Hayır hiç gitmedim . Jilet kullanıyorum o koku yapar mı?Lazer epilasyon mu yaptırdın? Genelde lazerden sonra, normalde ter kokmayanlar bile koktuğunu söylüyorlar.
Hayır doğum kontrol kullanmıyorum.Hormonlarınızla ilgili bir sorun olabilir.
Doğum kontrol ilacı vs koku yapıyordu.
1 yıla yakındır doğal bir deodoranta geçtim. İnanılmaz bir şekilde tüm kokuyu kesti.
Hayır ilaç kullanmıyorumEkstra bi ilaç kullanıyor musunuz? Crystal roll on deneyebilirsiniz.
Düzenim hiç yok . O yüzden mi acaca . Gece 2 de 3 de yemek yiyorumYiyecek içecek düzeninde bir değişme oldu mu
Yok jilet yapmaz.Hayır hiç gitmedim . Jilet kullanıyorum o koku yapar mı?
Karbonatla limon ve elma sirkesi duşta önce uygulayın maske gibi 10 15 dk iyi gelecektirMerhaba . Bende son zamanlarda geçmeyen bir koltuk altı kokusu var. Duştan çıkıyorum defalarca kez sabunlamama rağmen kokuyor. Tüylerimi alıyorum gene aynısı. Bu nasıl geçer
Marka yazabilir misiniz. Benim 12 yaşındaki kızım da ter kokuyorHormonlarınızla ilgili bir sorun olabilir.
Doğum kontrol ilacı vs koku yapıyordu.
1 yıla yakındır doğal bir deodoranta geçtim. İnanılmaz bir şekilde tüm kokuyu kesti.
13-14 yaşına gelince normalleşecek merak etmeyin.Benim kızım da 11-12 yaşında kokarca gibiydi şimdi misss gibiMarka yazabilir misiniz. Benim 12 yaşındaki kızım da ter kokuyor. Duşunu aldığı günün ertesi günü yine ayni. Okul formasınin kumaşından olabilir diye düşünüyorum ama yazın da olabiliyor bu. Oğlum la nerdeyse ayni yaştalar ama oğlumda yok bende bile yok kızım da var. Ergenlik desem vücut olarak hala ergenliğe girmedi ama ter kokusuna çare arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?