• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen kulak çınlaması?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
303
Merhabalar. Benim 2 kulağımda da kulak çınlaması var. 2 Side hafif dereceli ama bazen şiddetleniyor. Sol kulağımdaki ince vızıltı sesi gibi sağ kulağımdaki ise hafif bir rüzgar esintisi gibi. Spor salonunda çalışıyorum yaklaşık 2 aydır, hoparlördeki ses genelde yüksek ve bazen ses kulağımda patlıyor resmen çok rahatsız oluyorum. Nasıl geçer bu çınlamalardan nasıl kurtulurum? Yaklaşık 3 haftadır böyleyim. Çok rahatsız etmesede sessiz ortamda dinlemeden duramıyorum moralimi bozuyor. Sessiz ortamda net duyurusun bu sesi, sesli ortamda bir şey Yok. KBB doktoruna gittim baktı kulaklarıma ve bir şey Yok kulaklarında diyip gönderdi. Gerçekten nasıl geçer bu tavsiyesi olan var mı? :(

Aynı dertten eşim muzdarip
Geçmiyor sadece bir süre sonra alışıyorsunuz :(

23 senedir var bende malesef çokndoktora gittim çare bulamadı artık gitmiyorum bazen çoğalıyo bazen azalıyor

Bende De vardı kulaklikdan uzak durdum kulağına tıkaç falan al bence müzik sesi kulağa zarar veriyor ondan oluyor

doktorların hiçbir teşhis koyamadığı bişey bu :) bununla yaşamayı öğren demişti doktorun biri

Disinizde problem olabilir mi ?
Birde pilotlarin kullandigi sungerler var onlardan alin isyerinde bir saga bir gunde sola takarsiniz.

Disinizde problem olabilir mi ?
Birde pilotlarin kullandigi sungerler var onlardan alin isyerinde bir saga bir gunde sola takarsiniz.
Merhaba çınlama kardeşimde de var senelerdir , geceleri o sesi bastırmak için kulaklık kullanıyor ya da müzik dinliyor.
Uyumakta zorluk çekiyor.
Dişle ilgili Nasıl bir bağlantı olabilir?
Dişlerine mi baktırmadı gerekir ?

Merhaba çınlama kardeşimde de var senelerdir , geceleri o sesi bastırmak için kulaklık kullanıyor ya da müzik dinliyor.
Uyumakta zorluk çekiyor.
Dişle ilgili Nasıl bir bağlantı olabilir?
Dişlerine mi baktırmadı gerekir ?

Gomulu kalan disler ozellikle 20likler hatta curuk dislerde kulak cinlamasina sebep oluyo

Hacı hocaya gidin doktor bulamiyorsa başka çare aramak lazim benim ki de öyle hocaya git Cem artık sırf bir umut kurtulurum .

Gomulu kalan disler ozellikle 20likler hatta curuk dislerde kulak cinlamasina sebep oluyo
teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ,bunu bilmiyordum .
Ama askerde başlamış çınlama,senelerdir devam ediyor. yanında Ateş edilmiş o sesle başlamış :( yine de belki dişlerine de baktırmalı.
KBB Bi çözüm bulamıyor malesef.
Sadece Bi yerde İbrahim saraçoğlunun soğanın cücüğü ya da sarımsak mıydı hatırlamıyorum onu gece kulağın içine koyun demişti galiba , ama hiç denemedik .
Tekrar teşekkürler

teşekkür ederim bilgilendirdiğini için ,bunu bilmiyordum .
Ama askerde başlamış çınlama,senelerdir devam ediyor. yanında Ateş edilmiş o sesle başlamış :KK43: yine de belki dişlerine de baktırmalı.
KBB Bi çözüm bulamıyor malesef.
Sadece Bi yerde İbrahim saraçoğlunun soğanın cücüğü ya da sarımsak mıydı hatırlamıyorum onu gece kulağın içine koyun demişti galiba , ama hiç denemedik .
Tekrar teşekkürler

Sebebl belliymis aslinda buyuk ihtimal oyuzden oluyodur .
Degilsede dis cene enbuyuk etkenler

Vertigo ... sanırım sizinki ne yazıkki çözümü yok eşimde aynı hastalıkla mücadele ediyor... Bu arada yüksek ses ortamından uzak durun yada tıkaç vs. gibi önlemler alın yoksa ilerleyince hiç katlanılmıyor :( bayılma durumuna da geliyor ne yazıkki :( geçmiş olsun

Back