geçmeyen kasık ağrısı gebelik olabilir mi acabaaa ??

Canım allah tüm bebek isteyenlere Anne olmayı nasıp etsın ınsallah sende hamılesındır korkma bır test yap cıkmazsada canını sıkma daha yasınız genc .Psıkolojıkmen cok ıstıyorsun boyle sıkıntıdanda olmuyor bazen rahat ol canım benım ınsallah dua edıyorum hepınıze en kısa zamanda olur

doğru söylüyorsun..kafaya takmamak insanın elinde deil..benim adetime daha var geçen ay 6 sında olmuştum.senin nezaman??inşallah ikimizde hamileyizdir..aminn...
27 si adet zamanım hadi bakalım sevincimizi birlikte yaşarız inşallah senin de gelişmelerini bekliyorum ozman canım :)

gögus agrım yoktu sadece kasıklarım ve belıme yayılan bır sancı vardı.Doktora gıttıgımde bebek aşagıda kalmıs o yuzden sancı verıyor dıye bır ılac yazmıstı yukarıya cemek ıcın ve sureklı yatmamı soylemıstı ılk ay
bunu söylediğin iyi oldu canım ben biraz ihmal de ediyorum olsa da olmasa da dikkat ederim en azından sıkıntı olmasın

Çokda uzun süre değil biz hiç korunmadık olmadı bi buçuk yıl gerçekten sıkıntı yapma biliyorum ne dedem boş banada derlerdi elde değilki evliliğin keyfini çıkarmaya bak birden gelir o ruhun duymaz o iki cizgide gösterir kendini herşeye hazırla kendini testi yap canım
gerçekten yüreğimi ferahlattınız paylaşmayınca insan daha çok kafasına takıyor sanırım ortak olduğunuz için teşekkür edrim buradan gelişmeleri yazarım ve inşallah güzel bir sonuçla dönmüş olurum

Canım allah tüm bebek isteyenlere Anne olmayı nasıp etsın ınsallah sende hamılesındır korkma bır test yap cıkmazsada canını sıkma daha yasınız genc .Psıkolojıkmen cok ıstıyorsun boyle sıkıntıdanda olmuyor bazen rahat ol canım benım ınsallah dua edıyorum hepınıze en kısa zamanda olur
ALLAH dualarına karşılık verir inşallah canım yaş 26 ama sanırım biraz sabırsızım bu da benim sınavım olsa gerek böylelikle sabrı öğreneceğim herhalde :)

sizin çocuğunuz varmı ya da böyle bir beklentiniz
Çocuğum yok 6 aylık evliyim nasıl desem çok karışık kafam etraftan baya bi baskı var ama ben emin değilim isteyip istemediğinden, ilerde olmazsa diyede korkuyorum bi yandan. Cocuk çok büyük sorumluluk gibi ömür boyu seninle olacak bişey bazen hevesleniyorum heves yetmiyo sadece ne zaman doğru zaman bilmiyorum eşim de istiyo ama :)

Çocuğum yok 6 aylık evliyim nasıl desem çok karışık kafam etraftan baya bi baskı var ama ben emin değilim isteyip istemediğinden, ilerde olmazsa diyede korkuyorum bi yandan. Cocuk çok büyük sorumluluk gibi ömür boyu seninle olacak bişey bazen hevesleniyorum heves yetmiyo sadece ne zaman doğru zaman bilmiyorum eşim de istiyo ama :)
senin açından daha iyi kafan rahat takıl doğru zamanda o gelecek zaten benim gibi takıntılı değilsin ki :) ayrıca şuan bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ömür boyu ayrılmayı zaten sen istemezsin bana kalırsa onun sorumluluğunu aşkla üstlenirsin gibi geliyor yani kafamdaki annelik bu benim :)

senin açından daha iyi kafan rahat takıl doğru zamanda o gelecek zaten benim gibi takıntılı değilsin ki :) ayrıca şuan bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ömür boyu ayrılmayı zaten sen istemezsin bana kalırsa onun sorumluluğunu aşkla üstlenirsin gibi geliyor yani kafamdaki annelik bu benim :)
Olduktan sonra çok sevecegimden eminim zaten ben çünkü aşırı bağlıyım sevdiklerime işte ondan da korkuyorum takıntı derecesinde düşünecek biri daha olacak hayatimda diye :) onun gelişimi eğitimi davranışları ben çalıştığım icin kim nasıl büyütecek yani ben senden daha takintiliyimdir emin ol herseyi tek tek planlamam lazim simdiden :) ama seni bunaltmiyim kendi takintilarimla :)

