- 2 Kasım 2020
- 126
- 80
- 27
-
- Konu Sahibi selinnazli
Hangi kremBenim vardi 8 sene geçmedi doktor doktor geçtim sadece bacagimdayfi sonra bir doktora gittim bana kremler verdi ve 1 haftada bittt i gitti sonra belli aralıklarla 3 sene 2 sene nuks eder gibi oldu hemen kremi tekrardan aldım geçti gitti
Evet satın aldım ama çok kullanmadim , düzenli kullanım gerekiyor sanırımIlac degil sadece butun kimyasallari biraktilar.bide propolis kullandilar.bi de sari kantoron yagi egzamaya birebir.sari kantoron yagi diye aratip ozelliklerine bakabilirsiniz.
Kesinlikle duzenli kullanmaniz lazim.Icebilirsinizde.Sinir sistemine birebir.Yegenimin alti hemen pisiyo ve yara oluyo dermatitten.Sari kantoron kurtaricisi.Evet satın aldım ama çok kullanmadim , düzenli kullanım gerekiyor sanırım
Bende de vitamin eksikliği var, d vitaminiBende de vardı .Elocon pomat sürünce birtek geçiyor..Sonra başka yerde çıkıyor..Yine elocon sürerek geçiyordu..Ciltte ki sorunların vitamin eksikliğinden oldugunu öğrenince .Multi vitamin ve D vitamin kullanmaya başladım.Çok şükür yıllardır yok..Çok çektim sırayla her yerimde çıkıyordu..Birde deniz suyu yaramıyor..
Çok iyi olurBende de burun kenarımda vardı 2 seneyi geçgindir sonra bol bol su içmek ve eczacım bir su versi ama adını unuttum bir bakayım internetten deri altına saf su onu sure sure cok sukur geçti bi bakıp yazayım size..
Egzama olduguna emin misiniz, bir de kizarikliga yol acan parazitler vardi, onlar icin de bir arastirma yaptirin isterseniz, onlar da kizariklik ve kasinma yapiyor.Merhaba arkadaşlar, benim yüzümde egzama var ve hangi kremi kullansam bir türlü geçmiyor. Sürekli yüzüm kırmızı,o kızarıklık asla ama asla geçmiyor. Bildiğiniz bir çözüm var mi? Egzaması olan veya bir tanıdığının egzaması olan kişiler ne önerir?
Günde bir kere mi sürmeli yoksa fark etmez miKesinlikle duzenli kullanmaniz lazim.Icebilirsinizde.Sinir sistemine birebir.Yegenimin alti hemen pisiyo ve yara oluyo dermatitten.Sari kantoron kurtaricisi.
Evet herkes stres çok etken diyor, ben buna dikkat edecem en çok ve kimyasaldsn Uzak duracamBenim de saç diplerimde vardı hatta bununla ilgili bende senin gibi konu açtım ama daha sonra sedef olduğunu öğrendim. Maalesef ki bunun çaresi yok. Stresten uzak durmak lazımmış. Zaten bazı zamanlar artarken bazen kendiliğinden yok oluyor. Size geçen sene alnıma kadar inen halimi atsam kafayı yersiniz bu ne diye. Ama Allah'tan dindi o kısımda. Yani bilemiyorum benim saç diplerimdeki sürekli hareket halinde bir yerden çıkıyor bir yerde bitiyor. Benim vücudumda da kabuklu yaralar çıkmıştı doktor dermabel ve psorcutan diye bir krem vermişti. Cook iyi geldi bana vücudumdaki bütün sedefler üç günde gitti. Daha sonra ara ara stres yaptıkça çıktı ama üzerine ne zaman bu kremleri sürsem geçiyor. Şimdi çok nadir çıkmaya başladı
momecon olmasin ya o memocanMemocan diye bı krem var arkadaşım ise yarıyor demişti bide dut kurusunu öneriyolar ama kaynatılıp suyumu kullanıyor orasını tam bilemiyorum
Doktora gittim çok kez egzama maalesef. Keşke farklı geçen bir şey olsaydı. Ama yeniden iyi bir yerde doktora gitmek istiyorum.Eg
Egzama olduguna emin misiniz, bir de kizarikliga yol acan parazitler vardi, onlar icin de bir arastirma yaptirin isterseniz, onlar da kizariklik ve kasinma yapiyor.
Yaralar iylesene kadar sabah aksam.Günde bir kere mi sürmeli yoksa fark etmez mi
Sabun gibi şeyler de kullanmayın bence daha çok arttırabilir. Benim denemediğim hiçbir şey kalmamıştı sabunlar bile... Yine de stresten uzak kalmak lazım işte mesela kafanı dağıtacak biseyler..Evet herkes stres çok etken diyor, ben buna dikkat edecem en çok ve kimyasaldsn Uzak duracam
Bi de propolisli sampuan kullaninGünde bir kere mi sürmeli yoksa fark etmez mi
Krem isimleri neydi tam olarakBenim vardi 8 sene geçmedi doktor doktor geçtim sadece bacagimdayfi sonra bir doktora gittim bana kremler verdi ve 1 haftada bittt i gitti sonra belli aralıklarla 3 sene 2 sene nuks eder gibi oldu hemen kremi tekrardan aldım geçti gitti
Yüzümü Dalin ile yıkasam olur mu çünkü yüz ya mecbur yıkıyorum temiz olması gerekiyorSabun gibi şeyler de kullanmayın bence daha çok arttırabilir. Benim denemediğim hiçbir şey kalmamıştı sabunlar bile... Yine de stresten uzak kalmak lazım işte mesela kafanı dağıtacak biseyler..
MaalesefIstanbulda misin ?doktor oneriyim ,cozer sorununuzu
Parazit testi diye sorun isterseniz, yalniz bildigim kadariyla egzama da inatcidir.Doktora gittim çok kez egzama maalesef. Keşke farklı geçen bir şey olsaydı. Ama yeniden iyi bir yerde doktora gitmek istiyorum.