Geçmeyen agrilar

Teşekkür ederim gerçekten ruh halimi aynı anlatmışsınız, ben restaurant müdürüyüm ve ağrılardan işimi bırakmak zorunda kaldım. Hergun ağrı ile uyanmak günü devam ettirmek okadar zor ki ilk Zamanlar Arkadaşlarıma aileme anlatıyordum artık insanlara anlatmak da istemiyorum derdimi onlarda yorulmustur dinlemekten evet meme ile kalp arasında kalmıştım benim korkum meme kanseri idi çünkü sol mememin üstü yani içten bir ağrı gibi ama 3 kez ultrason çektirdim temiz çıktı :) artık biraz düşünmeyi bırakıp bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum bugün başladım. Birde fibromiyalji olma ihtimali için dr gidicem.gide gele su yolu yaptım hastaneyi inşallah sağlığımıza kavuşuruz

Kesinlikle halden anlamıyorlar düşünme diyorlar, sürekli ağrınız varken nasıl dusunmeden durulur, yaşamadan bilemezsiniz diyorum ve artık bende kimseye konuyu açmıyorum buraya da o yüzden yazdim benim gibi halden anlayan vardir diye

Evet hafta içi randevu aldım psikiyatri için

Evet önceden pek dikkat etmezdim hatta ben sıcağı hiç sevmem kışın bile yorganla yatmazdim artık sıcak tutuyorum kendimi yelek giyerim tabi :) hatta gidip giyicem hemen

Hastaneye gittikçe, görseniz kendime hasta dosyası yaptım doktora gidince cv cikarir gibi dosyamı çıkarıyorum ultrason görüntülerim kan sonuçlarım EKG :) ama bir sonuca ulaşamamak ve nedeni bulamayan ağrı beni psikolojik olarak çok yorgu hiç Bir şeyden keyif alamaz oldum çok dua ediyorum bu ağrı birden geldi ve inşallah gider.. siz meme ultrasonu çektirdiniz mi hiç

Romatolojifibromiyaljide kesin tanı koymuyor ben onun için gitmiştim sadece romatizma için baktı fibromiyalji için fizik tedaviye yönlendirdi ama o da anlamadi
benim bir tanidigima romatolog teshis koydu ...benim ankilozan spondilit e fizik tedavi teshis koydu ...ona inanmayip bir dunya rontgen mr vs yapip tekrardan teshis koyan romatologlarda var

merhaba, işin psikolojik yönüyle ilgili aklıma şu sorular geliyor. ağrının başladığı zamanın sizin için özel bir anlamı var mı, stres vb açısından? ağrıyı ne zamanlarda hissedersiniz, hissetmeden hemen önce aklınızdan ne geçiyor olur? ağrıyı hiç hissetmediğiniz zamanlar olur mu? ağrının şiddeti hangi zamanlarda artar veya azalır? sabah uyanır uyanmaz ağrınız var mıdır yoksa ağrı fikri aklınıza geldikten sonra mı ağrımaya başlar? bunların cevabını tabii bana yazmanıza gerek yok ancak bir düşünürseniz belki psikolojinizle arasında bir bağlantı yakalayabilirsiniz.

İnanın ben de onu da düşündüm mememde mi bişey var diye bi sebep bulmaya çalıştım ama o kadar çok gidiyordum ki hastaneye orada durdum ,memede bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de bazen çarpıntı hissi de oluyor ,büyük ihtimal stres yaptığımız için öyle ,hele siz hiç korkmayın her şeyi yaptırmışsınız bence bi psikiyatri bölümüne danışın ilaç iyi gelirse de kurtulmuş olursunuz çok çok geçmiş olsun hepimize biliyorum anlıyorum bununla yaşamak çok zor

Canim psikolojik olabilir daha dogrusu yasadigin bir travma sonucu vucudunun vermis oldugu bir tepki. Terapi almani oneririm EMDR ya da hipnoz yontemi ile travmalari temizleyen bir psikologtan.

Kulunc agrim vardi sirtimda sebepsiz ve 6 ay kolumu kullanamamistim sinir sikismasi ve agridan hergun agriyordu gecmiyordu masaj ilac vs idare ettim. Terapiden sonra inanilmaz olacak ama 1 defa da gecti sok oldum mucize yasadim.

Öncelikle çok geçmiş olsun...

Ağrı hassas noktam, çok zor bir durum kesmeden ağrı çekmek. 19umdan beri ağrılarım var, tam 10yıl oluyor. Teşhisim fibromiyalji. Kalbe bıçak gibi giren ağrıları da oluyor, tüm vücutta gezen ağrılar, sabah tutukluk vs de. Özellikle bazı zamanlar atak halinde oluyor ağrılar, yaşamayı zorlaştırıyor gerçekten. Romatologa gideceğim yazmışsınız zaten, umarım fibromiyalji değildir ama öyleyse de en azından teşhisiniz konur... Bilinmezlik de çok kötü. Tekrardan geçmiş olsun.

Ay 3 gündür bunu yaşıyorum, sol göğsümün altında ve bazen göğsümün tam ortasına girip çıkan ağrı nöbetleri… ben üşüttüm diye düşündüm açıkçası ama okuyunca stres seviyemden emin olamadım. Sufi nefesini mutlaka araştırın, her gün uygulandığında vücut zaten gevşiyor otomatik. Ben de başlayacağım bakalım etkisi olacak mı ağrıma

Diğer yorumları okuyamadım önerildi mi bilmiyorum ama ortopedi ye gidin. Sırtınızda fıtık varsa veya herhangi bir sinir sıkışması, oluşturduğu ağrı göğüs kafesine uçlarına kadar gidebiliyor ve insanlarda kalp krizi/ nefes darlığı hissi oluşabiliyor.. Geçmiş olsun.

Çok büyük geçmiş olsun

Sonuçların temiz çıkması çok güzel fakat agrının kaynağını bulamamaları çok kötü ya

İnşallah kas agrısıdır düzenli spor yaparım benimde olur geçmeyen kas agrılarım ama 2 haftayı bulmaz 7 ay çok uzun bir süre

Fibromiyalji çok ağır bir hastalık. Tüm vücudunu ağrıtır, hayattan bezmiş hissedersin içinden hiç birşey yapmak gelmez.Tek bir bölgede yaşadığınız ağrı İçin fibromiyalji düşük bir ihtimal gibi geldi. Nedense bana da psikolojik gibi geldi rahatsızlığınız. Bir uzmandan destek aldınız mı

Fibromiyalji olabilir ,yani temeli psikolojik olan agrilar.Fiziki durumlari elediyseniz birseyinjz yoksa psikiyatriye gitmenizi oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…