Anksiyetem artık bedenime vurdu çok zorlanıyorum

İlaç yeterli gelmediyse tekrar görüşün doktorunuzla, dozu artırabilir veya başka bir ilaç verebilir. İlaçla birlikte imkanınız varsa terapi almanızı öneririm. Çabucak geçen bi durum olmamakla birlikte tedavi ihmal edilmediğinde epey yol katediyorsunuz.
Cok yüksek doz ilaç kullanmaktan da çok korkuyorum aslında bu ilaç hafif yan etkisi yasatmadi bana çok ama diyormki zamanla belki hastalık korkusu da geçer bir anda geçecek değil ya

Bedenin tepki vermesi normal değil mi?
Yani grip olduğunuzu ateşiniz çıkıp halsizlik hissedince anlıyorsunuz aynısı
Hem psikiyatrie gidip hem psikolog ile de terapi süreci yürütmeniz lazım
Bütün hastalıkların başı stres zaten
Pisikologada gidiyorum sanki ama ise yaramıyor gibi geliyor ama yaramazsa bedensel ağrılar geçmezdi diye teselli ediyorm kendimi

Bide arkadaşlar sizde kafada karıncalanma oluyor gün boyu bir iki kez yaşıyorum korkuyorum da nöroloji ye gitsemmi diye düşünüyorum hatta

Cok yüksek doz ilaç kullanmaktan da çok korkuyorum aslında bu ilaç hafif yan etkisi yasatmadi bana çok ama diyormki zamanla belki hastalık korkusu da geçer bir anda geçecek değil ya
Doz kısmını doktor ayarlar zaten, Citoles'in 20mg olanı da yüksek doz sayılmaz zaten, onu görüşürsünüz.
Zaman verin kendinize, faydası olmuyor gibi gelmesi normal ama mutlaka terapinin de ilacın da etkisi olur, acele etmeyin.
Karıncalanma vs şikayetleri için de nörolojiye gidin tabii ki, kan testleri, tomografi MR gibi şeyler gerekirse yönlendirirler, ihmal etmeyin.

Doz kısmını doktor ayarlar zaten, Citoles'in 20mg olanı da yüksek doz sayılmaz zaten, onu görüşürsünüz.
Zaman verin kendinize, faydası olmuyor gibi gelmesi normal ama mutlaka terapinin de ilacın da etkisi olur, acele etmeyin.
Karıncalanma vs şikayetleri için de nörolojiye gidin tabii ki, kan testleri, tomografi MR gibi şeyler gerekirse yönlendirirler, ihmal etmeyin.
İnanin bu sene okadar doktora gittmki ve okadar çok kan tahlili verdmikiçok sıkıldım kan vs hep temiz çok şükür cekap bile yaptirdm ama sadece nöroloji kaldı yani oda ilacın etkisimi bilmiyorum anlamadım bende eğer korkularm geçmezse doktoruma gidince dozu ayarlar heralde cevap için teşekkür ederim 🤗

Back
X