öyle :( özellikle çok sessiz ya da az sesli ortamlarda duyuyorum bazen artıyor şiddeti bazen azalıyor

Merhabalar. Benim 2 kulağımda da kulak çınlaması var. 2 Side hafif dereceli ama bazen şiddetleniyor. Sol kulağımdaki ince vızıltı sesi gibi sağ kulağımdaki ise hafif bir rüzgar esintisi gibi. Spor salonunda çalışıyorum yaklaşık 2 aydır, hoparlördeki ses genelde yüksek ve bazen ses kulağımda patlıyor resmen çok rahatsız oluyorum. Nasıl geçer bu çınlamalardan nasıl kurtulurum? Yaklaşık 3 haftadır böyleyim. Çok rahatsız etmesede sessiz ortamda dinlemeden duramıyorum moralimi bozuyor. Sessiz ortamda net duyurusun bu sesi, sesli ortamda bir şey Yok. KBB doktoruna gittim baktı kulaklarıma ve bir şey Yok kulaklarında diyip gönderdi. Gerçekten nasıl geçer bu tavsiyesi olan var mı? :KK43:
ben de bir dönem yaşadım kulak çınlamam yüzünden uyuyamadığımı biliyorum hatta bir kere de inşaat gürültüsü gibi çınlamalar olmuştu ondan sonra doktora gittim KBB doktoru fiziksel bir sorun yok psikolojik demişti sıkıntı stresten uzak dur kafana bişey takma 1ay geçmezse psikoloğa gitmelisin demişti. Hakikaten de öyleymiş stresimi tetikleyen insanlarla ilgili bişey olunca yine ufak çınlamalar oluyor hala...

Üst 20 likleri çektirdim daha yeni ama çınlama geçmedi, alttakiler duruyor zaten uzun zaman önce çıkmışlardı. Ama çenemi açıp kaparken ses geliyor bazen

Çenenizi gösterdiniz mi ? Benimde çenrmden ses gelir bazen hatta hekim panik yaptırıp uzmana gönderdi çok nazlı açıp kapıyosun demişti :)

Alttakileride ihmal etmeyin yanındaki dişleri ya çürütüyo ya çekimde kırılmasını sağlıyo
Geçmiş olsun

SIzin cinlamaniz daha cok yeni yani acute diyo dr lar,eger 6 aya kadar gecmezse ozaman kalici oluyo .Eger cenenizden sesler geliyosa cene provlemleri bunu yapar ,yuksek sesden su an etkilenmenizin sebebi ilk kulak cinlamasi basladihinda sese karsi ayni zamanda hassaslik olusuyo bu zamanla geciyo , benimki 2 senedir var ve sese karsi olan hassaslik hep yokluyo geri geliyo yani ve conlamanin siddetini artiriyo, bir sure kulak tipasi kullanip yuksek sesden uzak kalmaniz lazim , valistiginiz yerlede konusup muzigi sesini biraz azaltmalarinj soyliyebikirsiniz,bu cinlama bi hastalik degil ama insani pisikolojik olarak cok rahatsiz edebiliyo zamanla indan ysamaui ogrenmeye calsiyo ,gecmis olsun

Back