geçmeyen kasık ağrısı gebelik olabilir mi acabaaa ??

Canım söylediğin belirtiler aynı bende olan belirtiler ve benimde adetim 27 sinde bir an sanki kendim açmış gibi oldum konuyu. ama ben bebek istiyorum hemde çok. dün akşam sanki adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve üzüldüm adet olcam diye ama sabah geçmişti. şuan yine yumurtalıklarım ağrıyor belime doğru yayılan bir ağrı var. 3/02/2015 de hsg çektirdim ondan 1 hafta sonra bel ve kasık ağrılarım başladı. sürekli bir yorgunluk ve uykulu halim var ve çok duygusalım. eşim ne derse desin alınıyorum. inşallah hamileyizdir.
ozaman bu topic sana da bana da fayda sağlasın hayırlısıyla hamileliklerimizi yazmak nasip olsun canım ben de işte tam aynı şekilde adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı çekiyorum ama kafama takılan göğüslerim öyle anlatılanlar gibi ağrımıyor midem bulanmıyor ama duygusallık bende de had safhada

olur mu öyle şey anlat tabii kendimi yalnız hissetmedim şimdi :)) ve planlasan da zaten istediğin gibi olmayacak emin ol çünkü hep bir engel çıkacak planlarına kafandakini tam anlamıyla uygulayamazsın hayat bu sonuçta :)
Evet öyle zaten istediğim gibi olmicak planlasamda bende en son bunu iyice kabullendigimde düşünceğim heralde :) kac yıllık evlisin peki ? En son arkadaşımla beraber gittim doktora sonuçları iyi cikti stresten olmuyodur dedi doktor inşallah hic gerek kalmaz senin gitmene :)

bunlar adet belirtisi de olabiliyor benim belirtilerim genelde böyledir hep

ozaman bu topic sana da bana da fayda sağlasın hayırlısıyla hamileliklerimizi yazmak nasip olsun canım ben de işte tam aynı şekilde adet sancısı gibi bel ve kasık ağrısı çekiyorum ama kafama takılan göğüslerim öyle anlatılanlar gibi ağrımıyor midem bulanmıyor ama duygusallık bende de had safhada
aynen canım ya ama ben adet olacak gibiyim öyle hissediyorum. ama diz kapaklarım falan ağrır normalde gögüslerimde ağrımıyor. valla bilmiyorum inşallah hamileyizdir.

Evet öyle zaten istediğim gibi olmicak planlasamda bende en son bunu iyice kabullendigimde düşünceğim heralde :) kac yıllık evlisin peki ? En son arkadaşımla beraber gittim doktora sonuçları iyi cikti stresten olmuyodur dedi doktor inşallah hic gerek kalmaz senin gitmene :)
inşallah yaa belki haftaya bebişim geliyor diye yazarım :KK66: 1,5 yıllık evliyiz canım siz ?

aynen canım ya ama ben adet olacak gibiyim öyle hissediyorum. ama diz kapaklarım falan ağrır normalde gögüslerimde ağrımıyor. valla bilmiyorum inşallah hamileyizdir.
hadi bakalım başka belirtin olursa yaz ben de olursa yazarım fikrimiz olur canımm

bizde 10uncu aydayız deniyoruz ama daha nasip olmadı :KK43: doktor 1 sene dolsun öyle gelin demişti.beklemek çok zor ama vardır bundada bi hayır.bence belirtilere takılma canım.benimde psikolojik olarak midem bulanır kafaya taktığım zaman.belirtiler genellikle adet gecikmesinden sonra başlıyormuş.inşallah hamilesindir canım

bizde 10uncu aydayız deniyoruz ama daha nasip olmadı :KK43: doktor 1 sene dolsun öyle gelin demişti.beklemek çok zor ama vardır bundada bi hayır.bence belirtilere takılma canım.benimde psikolojik olarak midem bulanır kafaya taktığım zaman.belirtiler genellikle adet gecikmesinden sonra başlıyormuş.inşallah hamilesindir canım
beklemekten başka çare yok sanırım zor ama bekleyeceğiz inşallah en kısa zamanda sen de bebeğine kavuşursun...

bende aynı durumdayım 20sinden beri filan kasık ağrım var sağlı sollu şiddetlice giriyor geçiyor bazen off dedirtecek şiddette :/ aynı zamanda böyle göz ayda parmak ta seyirme olur ya onun gibi bir şey göbeğimde oluyor ( biyerde yumurtlamayla alakalı diye okudum doğrumu bilmem ) artık alsak bizde bebişlerimizin önce haberini sonrada kendilerini kucaklarımıza :KK61:

bende aynı durumdayım 20sinden beri filan kasık ağrım var sağlı sollu şiddetlice giriyor geçiyor bazen off dedirtecek şiddette :/ aynı zamanda böyle göz ayda parmak ta seyirme olur ya onun gibi bir şey göbeğimde oluyor ( biyerde yumurtlamayla alakalı diye okudum doğrumu bilmem ) artık alsak bizde bebişlerimizin önce haberini sonrada kendilerini kucaklarımıza :KK61:
insallah hamile haberlerini aliriz senin de yumurtlama donemini anlayabiliyorsan onu ayirt edebilirsin canim yoksa kafa karistirabilir gonlune gore versin ALLAHIM

Merhaba bende yaklaşık iki senedir evliyim bu ay bende beklemedeyim çok istiyormusum karar verdiğimizde anladım.benim ay adet bitiminden sonra esimle ilişkiye girdikten birkac gun sonra kasiklarimda ağrılar başladı 14 gündür ağrım var adetimede 8gun var acaba hamilelik ihtimali varmıdır

aminn canım senin belirtin nelerdi adet olmadan önce şuydu diyeceğin bişey yokmu :)
valla ben bikaç ay hep heyecanlanıp herşeyi belirtiye yordum :)
hamile kaldığımı öğrendiğim ay da hep uykum vardı o kadar
ağrılarım hep oluyodu zaten..

Benim 2 çocuğum var 3. İstiyoruz 2 yıldan fazla oldu ama olmuyor görünürde bir sağlık sorunuda yok bu durumda olan varmı bide erkeğin zamanla sper sayısı azalırmi

X