• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen agrilar

Benimde gögüsümde küçük bir kist var. Ama önemli olmadığını söylediler. Benim israrim üzerine koltuk altı lenf bezlerime baktılar şiş çıktı bende antibiyotik kullandım bir ay sonra kontrolüm var. İnanın bende anlamıyorum artık Surekli memede ağrı olması omuza göğüs kemiklerine vurması çok kötü birşey ve insanı sürekli bı doktora gitmek zorunda bırakıyor
Merhaba bu agrilariniza bir çözüm buldunuz mu

Fibromiyalji olduğumu öğrendim. Ağrılarım daha da arttı. Bence siz de iyi bir fizik tedavi uzmanına görünün.En sonunda rahatsızlığımı öğrendim her ne kadar kötü de olsa.

Şu aşilardan sonra çok sık duyar oldum ben bu tür geçmeyen ağrıları hayır aşı karşıtı değilim bende öldüm sadece bunlari çok duymaya başladım.Yani elbette gereken doktora gidin fakat birşey çıkmazsa bunuda bir araştırın derim

Merhabalar bende sizin yazdiklarinizi 1 senedir yasiyorum hatta suan o agridan uyandim.kalp krizi gecircem diye cok doktor gezdim temiz cikti.psikolojik oldugunu dusunmuyorum herkes oyle yazmis buraya ama bence degil.sizin gecti mi nasil gecti ?

Merhabalar bende sizin yazdiklarinizi 1 senedir yasiyorum hatta suan o agridan uyandim.kalp krizi gecircem diye cok doktor gezdim temiz cikti.psikolojik oldugunu dusunmuyorum herkes oyle yazmis buraya ama bence degil.sizin gecti mi nasil gecti ?
Hayır geçmedi maalesef, hamilelik doğum derken 1.5 senedir pek ilgilenmedim yeni genel cerrahiye gidip meme ultrasonu çekildim birşey yok dendi ama meme emari isticem dr' dan

Tüm konusmalari okudum birebir aynilari bende de var, ayni doktorlarin hepsini gezdim ayni agrilari yasamaya devam ediyorum 10 ay oldu ve hala doktor doktor geziyorum. Sanki yazdiklarini ben yazmisim gibi geldi bu kadar benzer. Bir umut "sonunda agrilarim gecti" demeni umdum hep ama olmadi :( kafayi yiyecegim artik. Lutfen irtibatta olalim benim yasadigimi yasayan birilerine cok ihtiyacim var, kimse beni anlamiyor ne agrilar cektigimi bilmiyorlar. Bir de bu surecte iki bebek dusurdum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama gebelikle birlikte bu agrilar cok zoe oluyor korkuyorum off

Tüm konusmalari okudum birebir aynilari bende de var, ayni doktorlarin hepsini gezdim ayni agrilari yasamaya devam ediyorum 10 ay oldu ve hala doktor doktor geziyorum. Sanki yazdiklarini ben yazmisim gibi geldi bu kadar benzer. Bir umut "sonunda agrilarim gecti" demeni umdum hep ama olmadi :( kafayi yiyecegim artik. Lutfen irtibatta olalim benim yasadigimi yasayan birilerine cok ihtiyacim var, kimse beni anlamiyor ne agrilar cektigimi bilmiyorlar. Bir de bu surecte iki bebek dusurdum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama gebelikle birlikte bu agrilar cok zoe oluyor korkuyorum off
Kesinlikle katılıyorum kimse ne çektiğimizi anlamıyor ama ağrımasa insan ağrır der mi bende başkaları gibi gezip tozmak eğlenmek gülmek isterim kim ister evde kara kara düşünmeyi yüzü asık durmayı

Arkadaşlar merhaba, o kadar bunaldım ki benim gibi aynı dertten muzdarip kişiler mutlaka vardır diye geldim :( 7 ay önce gece vardiya bitimi geldiğinde başladı hersey saat iki civarıydı uzaniyordum dogrulmak isterken aniden sol göğüsume keskin bir ağrı girdi kalp krizi geçiriyorum sandım ve acile gittim EKG ve kan testi sonrası birşeyim olmadigi kas spazmı olabilir dendi yine kardiyolojiye git dediler. Hemen ertesi gün gittim EKG efor ve 15 gün sonra kalp sinigrafi çekildim tabi bu süreçte ağrı göğüsume yerleşti ve gitmiyor iş yerinde ağrıdan çalışmamaya başladım. Kalp sonuçları temiz çıktı, Dr göğüs hastalıklarina yönlendirme yaptı göğüs tomografi çekildim oda temiz çıktı böyle böyle 2 ay geçti ve benim ağrı hiç geçmedi. Mememde bir sorun olabilicegini düşündüm özel hastanede genel cerrahiye gittim meme ultrasonu sonunda küçük bir kist diğer bulgular normal dendi kas ağrısı deyip ağrı kesici verdi doktor. Biraz iyi geldi yine ağrılar başladı tabi gece korkarak uyanmalar kalbimin hızlı atışları eşim de benimle süreci yaşıyor haliyle bana ne olduğunu anlayama çalışıyor. Sol meme ve göğüs kafesimde ağrı geçmiyor tekrar özel bir görüntuleme merkezine gittim meme ultrasonu çektirdim sonuç yine temiz. Eee ben artık işi bıraktım... ruh sağlığim bozuldu bekliyorum geçmesini bir kaç gün iyi sonra yine ağrılar başlıyor... Dahiliye gittim yok psikolojiktir.. tamam bir süre yine bekledim yine şiddetli ağrılar başlıyor. Genel cerrahiye tekrar gittim yine meme ultrasonu çekildi bu sefer koltuk altı lenf bezlerime bakılmasını istedim enfeksiyon testi, kan sonucu ve ultrasonda bezlerim şiş çıktı ama enfeksiyondan olduğu söylendi kötü birşey yok dediler. Artık ağrı vücudumda sirtimin üst tarafında sol göğüsumde kaburgalarimda kansermiyim diye sordum artık doktora kötü birşey olsa çoktan çıkar diyorlar peki neden 7 aydir gecmeyen ağrılar var diyorum kesin bir şey yok... Dün sağlık ocağında ki Dr artık derdimi anlatamaya akıl almaya gittim fibromiyalji olabilir yada psikolojik olabilir dedi.. kusura bakmayın uzun yazdım ama 7 ayı bu kadar satırlara dökmek de inanin zor benim gibi olan var mı :(
Öncelikle çok geçmiş doğum yapalı 5 oldu ve aynı dertten bende muzdaripim travmalı bir doğumum olmuştu o yaşadığın berbat ağrıyı bende yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum şimdi ölüyorum diyorum bana nöroloji doktoru fibromiyalji teşhisi koymuştu ondan mı bilmiyorum

Back
X