- 20 Mayıs 2022
- 41
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi salihakevser
D vitamini eksikliğim vardı ilaç kullandım ama tabi bırakmıştım yine değerlere baktırın teşekkürler. Evet kas ağrısı sebeblerinin başındaBende de sürekli sol göğsümde ağrı oluyordu hatta kalp sandım sonra fark ettim ki kalbin olduğu yer bile değil orası, gittiğim kardiyolog d vitamini baktı sebebi bulamayınca, ciddi ciddi diplerde çıktı d vitaminim. d vit eksikliği de kas ağrısı yapabiliyormuş. ampüllerden içince kalmadı bir şey ama hala ara ara sol göğsüm ağrır. psikolojik diye düşünmeye başladım çünkü bana da yapılacak her test yapıldı bir şey çıkmadı.
Baktırırim dicektim :)D vitamini eksikliğim vardı ilaç kullandım ama tabi bırakmıştım yine değerlere baktırın teşekkürler. Evet kas ağrısı sebeblerinin başında
Allah şifa versin canımBelkide psikiyatriye gidicem
Kesinlikle hele ki doktorlarin birşey yok deyip halen ağrı hissetmek, her an her dakika gerçekten yaşayan bilir insanın psikolojisini alt üst ediyorÇok geçmiş olsun. Benim de kulakla ilgili geçmeyen ağrı sorunum var. Gitmediğim yer kalmadı. Sorunu bir türlü çözemiyorum. Hem işitme azlığı hem de ağrı, üstüne geçmeyen bir boyun tutulmasıyla yaşıyorum. Umarım bir an önce sorununuz çözülür, iki aydır şikayetlerim geçmedi ama sebepte bulamıyorlar. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor.
İnşallah tek dileğimİnşallah tedavisi olan bir hastalıktır da tez zamanda derdinize derman bulursunuz.
Yardım etmek isteyen çevremdekiler de "düşünmemeye çalış" diyerek akıl veriyorlar. Hayır ağrımasa düşünmeyeceğim zaten.İnsan yalnızlaşıyor bir süre sonra. Umarım bir çözüm buluruz.Kesinlikle hele ki doktorlarin birşey yok deyip halen ağrı hissetmek, her an her dakika gerçekten yaşayan bilir insanın psikolojisini alt üst ediyor
Teşekkür ederim evet ilk işim psikolojik destek ve romatoloji bölümü umarım bir teşhis konurda neyle mücadele ettiğimi öğrenebilirim.. belirsizlik çok kötü birşeymiş
Merhaba genel cerrahi ye gidip safra kesenize ve böbreklerinize baktırmanızı tavsiye ederim benimde göğsüme vuran ağrılarım var safra kesemde taş varmış
Siz isteyin ultrason la bi baksınlar minicik taşlar bile ne kadar ağrı verebiliyorAslında bir kaç kez genel cerrahiye gittim ama şikayetlerimi anlatinca hiç bakmadilar safra ve böbreğe aynen giderim belkide olabilir