suyun tadı berbat geliyor.İdrardan kan gelmesinin bir çok sebebi var böbrek, mesane iltihabı olabilir yüksek ateş bu sebeple de çıkabilir . Öncelikle muayene olup ardından tedavi edilmeli . Bu süreçte çok su için .
limon suyu sarımsak ilaç içtim. hala işe yaramadı.Bas agrisinin zorlugunu bilirim bi migren hastasi olarak idrar yolu enfeksiyonuyla bagli oldugunu dusunmuyorum bi norolojiye gorunun
iki kere gittim. iğne yapıp yolladılar.Yuksek ates ve idrardan kan gelmesi ciddi bir problemdir.Bence randevu gununu filan beklemeyin.Hemen gidin hastaneye..
Gecmis olsun.
içiyorum. sonra da mide bulantısı başlıyor. daha içmem mümkün değil.Ne kadar zor gelirse gelsin kendinizi zorlayip sürekli su icmelisiniz. Önce bir dahiliye uzmanına görünün o sizi gerekli bölümlere sevk edecektir. .çok geçmiş olsun
Bir an önce gidin doktora bence pazartesi mesela. Agriyla kalmak ona katlanmak hele ki emzirdigin bir bebekle çok zor bilirim. Parol da bir halta yaramaz ama işte iç yine de. Suya azıcık limon mu damlatsan acaba. belki de emzirdigin için yerine koymadigin vitamin ve enzim eksikliğin vardır o da şiddetli baş ağrısı yapariçiyorum. sonra da mide bulantısı başlıyor. daha içmem mümkün değil.
teşekkürler.iki birbirinden bağımsız şeylerde olabilir.
baglantida olabilir.
idrar yolu enfeksiyonu böbrek tasi v.s
aynı zamanda migren veya gerilim tipi baş ağrısı gibi.
bagisikliginiz zayıfladığı için arka arkaya gelmiş olabilir.
hem nöroloji hem urolojiye yada kadın doğuma gitseniz daha iyi olur sanki.yada dahiliyeye gidin oradan yönlendirirler duruma göre büyük ihtimal.
çok geçmiş olsun.
küçük bebeginiz varmış gece uyku sorunu yaşıyorsanız baş agriniz ondanda kaynaklanabilir.umarım ciddi bir durum yoktur.
tekrar geçmiş olsun.
yok. sadece idrar tahlili yapıldı.Bulunduğunuz şehirde üniversite hastanesi varsa ona gidin.
Üroloji ya da nefroloji
Kanınız da enfeksiyon da olabilir.
Kan tahlili yapıldı mı ?
evet. dahiliyeye de randevu alayım.Çok geçmiş olsun.Bol bol su iç.Parol çok hafif geçirmemesi normal.Bolca dinlen.Acile değil de dahiliyeye git derim.Böbrekle ilgili bişeyse üroloğa yönlendirecektir.Benim zatürre geçirdiğimi bir hafta boyunca her akşam acile kaldırıldığım halde anlamamışlardı acildekiler.Hep tedirgin olurum o yüzden.
1 saat önce apranax içtim. sıfır etki. galiba tansiyonum yüksek olduğu için.Bir an önce gidin doktora bence pazartesi mesela. Agriyla kalmak ona katlanmak hele ki emzirdigin bir bebekle çok zor bilirim. Parol da bir halta yaramaz ama işte iç yine de. Suya azıcık limon mu damlatsan acaba. belki de emzirdigin için yerine koymadigin vitamin ve enzim eksikliğin vardır o da şiddetli baş ağrısı yapar
işe yaramaz çünkü tansiyondan kaynaklı olduğuna emin oldum.Uyurken patates koyup sarip basiniza belki faydasi olur gecmis olsun