apranax içtim 1 saat önce. değişen bir şey yok. tansiyonumu ölçtüm o yüksek çıktı biraz.Bebegin cok kucuk degilse dayanilmaz olursa agrin parol disinda daha kuvvetli bisey al olmadi. Insanlar hamileyken de alabiliyor .yada dogum sonrasi da agri kesiciler yapiliyor vucudumuza. Igne degil de oral seklini isteyebilirsin doktordan.
ayy yavrucaklar çok küçükmüş kiyamam:)teşekkürler.
3 küçük çocuk var ve ev çöp ev oldu.
4,5 yaşında olan bakıyor kardeşlerine.
teşekkürler.ayy yavrucaklar çok küçükmüş kiyamam:)
anne hasta olunca evde dünya duruyor işte.
bir an önce gidin doktora.
bu arada yüksek ateş ve idrarda kan gerçekten bir an önce tedaviye başlanmalı.
çok geçmiş olsun tekrardan.umarım ciddi bişey yoktur bir an önce sağlığınıza kavusursunuz.
sağlıkla büyütün güzellikleri.
önce sağlık:)
Inanın çok üzüldüm dua ediyorum sizin için. Ben baş ağrısını çok çektiğim için bilirim çok zordur. Tansiyonu düşürmek gerek sanırım . Karanlık ve sessiz bir odaya geçip ayaklarınızı havaya kaldırıp derin nefes alıp dinlenseniz ne güzel olur. Hic olmazsa yine gidin acil servise evde boyle kivranmaktan iyidir. Pazartesiye kadar bari. Çok geçmiş olsun1 saat önce apranax içtim. sıfır etki. galiba tansiyonum yüksek olduğu için.
normal tansiyonum 7/10
şu anda 8/12
limon suyu sarımsak da düşürmüyor.
anlamadım.
teşekkürler.Inanın çok üzüldüm dua ediyorum sizin için. Ben baş ağrısını çok çektiğim için bilirim çok zordur. Tansiyonu düşürmek gerek sanırım . Karanlık ve sessiz bir odaya geçip ayaklarınızı havaya kaldırıp derin nefes alıp dinlenseniz ne güzel olur. Hic olmazsa yine gidin acil servise evde boyle kivranmaktan iyidir. Pazartesiye kadar bari. Çok geçmiş olsun
Kullandığınız bir ilaç var mı şuan ?@Mune azıcık kalsın olur mu?
selam hanımlar
dün acile gittik. dr iye dedi. bir toz, bir de parol verdi çocuk emzirdiğim için.
ama dün geceden bir ağrı başladı.
geçmiyor. parol falan işe yaramıyor.
benim hiç başım ağrımaz.
belki senede 1 kez. o da uyuyunca geçerdi.
en sonunda ambulans çağırdım. tansiyon 15/10. muhtemelen baş ağrısı ondan. iğne yaptılar. yolladılar.
yalnız yine baş ağrısı ve ateşlenme var. adet olur gibi kan geliyor idrarla. ağzımın içi yara oldu ateşten.
tecrübeli hanımlar başına gelen var mı? hangi doktora gideyim?
randevu gününü beklerken neler yapayım?
iki gün acile gittim. iğne vurup eve yolladılar. ha bir de apranax verdi dr. bu kadar.
idrar yolu enfeksiyonuyla beraber tansiyonu, ateşi yükselen oldu mu hiç?
gücelleme: adetim 1 hafta önce bitti ama yine adet olmuş olabilir miyim? normal uzanırken de arada kan geliyor.
Kan nereden geliyor@Mune azıcık kalsın olur mu?
selam hanımlar
dün acile gittik. dr iye dedi. bir toz, bir de parol verdi çocuk emzirdiğim için.
ama dün geceden bir ağrı başladı.
geçmiyor. parol falan işe yaramıyor.
benim hiç başım ağrımaz.
belki senede 1 kez. o da uyuyunca geçerdi.
en sonunda ambulans çağırdım. tansiyon 15/10. muhtemelen baş ağrısı ondan. iğne yaptılar. yolladılar.
yalnız yine baş ağrısı ve ateşlenme var. adet olur gibi kan geliyor idrarla. ağzımın içi yara oldu ateşten.
tecrübeli hanımlar başına gelen var mı? hangi doktora gideyim?
randevu gününü beklerken neler yapayım?
iki gün acile gittim. iğne vurup eve yolladılar. ha bir de apranax verdi dr. bu kadar.
idrar yolu enfeksiyonuyla beraber tansiyonu, ateşi yükselen oldu mu hiç?
gücelleme: adetim 1 hafta önce bitti ama yine adet olmuş olabilir miyim? normal uzanırken de arada kan geliyor.
hayır yok.Kullandığınız bir ilaç var mı şuan ?
gittim iki kez. iğne yapıp gönderdiler.Eğitim araştırma hastanesi aciline gidebilirsiniz. Gerekirse tahlil için sonda ile bile idrar alirlar. Tansiyon yuksekliginden mutlaka bahsedin.
idrar dışında da devam ediyor.Kan nereden geliyor
İdrarla mo
Kadın dogum gidin bence