- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi chamallows
- #7.621
bide 40 yasında bekar nıye bekaryok kiz biz evliyiz ya ondan haberimiz yok adam 40 yasinda bekar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide 40 yasında bekar nıye bekaryok kiz biz evliyiz ya ondan haberimiz yok adam 40 yasinda bekar
canımı sıkma film ablanı istemeye geliriz yarın senin eve görürsün.hem kocan ablası olarak beni başköşeye oturtur yeğenlerimi de sever giderimmm lego da getiririm gelirkenEvli miymiş, e tamam ablam boşar sıkıntı nerede![]()
Ohh şükürneyse elektrik alamadım sızden hanımefendi baska talipler lutfen![]()
olamazmibide 40 yasında bekar nıye bekar
Akshshshshyok kiz biz evliyiz ya ondan haberimiz yok adam 40 yasinda bekar
İyi bakalım, bi ben söyle osura osura pinekleyenedim ona yanarımYooo pineklemeyi tercih ettim
üniversite + yüksek lisansliyim
trafo ?neyse elektrik alamadım sızden hanımefendi baska talipler lutfen![]()
polo böyle değildi .seni gördü aklı başından uçtu biz de anlamadık durumuOhh şükür![]()
E gel, ben ciddiyim.canımı sıkma film ablanı istemeye geliriz yarın senin eve görürsün.hem kocan ablası olarak beni başköşeye oturtur yeğenlerimi de sever giderimmm lego da getiririm gelirken![]()
etrafımdakıler askerlikten sonra ne hıkmetse hup evlılık meraklısı oluyorlarda sasırdım.olamazmi![]()
abim bekar olsaydi alirdimAkshshshsh
Yahu ben diyorum benim ablam var, 39 yaşında işinde gücünde.
Gayet saftır, mutluluk peşinde sadece.
1 kere boşandı, 10 sene geçti boşanalı.
Adaylara duyrulur, ne mal ne mülk hiçbir talebimiz yok, iyi insan olsun ablam bakar maddi manevi.
Ben illa calisacaktiysam mesela yine hiç bişey yapmayım patron olayım .ama yinede bişey düşünmem bile gerekmesin benim yerime düşünecek kişiler filan alayım işe isterdimhayallerimin meslegi![]()
Oldu bu iş , şimdiden hayırlı olsunE gel, ben ciddiyim.
Ablamdan iyisi şamda kayısı.
bacım ıyıyım ben bır geldiler öle taaaa uzaktan sonra gene gıttıler benım kecılerpolo böyle değildi .seni gördü aklı başından uçtu biz de anlamadık durumu![]()
Ahh işte cazibemin zorluğunu her yerde yaşıyorum kızlar napsam ne etsem bdvye konu mu açsampolo böyle değildi .seni gördü aklı başından uçtu biz de anlamadık durumu![]()
Eveeeet tanıştıralim beyleri.onlara da bir platform acalimbenimki de elektrik mühendisi![]()
Ceycey yanaşmıyor ama niyeyseOldu bu iş , şimdiden hayırlı olsun![]()
Asıl ben erkek olsaydım hiç kacırmazdım .abim bekar olsaydi alirdim![]()