Geçmeyen agrilar

Cok geçmiş olsun gerçekten nedir neyle uğraşıyoruz insan bilmek istiyor, belirsizlik kadar kötü bir şey sürekli insanın aklına kötü şeyler gelmesi çok acı maalesef, bende migdemi bı baktiricam

Merhaba biz de babamda benzer sorun yaşadık, en sonunda yaşlılıktan dediler. Fakat bir ürün kullanmaya başladık tavsiye üzerine, boyun tutulması anında geçti ağrı yok hiç şuan işitme için ne seviyede henüz doktora götürmedim. İsterseniz şikayetinizi aynen iletebilirim sizinde, ürünlerin uzman bir danışman var konuştuğum, ister misiniz ?

Acaba panik atak geciriyor olabilir misiniz? Terleme olayı falan var mi ağrı geldiğinde... Ama onda da kaç doktora gitmişsiniz muhakkak anlarlardi. Muhakkak psikologa görünün. Bende pandemi 1 sene boyunca nefes alamadım, nefesim yetmiyordu. Tamamen psikolojikti belkide. Nefes almaya çabaladıkca göğsüm kalbim yerinden oynuyor krizler geçiriyordum. Kahve içmeyi bırakıp saglikli beslenmeye başlayınca psikolojimde düzeldi bence. Cok pimpirikliyim ama dra gitmedim zaten burda öyle dra gitmekte kolay değil. Kendinizi rahat bırakın doğru nefes alın, çay kahve alışkanlığınız varsa bırakın ve tam bir check up yaptirirsaniz daha fazla rahatlarsıniz. Sağlık en önemli şey. Gecmis olsun Acil şifalar diliyorum

Benim de geçmeyen boyun ağrılarım aşırı halsizliğim sabah kalkınca bile bitkinliğim vardı. Benim başka bir rahatsızlığım var. Bir kaburgamı aldılar. Fazla kaburgam varmış. O sebeple fizik tedavi alıyorum periyodık olarak. Bu durumu fzik tedavi doktoruna danıştığımda fibrimiyalji teşhisi koydu. Beynimin uykuda bile çalıştığını vucudumun bu sebeple dinlememesindem kaynaklı olduğunu söyleyip bir ilaç verdi. İlaçla güzel uyuyorum. Dinlebiliyorum. Psikatri ilaçları gibi uyuşukluk da yapmıyor. Beynim dinç. Şimdilik iyiyim ama ilacı kesince ne olur bilemiyorum.

Korona geçirdiyseniz olabilir ben kalp krizi geçiriyorum diye korkmuştum
Korona da felaket derecede kalp ağrısı +çarpıntısı sırt ağrısı ve böbrek ağrısı yaşadım..ocakta olduk halen ara ara yoklar beni çok zır günlerdi o yüzden sizi çok iyi anlıyorum..korona olmadan önce de göğüslerime ağrı girerdi sanki 2 bıçağı göğüslerime saplayıp çeviriyorlar gibi felaket ama kısa süren ağrılarım oldu bir süre..ultrasonla bakıldı küçük küçük kistler var ..her 6 ayda 1 olmak üzere kontrole gidiyorum büyüyüp büyümediklerine bakılıyor ultrasonla..koltuk altımdan göğüslerime vuruyor bu ağrılar ara ara ama temiz çıktı sonuçlarım yine gidicem

Merhaba, aynısı bendede var. 2 hafta sonra gidecegim meme araştırmasına. Insallah birsey cikmaz, ama cok korkuyorum. Sanki meme icinde kas agrisi gibi üzerine yatamiyorum elleyincede agri yapiyor. Cocuklari kucaklarkende ağrıyor. Yani surekli bir ağrı. Sizin agri gectimi?

Ben de fibromilyalji diyecektim .Doktor söylemiş zaten .İçiniz rahat olsun .Yaptırmanız gereken tüm testleri yaptirmissiniz zaten .Bir şey olsa çıkardı .Durumunuz kötüye giderdi .Spor iyi gelebilir .Özellikle yüzme .

Eşimde sizin yaşadıklarınızı ortalama 4 ay kadar çekti. Yakı diye birşey var duydunuz mu onu göğsüne koyduk 1 kez iyi gelmişti zamanla kendi geçti

Merhabalar geçmiş olsun, son iki haftadır ağrım yok ama tam 8 ay boyunca her gün yaşadım :) neydi nasıl bir şeydi halen anlamadim. Bu süreçte psikolojik destek aldim, biraz hastane işine de ara verdim zaten Drlar birşey de bulamıyordu, en son fibromiyalji olabilirsin demislerdi

Ben bir fizyoterapiste gitmeni tavsiye ederim..belki kemiklerinde sorun vardir kayma vardir vs. Yerine oturturlar bi kac seansta

Bende aynı şikayetten kackez gittim birşey çıkmadı meğerse anksiyete hastalığımdan oluyormuş strestende oluyor pskiyatra gitmende yarar var

Mideye baktırdınız mı, benim göğüs ağrılarım midedenmiş. Reflü vs olabilir

Sizede cok geçmiş olsun. Bugun hastaneye gittim çok ağrılı bir arastirma idi, ama çok şükür sonucum temiz çıktı. Mamografi yapilirken yaşadığım agriyi belki okadar ayda yaşamamışimdir. Aylarca agriyan göğüs bir kac gündür azalmıştı zaten. Bugünde sonucu temiz çıkınca dahada bir rahatlık oldu şükür. Insallah birdaha olmaz.

Suan ayni seyleri yasiyirum hemde harfi harfine gittigim doktorlar bir haftada 15i bulmustur sol kaburrgam ile tarif edemedigim yerde bi agirlik hissi bazen koluma bazen sirtima heryerime vuruyorun olme korkusu aglama krizleri hersey kisacasi bugun artik annemler uzaktaydi geldi heryerime baktirmak icin genel cerahiden tutta heryere gittim bakalim smdi meme ultrasonuna girecem yarinda kaburga tarafmdan ve sirtmdan emar cekilecem sanki birseyim varmista kimse bulamiyormus gibi yatak dosek oldum kalbim yuzlerde korkudan panikten fibromiyalji dedi en son fizik tedavici bakalkm sonuclar temiz cikarsa onun tedavisine baslayacagim

merhaba nasıl oldunuz benimde aynı şikayetlerim var ocakta covid oldum ve bu ağrı covidin son günlerinde geldi önceleri çok sık değildi bu nedenle çok takmadım son bir ayda işe başladım ve çok yoruluyordum çok arttı ağrı ultrasonda kist çıktı antibiyotik tedavisi verdi doktor midem de çok kötü şuan sol göğsümde koluma vurmaya başladı ağrı ve çocuklarımı emzirme döneminde bu ağrı gelirdi ara sıra süt salgısı gibi anne olanlar tanır o ağrıyı şimdi o ağrının daha şiddetlisi ve sıklaştı sürekli oluyor

Geçmiş olsun önemli bir şey çıkmaması sevindirici. Yanlış bilmiyorsam fibromiyalji de psikolojik kökeni olan bir rahatsızlık, hatta yine yanlış değilsem bir Facebook sayfasında çocuğunun düzenli sakinleştirici kullandığını okunmuştum bir grupta. İnsan psikolojisinin etkisini hafife almayın, cidden sebep olabilirler, bir uzman görüşü bir ley kaybettirmez, geçmiş olsun tekara

Teşekkür ederim, önümüzdeki hafta Ramotolojiye gidicem umarım teşhis konur. Ne olduğunu bilmeden agri çekmek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…