• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi filmdelisi chamallows chamallows Khomyuk Khomyuk puzzle alayım diyorum evde çeşitlilik olsun .

Ne tarz puzzle lar onerirsiniz çok parçalı 🤔
Kolay tahmin edilir puzzle lar ile uğraşmak istemiyorum
Ve puzzle dışında bi alternatif daha rica edebilirimmmmm sizden ?

filmdelisi filmdelisi chamallows chamallows Khomyuk Khomyuk puzzle alayım diyorum evde çeşitlilik olsun .

Iyy, en sevmediğim.
Ablamla yapardık devasa, puzzle örtümüz koyacak tüpümüz falan vardı da ne gereksizmiş, şuan öyle görüyorum😂

Ben sizin yerinizde olsam xbox spor benzeri bir şey alırım, hem eğlence hem spor olur.

Oyun konsolu ama ps den biraz amacı farklı dediğim modelinin.
Daha aktif, simülasyon gibi oyunlar düşün.
Ya tam anlayamadım😭😭😭

Bende vr box ve
Playstation var

Bu bahsettigin şey bendekilere benziyor mu ?
Benziyorsa eleyeyim

Ay asla yapboz yapamam sabrım yok🙄
Ama yetişkin legolarıyla uğraşmak keyifli. Şu friends dizisinin var mesela epey de uğraştırıcı o olabilir. Bi de akrilik boyayla çalışmak keyifli oluyordu denizden önce🤗 severdim boyamayı

Bi de ben bir ara maketlere sarmıştım. Mini cooper yada klasik arabalar tek tek yapıştırıp boyuyorsun. Aylar sürüyor ama keyifli

Bi tane var evde aslında sevgiliyken almıştı eşim. Oğlan yada kız adı deniz olacaktı. Yapar boyar yazarsın adını demişti. Halaaa duruyor 🤣🤣 Ben çok fena tembel oldum ya. Gün içinde iş çocuk ev işleri, akşam da dizi yada sürünen kitaplarımı okumaya çalışıyorum gün bitiyor zaten. Enerjim yok bu ara

Bi tane var evde aslında sevgiliyken almıştı eşim. Oğlan yada kız adı deniz olacaktı. Yapar boyar yazarsın adını demişti. Halaaa duruyor 🤣🤣 Ben çok fena tembel oldum ya. Gün içinde iş çocuk ev işleri, akşam da dizi yada sürünen kitaplarımı okumaya çalışıyorum gün bitiyor zaten. Enerjim yok bu ara
bende oyleyim arada bi kitap acip okursam okuyorum.
eskiden 3 5 saatte kitap bitirdigim olurdu.
cay demler kitabi acar okurdum balkonda sabaha kadar şimdi nerdeee

bende oyleyim arada bi kitap acip okursam okuyorum.
eskiden 3 5 saatte kitap bitirdigim olurdu.
cay demler kitabi acar okurdum balkonda sabaha kadar şimdi nerdeee
Hayatın içinde olmak daha çok hoşumuza gidiyor sanırım.
Kk filan

Back
X