- 17 Aralık 2015
- 26.823
- 48.921
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.601
esin ne is yapiyo seninEvet sabah yedi de gelir
belkı dıyorumdır gız hatçeSakin ol derken "dellenme hatce benim olacaksın" dermişsin gibi hissediyorum
Kim ayol bu?sevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerine
Soracaksın tabi . Madem kız arıyorsun bir nevi kefil oluyorsun. İgneden ipliğini bilmen lazım .yürümedi demek ki ne bileyimmm. herşeyi soracak değilim ya koca adama
Hatce kim ayol ?belkı dıyorumdır gız hatçe
Aaa sevinseneeeebiz de mesaili iş yok ama yurtdışı ve şehirdışı görevleri vardı onlarda pandemi de yok olduu emekli gibi evde heppp üüüüüüüü
Evli bir bağyanım ben lütfen başka kapıyabelkı dıyorumdır gız hatçe
Elektrik/elektronik mühendisi DHMİ deesin ne is yapiyo senin
Hamile oldugun için fazla cezbedici görünüyorsunEvli bir bağyanım ben lütfen başka kapıya
ceyceyij meshur kuzeni ama bizim haberimiz yok evli oldugumuzdan sanki bosanmasi cok zorKim ayol bu?
Ablam var ablam.
Sen çalışıyormuşun ?Elektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
Evli miymiş, e tamam ablam boşar sıkıntı neredeceyceyij meshur kuzeni ama bizim haberimiz yok evli oldugumuzdan sanki bosanmasi cok zor
hayallerimin meslegiElektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
benimki de elektrik mühendisiElektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
yok kiz biz evliyiz ya ondan haberimiz yok adam 40 yasinda bekarEvli miymiş, e tamam ablam boşar sıkıntı nerede
neyse elektrik alamadım sızden hanımefendi baska talipler lutfenEvli bir bağyanım ben lütfen başka kapıya
Yooo pineklemeyi tercih ettimSen çalışıyormuşun ?
UuuHamile oldugun için fazla cezbedici görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?