Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Süreniz dolunca mutlaka psikiyatriste gidin ona herseyi anlatın ona göre ilaç verecektir umarım iyi haberlerinizi alırım ama aksatmayin lutfen

Senin anlattigin herşeyi 8aydir çekiyorum her gün 8ayda 50kere acile gitmisimdir eko holter temiz çıktı kan değerleri güzel çıkıyor aama ben inanmıyorum şimdide 2aydir çene ağrısı başladı hemde sol tarafta eğer bu kadar herkes bişey yok diyorsa yoktur aslında sana onu soyelemek isterim ama kendime söyleyemem çünkü inanmıyorum doktorlara malesef buda anksiyete ve panik bozukluktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama tek yaşayan sen değilsin emin ol aynı beni anlatmışsın

Merhaba hanımlar hepimize çok geçmiş olsun tedavilerinizin yanında youtube dan İzzet Güllü yü de izlemenizi tavsiye ederim. Klinik psikolog hoca. Faydasını ben gördüm. Anksiyete illeti için.

Merhaba çok geçmiş olsun artık buralarda. Çıkamıyorum sürekli ben gibi varmı diye okuyorum bende sizde olanın benzerleri var iştahsızlık kilo kaybı sol kol ağrısı uyuşması kriz korkusu göğüs kafesimde ağrı batma dol göğüşsde yine öyle sol göğüs altında ağrı daha neler neler ne yapacağımı bilemiyorum en çoksa beni yoran yoğun bir ölüm korkusuu

Ne tip mide bağırsak şikayetleriniz var ?

Bende de benzer şeyler oluyor. Ben yorulunca tetikleniyorum. Yorulunca kalp atışlarım hızlanıyor ya hemen hissetmeye başlıyorum. Sonra sürekli midem gaz yapıyor gibi oluyor üst üste gaz çıkarıyorum çok saçma bir hal almaya başladı artık sıkıldım yanlış mı nefes alıyorum ondan mı oluyor anlamadım gitti

Mide bağırsak ile ilgili nasıl bi sorun yaşadınız ?

Evet hepimiz aynı durumdayız beynimiz sürekli oyun oynuyor ben de mesela sol göğüsümde batma tarzı ağrı için gidiyorum kardiyoloğa sonuçlar temiz gelince 3-5 gün ağrım olmuyor bu sefer ağrının şekli değişiyor yanma tarzında olmaya başlıyor beynim diyor bu farklı tehlikeli olabilir tekrar doktora görün derken en az 10-15 kere kardiyoloji doktoruna gittim. Daha sayamacağım bir çok belirti yaşadım

Bende aynı durumdayım , Fibromiyalji olabilirsin istersen bir fizik tedavi doktoruna görün

Merhaba, size de fibromiyalji tanısı konuldu mu 1 yıldır geçmek bilmeyen ağrılarım var öpü gibi yaşıyorum psikolojim bozuldu öldürmüyor ama süründürüyor bu hastalık
Evet kondu ama çok uzun zaman aldı , ama bişeyde farketmiyor zaten hiçbir ilaç ve tedavi iyi gelmedi bana, sürekli biryerlerim ağrıyor ve dediğiniz gibi hiç geçmiyor , sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum heryerim tutulmuş şekilde , gün içinde adım atacak halim olmuyor , oturduğum yerde biraz hareketsiz fazla otursam bu sefer sanki tüm kemiklerim birbirine geçmiş gibi oluyor , uyku desen tam bir işkence uykuya dalması , mide bağırsak sorunları ayrı bir dert şimdide egzama başladı sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum

Hepimizin ortak noktası galiba bu benim kendime en çok kızdığım nokta kalp ile alakalı internetten bişeyler araştırıp bilgi sahibi olmam oldu , ne kadar çok bilgi olursa o kadar çok kafa karışıklığı oluyor ve üzerine daha fazla düşünüyorsun , resmen sahte profesör gibi oldum hastalık araştıra araştıra kan tahlili veriyorum heleki bir sonuç referans dışı çıksın sabaha kadar uyumayıp araştırıyorum okudukça içim içimi yiyor kesin ölüyorum hastayım diyorum doktora gidiyorum önemli bişey değil diyor. Ilacın kesinlikle yan etkilerini okuma bende bir ilaç kullanıyordum ama ismini hatırlamıyorum yaklaşık 3 aydan fazla süredir kullanıyordum ama hiç yan etki görmemiştim taki bir gün yan etkilerini merak edip okuyana kadar , hemen hemen hepsini yaşadım üstüne birde nedeni belli olmayan ölüm gibi bir yan etkiside vardı onu okuduktan sonra içtiğim ilacı gittim kustum , sabaha kadar ölümü bekledim daha neler neler , ama insan bir türlü alışamıyor bu hastalığa her defasında yine aynı tuzağa düşüyoruz , Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun yaşamayan bilemez lütfen destek alın tedavi olun geçmiyor mutlaka psikiyatri ye gidin

Ağrılarınız nerelerdeydin sırt ağrınız kürek kemiği ağrınız varmıydı ilaç nasıl geldi olumsuz düşünceleri niz gitti mi

Bu süreçte istemsiz kaşınma ve geçici kızarıklar mı oluyor vücudu nuzda

Hep sol olunca korkuyor insan ister istemez ve bende aşırı çarpıntı da var kardeşim diyorum kalp olsa 3 aydır olurdu birşey ler ama bazen farklı farklı vuruyor

Hep sol olunca korkuyor insan ister istemez ve bende aşırı çarpıntı da var kardeşim diyorum kalp olsa 3 aydır olurdu birşey ler ama bazen farklı farklı vuruyor
Okadar zor ki ne kadar hayır bişey yok desem de bazen diyemiyorum ve beni okadar halsiz bırakıyor ki kalkamıyorum sizde de ölüm korkusu varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…