- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
- Konu Sahibi selinnazli
Ellerimde egzama yüzümde vitiligo çıktı hemde bir gecede vitiligonun tedavisi varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen teste yaptırayım yine de , inşallah geçer yüzümParazit testi diye sorun isterseniz, yalniz bildigim kadariyla egzama da inatcidir.
Bioderma hydrobio serum buldum. Tabi genedw eczacınıza veya dokforunuza sorun derim. İyice azdırmış olmayın.Çok iyi olur
Benim de kıpkırmızı hiç geçmiyor bu görüntüBioderma hydrobio serum buldum. Tabi genedw eczacınıza veya dokforunuza sorun derim. İyice azdırmış olmayın.
Benm egzamam kırmızı pul pul dokulen bir egzamaydı kaşıntı yoktu bu bana iyi geldi nemlerndirdi orayı bolbol da su içmek cok iyi geliyor.
Ben de bu tarz şeyler yiyiyorum maalesef, en iyisi test de yapayımBenim kızımın ellerinde var gitmedik doktor kullanmadıkları ilaç kalmadı.kesin bir tedavisi de yok en önemlisi perhiz.size neyin dokunduğunu bulmanız lazım.kizim abur cubur yediği gün resmen atak yapıyor.hele şu hazır browni ler varya onları yediğinde egzaması çıldırıyor diyebilirim.mesela en çok atak yaptığı dönem ne tüketiyorsunuz buna göre hareket edin.
Benim de güneşte daha da kötü, acaba güneş kremi mi kullansam ve de turşu ve asitli şeyler bende de kötü yapıyor . Bıraktım artıkA evet mesela bana turşu portakal kahve dokunur aynen tetikliyor bazı seyler ben bu kremi 2 seneye yakın kullandım ilk zamanlar yogun iyi gekdikce azaltarak yani mesela aşırı soguklarda veya çok güneşli gunlerde bana cok soguk ve aşırı güneşde yapıyordu
Dut kürünü ben de yapacambenim ellerimde ayaklarimda stresten kaynakli cok fazla cikar haslanmis
dut cok iyi geliyor ama yuze surulurmu bilmem
Valla bilemiyorum ki olur mu olmaz mı deneyin bir kerecik bişey olmaz heraldeYüzümü Dalin ile yıkasam olur mu çünkü yüz ya mecbur yıkıyorum temiz olması gerekiyor
Yanlış yazmış olabilirm düzeltmiş oldunuzmomecon olmasin ya o memocan
yanliş anlamayım lütfen gerçekten hoşuma gitti oyüzden yazdimYanlış yazmış olabilirm düzeltmiş oldunuz
Peki beslenme şekliniZe dikkat ettinizmi. Yemeyip kıstıgınız bi yiyecek oldumıBenim de saç diplerimde vardı hatta bununla ilgili bende senin gibi konu açtım ama daha sonra sedef olduğunu öğrendim. Maalesef ki bunun çaresi yok. Stresten uzak durmak lazımmış. Zaten bazı zamanlar artarken bazen kendiliğinden yok oluyor. Size geçen sene alnıma kadar inen halimi atsam kafayı yersiniz bu ne diye. Ama Allah'tan dindi o kısımda. Yani bilemiyorum benim saç diplerimdeki sürekli hareket halinde bir yerden çıkıyor bir yerde bitiyor. Benim vücudumda da kabuklu yaralar çıkmıştı doktor dermabel ve psorcutan diye bir krem vermişti. Cook iyi geldi bana vücudumdaki bütün sedefler üç günde gitti. Daha sonra ara ara stres yaptıkça çıktı ama üzerine ne zaman bu kremleri sürsem geçiyor. Şimdi çok nadir çıkmaya başladı
Yok hayır ama baharatı çok severimPeki beslenme şekliniZe dikkat ettinizmi. Yemeyip kıstıgınız bi yiyecek oldumı
Ya benimde yanagim kuruyo batiyo sicakta falan batiyo ve oralari cizik cizilerle doluyo acaba o dami ekzamaCinko olan aklimda ama.asildiger etkiliydi oda yanimda degil e devletten bakim bulursam.yazayim özelden
Bilmiyorum kuzum cünkü gul hastaligida sicakta kizarir bazen de batar soyle anlayabilirsin (tabi doktora gitmek en dogrusu )eger soguk suyla o bolgeyi yikadiginda hemen kizarik soluyorsa muhtemelen gül dür...egzama kasinti yapiyor(bendeki)kizariyor yara oluyor ve yine kuruyorYa benimde yanagim kuruyo batiyo sicakta falan batiyo ve oralari cizik cizilerle doluyo acaba o dami ekzama
Cok kizarmiyorBilmiyorum kuzum cünkü gul hastaligida sicakta kizarir bazen de batar soyle anlayabilirsin (tabi doktora gitmek en dogrusu )eger soguk suyla o bolgeyi yikadiginda hemen kizarik soluyorsa muhtemelen gül dür...egzama kasinti yapiyor(bendeki)kizariyor yara oluyor ve yine kuruyor