Geçmeyen agrilar

Bende de sürekli sol göğsümde ağrı oluyordu hatta kalp sandım sonra fark ettim ki kalbin olduğu yer bile değil orası, gittiğim kardiyolog d vitamini baktı sebebi bulamayınca, ciddi ciddi diplerde çıktı d vitaminim. d vit eksikliği de kas ağrısı yapabiliyormuş. ampüllerden içince kalmadı bir şey ama hala ara ara sol göğsüm ağrır. psikolojik diye düşünmeye başladım çünkü bana da yapılacak her test yapıldı bir şey çıkmadı.
D vitamini eksikliğim vardı ilaç kullandım ama tabi bırakmıştım yine değerlere baktırın teşekkürler. Evet kas ağrısı sebeblerinin başında 🤔

Çok geçmiş olsun. Benim de kulakla ilgili geçmeyen ağrı sorunum var. Gitmediğim yer kalmadı. Sorunu bir türlü çözemiyorum. Hem işitme azlığı hem de ağrı, üstüne geçmeyen bir boyun tutulmasıyla yaşıyorum. Umarım bir an önce sorununuz çözülür, iki aydır şikayetlerim geçmedi ama sebepte bulamıyorlar. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor.

Çok geçmiş olsun. Benim de kulakla ilgili geçmeyen ağrı sorunum var. Gitmediğim yer kalmadı. Sorunu bir türlü çözemiyorum. Hem işitme azlığı hem de ağrı, üstüne geçmeyen bir boyun tutulmasıyla yaşıyorum. Umarım bir an önce sorununuz çözülür, iki aydır şikayetlerim geçmedi ama sebepte bulamıyorlar. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor.
Kesinlikle hele ki doktorlarin birşey yok deyip halen ağrı hissetmek, her an her dakika gerçekten yaşayan bilir insanın psikolojisini alt üst ediyor

Kesinlikle hele ki doktorlarin birşey yok deyip halen ağrı hissetmek, her an her dakika gerçekten yaşayan bilir insanın psikolojisini alt üst ediyor
Yardım etmek isteyen çevremdekiler de "düşünmemeye çalış" diyerek akıl veriyorlar. Hayır ağrımasa düşünmeyeceğim zaten.İnsan yalnızlaşıyor bir süre sonra. Umarım bir çözüm buluruz.

Stresli bir dönemimde benim de göğsümde sürekli bir ağrı oluyordu, göğsümün tam ortasında sıkışma hissi, batma falan filan vardı, ben de birçok doktora göründüm en son psikiyatriste gittim anksiyete bozukluğu ve panik atak başlangıcı dedi ilaç kullandım hayat şartlarım iyileşti stres faktörü ortadan kalktı ve ağrılar geçti. Şifalar dilerim umarım çözülür biran önce

Merhaba genel cerrahi ye gidip safra kesenize ve böbreklerinize baktırmanızı tavsiye ederim benimde göğsüme vuran ağrılarım var safra kesemde taş varmış

Benimde buna benzer tam 1 sene kalp ağrım oldu kaç kere acile hittim vasiyetimi bile video çektim çünkü başka bişey var ve bunu bulamiyorlardi.sonra yazın denize gittim sirtimi güneşe verdim kendimi kuma gömdüm biraz geçti 3 ay sonra yine ağrıdı ama sırtımda bir ağrı var sonra sürekli yelek giydim ama uyurken bile atletime çok dikkat ettim terleyonce üstümde sigutmadan değiştirdim ve mutlaka sırtımda birşeyler yelek gibi vardı şimdi geçti ama arada yine usutunce yokluyor.benve bu kuluc sırtınızda tam kalbinizin arka tarafinda oluşmuş.ben küçük bir topla yere yatıp masaj yapıyordum biraz gevsetoyordu ama asıl olan yelek beni kurtardi

size bu mesajı o kalp ağrısıyla yazıyorum ,aynı şey bende de oluyor kalbim ağrıyor sol tarafım son zamanlarda sol koluma da vuruyor ağrısı ,önce Hep kalp krizi diye acile giderdim panik atak olabilir dendi kaç kere EKG ye girdim efor yaptırmadım ama ekoyla baktılar normal dendi ,son zamanlarda daha sık yaşıyorum bu durumu iyice psikolojim bozuldu benim de yaklaşık 2 senedir böyleyim ,hastaneye gitmekten bıktım diye saldım ama çok korkuyorum bi yandan da yine gideceğim bu aralar

Teşekkür ederim evet ilk işim psikolojik destek ve romatoloji bölümü umarım bir teşhis konurda neyle mücadele ettiğimi öğrenebilirim.. belirsizlik çok kötü birşeymiş

Midenize de baktırın, çok gitmişimdir acile kalp krizi geçiriyorum sanıp, reflü yapıyor bu tür şeyler, atak geçtikten sonra sol tarafta sırtta ve omuzda ağrı oluyor, bir baktırın bence

Psikoloji öyle ağrılara neden oluyor ki inanamazsınız annem kalp ameliyatı sonrası iyilesemedi dayanılmaz agrilarla acillerde geçti aylarimiz yapılmadık tetkik kalmadı sonunda psikolojik olduğuna karar verdiler ve psikiyatr panik atak teşhisi koydu ilaç tedavisi ile çok çabuk iyileşti göz ardı etmeyin derim

İçinizi rahatlatmaya geldim. Aynı durumu bende yaşadım 7 yıl evvel. Bir buçuk sene surdu. Ruh halinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bu durumu ilk yaşadığımda kalp krizi geçiriyorum sanmıştım. O kadar keskin bir agriki. Temizlik yapıyordum egilmistim tam ayağa kalkarken çok şiddetli bir ağrı girdi göğsüme dakikalarca surdu. Kayinbabam'in evindeydim hemen ambulansı aradı EKG kan tahlili hepsi temiz çıktı kas ağrısı dediler. Çok uzun bir süre defalarca yaşadım bu krampları. Artık iş yapmaya hatta hareket etmeye korkar olmuştum ani bir haraketle göğsüme felaket bir kramp girebiliyordu. Sinirlerim çok yipranmisti o dönem her seferinde ya kalp kriziyse korkusu yaşıyordum. Bir kaç kez daha kardiyolaga gittim kalp ultrasonu EKG çektiler kalple alakalı bir sıkıntı yok dediler. Zaman zaman hala gece yatakta kendimi cevirdigimde gogsume aynı kramp giriyor. Artık alıştım ama çok şükür eskisi kadar sık olmuyor. Sizinkide buyuk ihtimalle kas agrisidir zamanla geçer merak etmeyin. Ciddi birşey olsaydi emin olun EKG'de heleki tomografide çıkardı. Ultrasonda cekmissiniz kaç kez zaten. İçinizi rahat tuttun lütfen siz üstünde durmadikca hafifleyecektir.

Aslında bir kaç kez genel cerrahiye gittim ama şikayetlerimi anlatinca hiç bakmadilar safra ve böbreğe aynen giderim belkide olabilir

X