Birde bi yıl fazla değil bi yıldır bekleyen arkadaşlarım var doktorlar çok normal karşılıyor

merhabalar, aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemem ama anlaşılır olmak adına uzun uzun anlatacağım;
durum şöyle ben ayın 14ünden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ayın 14ünde yine kahverengi lekelenme yaşadım bat 27 si ve ben hala adet olacakmış gibi bu ağrıları yaşıyorum herhangi göğüs ağrısı yok ama şöyle birşey var içeriden göğüs ucuna doğru ara ara sızlama hissediyorum bazen de bacağıma kramp giriyor kasığımdaki ağrıdan ötürü... diyeceğim buna benzer bir durum yaşayıp da hamile olan var mı? ki ben bu planı askıya almıştım birçok hayal kırıklığı yaşadığım için ama yine de o kadar içimde yer etmiş ki hala umut besliyorum belki bu ay olmuştur diye... bu konuyu açmamın sebebi de totem yaptım bu konuyu açmak bana umut olacak ve uğur getirecek dedim siz de bana umut olun istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Bu konu hayır getirsin inşallah...

merhabalar, aslında uzun uzun yazıp kimseyi sıkmak istemem ama anlaşılır olmak adına uzun uzun anlatacağım;
durum şöyle ben ayın 14ünden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ayın 14ünde yine kahverengi lekelenme yaşadım bat 27 si ve ben hala adet olacakmış gibi bu ağrıları yaşıyorum herhangi göğüs ağrısı yok ama şöyle birşey var içeriden göğüs ucuna doğru ara ara sızlama hissediyorum bazen de bacağıma kramp giriyor kasığımdaki ağrıdan ötürü... diyeceğim buna benzer bir durum yaşayıp da hamile olan var mı? ki ben bu planı askıya almıştım birçok hayal kırıklığı yaşadığım için ama yine de o kadar içimde yer etmiş ki hala umut besliyorum belki bu ay olmuştur diye... bu konuyu açmamın sebebi de totem yaptım bu konuyu açmak bana umut olacak ve uğur getirecek dedim siz de bana umut olun istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Canım söylediğin belirtiler aynı bende olan belirtiler ve benimde adetim 27 sinde bir an sanki kendim açmış gibi oldum konuyu. ama ben bebek istiyorum hemde çok. dün akşam sanki adet olacakmışım gibi ağrım oldu ve üzüldüm adet olcam diye ama sabah geçmişti. şuan yine yumurtalıklarım ağrıyor belime doğru yayılan bir ağrı var. 3/02/2015 de hsg çektirdim ondan 1 hafta sonra bel ve kasık ağrılarım başladı. sürekli bir yorgunluk ve uykulu halim var ve çok duygusalım. eşim ne derse desin alınıyorum. inşallah hamileyizdir.

Olduktan sonra çok sevecegimden eminim zaten ben çünkü aşırı bağlıyım sevdiklerime işte ondan da korkuyorum takıntı derecesinde düşünecek biri daha olacak hayatimda diye :) onun gelişimi eğitimi davranışları ben çalıştığım icin kim nasıl büyütecek yani ben senden daha takintiliyimdir emin ol herseyi tek tek planlamam lazim simdiden :) ama seni bunaltmiyim kendi takintilarimla :)
olur mu öyle şey anlat tabii kendimi yalnız hissetmedim şimdi :)) ve planlasan da zaten istediğin gibi olmayacak emin ol çünkü hep bir engel çıkacak planlarına kafandakini tam anlamıyla uygulayamazsın hayat bu sonuçta :)

Birde bi yıl fazla değil bi yıldır bekleyen arkadaşlarım var doktorlar çok normal karşılıyor
ben eğer bu ay adet olursam dr a gideceğim hormonlarıma bakılacak yumurtalıklarımda sorun yokmuş bakalım dr da dedi çok takarsan olmazdiye

X