Bilemiyorum inanın arafta kaldimGerçekten ben garip bi durum göremedim. İki evlat büyüttüm böyle şeyler normal. Elbette doktor kontrolünde olsun şüpheniz varsa. Ama biraz zamana bırakmayı deneyin büyüyünce düzeliyor herşey. Söylediğiniz tüm örnekler her çocukta olan şeyler
Evet kaldı ben çalışıyorum babaanne bakiyo sırf bu sebepten işi bırakmayı düşünüyorumTvye çok mu maruz kaldı? Genel olarak tvye fazla maruz kalan çocuklar böyle olur. Ve düzelir de.
tv ile alakası yok otizm tv olmadan önce de bilinen bir durum 1930lu yıllarda fark edilmiş. Doğuştan gelen bir durumEvet kaldı ben çalışıyorum babaanne bakiyo sırf bu sebepten işi bırakmayı düşünüyorum
Buz doktor kontrolünde Rama çıktık oradaki özel eğitim hocaları otizim değil dedi tekrar bı doktora gittik oda otizm değil dedi kreş dil terapisti gibi eğitimlere başladı özel eğitime ram uygun görürse başlanıyor zatenOtizm tanısı almış neden daha fazla uğraşıyorsunuz anlamadım doktorlar bunun için eğitim alıyor sizden daha fazla bilgili doktora güvenmiyorsanız başka doktora gidin. bunun bir tedavisi yok düzelme şansı yok. Çok geç olmadan özel eğitim merkezleriyle görüşün bence. Tek çeşit otizm yok sonuçta
Yapacağınız ilk şey yaşıtlarıyla bir araya getirmek. Bol bol oyunlar oynamak, parka götürüp sosyalleştirmek. Sonrasında düzelecektirEvet kaldı ben çalışıyorum babaanne bakiyo sırf bu sebepten işi bırakmayı düşünüyorum
özel eğitim hocası otizm değil deme hakkına sahip değil bu tanıyı doktor koyar. Anlıyorum üzülüyorsunuz ama bence kabul edin ve ne yapabilirim diye düşünmeye başlayınBuz doktor kontrolünde Rama çıktık oradaki özel eğitim hocaları otizim değil dedi tekrar bı doktora gittik oda otizm değil dedi kreş dil terapisti gibi eğitimlere başladı özel eğitime ram uygun görürse başlanıyor zaten
Evet otizim nörolojik bı davranış bozuklugu ama ekrana çok maruz kalan çocuklarda otizime benzer davranışlar olabiliyortv ile alakası yok otizm tv olmadan önce de bilinen bir durum 1930lu yıllarda fark edilmiş. Doğuştan gelen bir durum
Tmmözel eğitim hocası otizm değil deme hakkına sahip değil bu tanıyı doktor koyar. Anlıyorum üzülüyorsunuz ama bence kabul edin ve ne yapabilirim diye düşünmeye başlayın
Tamam durum buymuş okey. Yapmanız gereken bıkmadan usanmadan ve yılgınlığa kapılmadan uyaran vermek. Oyun oynayın, kitaplar alın… sulu boya, pastel boya, oyun hamuru ne varsa deneyin. Allah şifa versinBuz doktor kontrolünde Rama çıktık oradaki özel eğitim hocaları otizim değil dedi tekrar bı doktora gittik oda otizm değil dedi kreş dil terapisti gibi eğitimlere başladı özel eğitime ram uygun görürse başlanıyor zaten
Evet çeşitleri var biliyorum olmadı bı doktora daha cikacagimSonuçta çocuk iki elde büyümüş
Anlam veremediğiniz hareketleri onun anne ve babaannesinden gördüklerini anlamlandirmasi tutarlı, tutarsızlığı, denge bulması kadar zor olamaz diye düşünüyorum. Otizmin dereceleri ve çeşitleri var içiniz rahat değilse bir daha araştırın
Çocuk psikiyatrın değil RAM'ın dediği dikkate alınır. Bu yüzden psikiyatr oraya yönlendirir. RAM da otizm diyemeyiz demiş. Lütfen okuduğunuzu anlayarak yorum yapınız bir anneye!Otizm tanısı almış neden daha fazla uğraşıyorsunuz anlamadım doktorlar bunun için eğitim alıyor sizden daha fazla bilgili doktora güvenmiyorsanız başka doktora gidin. bunun bir tedavisi yok düzelme şansı yok. Çok geç olmadan özel eğitim merkezleriyle görüşün bence. Tek çeşit otizm yok sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?