- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #7.581
Senin topraklarindaKim bu, nerede yaşıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin topraklarindaKim bu, nerede yaşıyor?
pişttt film çocuk yapınca bana bir şey takan olmadı.bunu hırs yapıp konu mu açsam bdv de neee.öyle bir konuda az kalsın banlanacaktık da buraya kaçtık
sevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerineBeğenir mi kız kör topalı o yaştaki daha Bi pinpirikli olur bencesenin dediğin gibi olması için canına tak etmesi lazım anca
Hadi ya , bende sen buranın yolunu bilmiyorsun sna yol göstereyim demiştimYok lan ben öğlenden beri bu topicteyim![]()
Hadi ya , bende sen buranın yolunu bilmiyorsun sna yol göstereyim demiştim![]()
Bebeleri mi var :Osevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerine
Eğlenilecek değil evlenilecek misevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerine
koca kişisi işte mi bu gece de?Eyvallah gözüm
Sevgililerinden biri bebelerine ana olamıyormuymus?sevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerine
Benim de kafa yandı gelecekteki diye galibaBebeleri mi var :O![]()
ne bebesi? bebe yapmak için ana arıyoruzzzzzBebeleri mi var :O![]()
yürümedi demek ki ne bileyimmm. herşeyi soracak değilim ya koca adamaSevgililerinden biri bebelerine ana olamıyormuymus?
Sakin ol derken "dellenme hatce benim olacaksın" dermişsin gibi hissediyorumsankin ol![]()
Evet sabah yedi de gelirkoca kişisi işte mi bu gece de?
Kaos yaratmak istemiştim hepimiz ayaklanacaktik. Cok hızlı cevap verdin .ne bebesi? bebe yapmak için ana arıyoruzzzzz![]()
biz de mesaili iş yok ama yurtdışı ve şehirdışı görevleri vardı onlarda pandemi de yok olduu emekli gibi evde heppp üüüüüüüüEvet sabah yedi de gelir
Hoşbuldum