- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
-
- Konu Sahibi audrey2016
Boyun fıtığı yapıyordur bendede var fıtık duzlesme ve kanal daralmasi. Siz gece yataga yatıp dinlenmeye cekilince mi artıyor bu ağrılar yoksa günlük hayatta ayaktayken bir is yaparken ya da otururkende mi oluyor
D vitamini rksikligi yaygın kemik ağrısı yapar mesela.
Doktorlar psikolojik diyorsa oyledir muhtemelen ama bazi hastalıklarin tanısı zor konuyor ben kac doktor gezmistim zamaninda akciger filmi bile cekildim. Fibromiyaljiymisim mesela. Gecmis olsun.
Icme onlari sürekli. Midende rahatsizmis zaten jel sürüp tülbentle sarm boyun fıtığı cok illettir gun icerisinde de olur yani egilip kalkarken falan. Boyun yastığı kullanin. Kanepede yatmayın uzanmayin. Torba poset taşımayın. Biliyorsunuzdur bunlari.Beyin cerrahisine gidin.Ne zaman geleceği belli olmuyor. Gece gündüz fark etmiyor. İşin kötüsü ağrı kesici veya kas gevşeticilerde bir işe yaramamaya başladı.
Icme onlari sürekli. Midende rahatsizmis zaten jel sürüp tülbentle sarm boyun fıtığı cok illettir gun icerisinde de olur yani egilip kalkarken falan. Boyun yastığı kullanin. Kanepede yatmayın uzanmayin. Torba poset taşımayın. Biliyorsunuzdur bunlari.Beyin cerrahisine gidin.
Detayli muayne etsin . Bu goguse kadar gelen agrilar ne diyeymis baksin eger psikolijik olduğuna ikna olursaniz psikolaga gidin. Fizik tedavi aldinizmi
Psikolog kuzeniniz sinir uçları ağrıyor olabilir demiş. Bu yüzden nörolojiye gidin derim ben. Gerekli görürlerse emg gibi birkaç test yaptırırlar. Beyin cerrahı ameliyatlik bir durum olmayinca fizyoterapiye yolluyor, onlarin yardim etmesi icin de teşhis konmuş olması gerek aslinda. Ben psikolojik olduğunu sanmıyorum. En azından bir kez bir nöroloğa görünmeyi ihmal etmeyin.
Icme onlari sürekli. Midende rahatsizmis zaten jel sürüp tülbentle sarm boyun fıtığı cok illettir gun icerisinde de olur yani egilip kalkarken falan. Boyun yastığı kullanin. Kanepede yatmayın uzanmayin. Torba poset taşımayın. Biliyorsunuzdur bunlari.Beyin cerrahisine gidin.
Detayli muayne etsin . Bu goguse kadar gelen agrilar ne diyeymis baksin eger psikolijik olduğuna ikna olursaniz psikolaga gidin. Fizik tedavi aldinizmi