Tansiyonum normalTansiyonunuz nasıl?
Sizde de mi var kulak çınlaması?doktorların hiçbir teşhis koyamadığı bişey bu :) bununla yaşamayı öğren demişti doktorun biri
Sizinki ne kadar sürdü ve geçti mi sonra?Bende De vardı kulaklikdan uzak durdum kulağına tıkaç falan al bence müzik sesi kulağa zarar veriyor ondan oluyor
Sizde de mi var kulak çınlaması?
Merhaba çınlama kardeşimde de var senelerdir , geceleri o sesi bastırmak için kulaklık kullanıyor ya da müzik dinliyor.Disinizde problem olabilir mi ?
Birde pilotlarin kullandigi sungerler var onlardan alin isyerinde bir saga bir gunde sola takarsiniz.
Merhaba çınlama kardeşimde de var senelerdir , geceleri o sesi bastırmak için kulaklık kullanıyor ya da müzik dinliyor.
Uyumakta zorluk çekiyor.
Dişle ilgili Nasıl bir bağlantı olabilir?
Dişlerine mi baktırmadı gerekir ?
teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ,bunu bilmiyordum .Gomulu kalan disler ozellikle 20likler hatta curuk dislerde kulak cinlamasina sebep oluyo
teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ,bunu bilmiyordum .
Ama askerde başlamış çınlama,senelerdir devam ediyor. yanında Ateş edilmiş o sesle başlamışyine de belki dişlerine de baktırmalı.
KBB Bi çözüm bulamıyor malesef.
Sadece Bi yerde İbrahim saraçoğlunun soğanın cücüğü ya da sarımsak mıydı hatırlamıyorum onu gece kulağın içine koyun demişti galiba , ama hiç denemedik .
Tekrar teşekkürler
Bi yıla yakın sürdü malesef ne zaman yüksek sesle müzik dinlemeyi bıraktım o zaman geçtiSizinki ne kadar sürdü ve geçti mi sonra?
SİZinki yüksek mi alçak mı? Bir de zamanla arttı mı yoksa şiddeti hep ayni mıydı?bendede aynı problem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?