Bendeki ölüm korkusu değilde kalp krizi yada beyin ile ilgili bi rahatsızlık geçirip sakat kalmakOkadar zor ki ne kadar hayır bişey yok desem de bazen diyemiyorum ve beni okadar halsiz bırakıyor ki kalkamıyorum sizde de ölüm korkusu varmı
İnşallah en kısa zamanda atlatırızBendeki ölüm korkusu değilde kalp krizi yada beyin ile ilgili bi rahatsızlık geçirip sakat kalmak
İnşallah bana aşırı derecede bedensel ağrı yaptı sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı baş boyun ağrısı çarpıntı kollarda uyuşma iç huzursuzluğu herşeyi kötüye yorma uykusuzluk mide ve bağırsaklarıma vurdu ishal yaptı iştahsızlık yemek yerken bulantı kilo verme bu süreçte destek almadan düzelemeyeceğim baktım 2.5 aydır mücadele ediyordum dün doktora gittim ilacıma başlayacam inşallahİnşallah en kısa zamanda atlatırız
Kollarda uyuşmam heleki solda ağrıyla çok fazla iştahsızlık miğde yanması sanki baskı hissi boyun bel bacak yanlarda karın bölgesinde ağrı çok fazla her evre başka bişeyle yokluyor mesela sol göğüs altında ağrım var bu aralar.bende ilac almadım hala yaklaşık 7ay olduİnşallah bana aşırı derecede bedensel ağrı yaptı sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı baş boyun ağrısı çarpıntı kollarda uyuşma iç huzursuzluğu herşeyi kötüye yorma uykusuzluk mide ve bağırsaklarıma vurdu ishal yaptı iştahsızlık yemek yerken bulantı kilo verme bu süreçte destek almadan düzelemeyeceğim baktım 2.5 aydır mücadele ediyordum dün doktora gittim ilacıma başlayacam inşallah
İlaç alalı bayağı olmuş fayda görmediniz mi halen bu kadar sıkıntıyı yine yaşıyormusunuz gerçkten yaşamayan çekmeyen bilmez kardeşim iyi olacağız inşallahKollarda uyuşmam heleki solda ağrıyla çok fazla iştahsızlık miğde yanması sanki baskı hissi boyun bel bacak yanlarda karın bölgesinde ağrı çok fazla her evre başka bişeyle yokluyor mesela sol göğüs altında ağrım var bu aralar.bende ilac almadım hala yaklaşık 7ay olduokuyorum okutuyorum dua ediyorum inşallah geçecek rabbimin izniyle ama bende de ölecem korkusu güçsüzlük halsizlik düşme hissi gibi şeyler cok
Yok hayır almıyorum ilaçİlaç alalı bayağı olmuş fayda görmediniz mi halen bu kadar sıkıntıyı yine yaşıyormusunuz gerçkten yaşamayan çekmeyen bilmez kardeşim iyi olacağız inşallah
Aaaa ben alıyorsunuz diye okumuşum yanlış anlamışım pardon valla geçmiyor destek almak lazım hayat kalitesi düşüyor ilaç kullanmayı düşünmüyor sunuzYok hayır almıyorum ilaç
Aaaa ben alıyorsunuz diye okumuşum yanlış anlamışım pardon valla geçmiyor destek almak lazım hayat kalitesi düşüyor ilaç kullanmayı düşünmüyor ilk
Daha hafif bi ilaçla başlasa doktorunla konuşsan böyle hayat geçmiyor çünkü iştahınız nasıl kahvaltı ve yemek yiyebiliyormusunuZİlk gittiğimde efoxor yazdı ama benim 2tane küçük çocuğum olduğu için 2taneden sonra içemedim çok ağır geldi bulantı halsizlik hiç kalkamadım bıraktım ama ne yapacam bilemiyorum
Daha hafif bi ilaçla başlasa doktorunla konuşsan böyle hayat geçmiyor çünkü iştahınız nasıl kahvaltı ve yemek yiyebiliyormusun
Evet bu anksiyete fibromiyalji insanın her yerine vuruyor vücutta gezen bi ağrı var sanki baş bitiyor mide başlıyor o bitiyor kalp kısır bi döngü gibi devam ediyor sabretmişsin 7 ay olmuş kısa bi süre değil kardeşim Rabbim sabrının karşılığını en hızlı şekilde verir inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur sunİlk zamanlara göre daha iyiyim ama hala da çok iyi yiyemiyorum yaklaşık 10lg verdim
Amin inşallah Rabbim size bana tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallahEvet bu anksiyete fibromiyalji insanın her yerine vuruyor vücutta gezen bi ağrı var sanki baş bitiyor mide başlıyor o bitiyor kalp kısır bi döngü gibi devam ediyor sabretmişsin 7 ay olmuş kısa bi süre değil kardeşim Rabbim sabrının karşılığını en hızlı şekilde verir inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur sun
Evet sirt im sol kürek hep agri hissederdim şükür ilaç iyi geldi ağrılarım gitti olumsuz dusuncelerde neredeyse silindi kafamdan rahat hissediyorum kendimiAğrılarınız nerelerdeydin sırt ağrınız kürek kemiği ağrınız varmıydı ilaç nasıl geldi olumsuz düşünceleri niz gitti mi