- 17 Aralık 2015
- 26.820
- 48.918
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #7.601
esin ne is yapiyo seninEvet sabah yedi de gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esin ne is yapiyo seninEvet sabah yedi de gelir
belkı dıyorumdır gız hatçeSakin ol derken "dellenme hatce benim olacaksın" dermişsin gibi hissediyorum![]()
Kim ayol bu?sevgilisi yok demedim ayol dolu oldu biz eş arıyoruz ana arıyoruz anaaaa bebelerine
Soracaksın tabi . Madem kız arıyorsun bir nevi kefil oluyorsun. İgneden ipliğini bilmen lazım .yürümedi demek ki ne bileyimmm. herşeyi soracak değilim ya koca adama![]()
Hatce kim ayol ?belkı dıyorumdır gız hatçe![]()
Aaa sevinseneeeebiz de mesaili iş yok ama yurtdışı ve şehirdışı görevleri vardı onlarda pandemi de yok olduu emekli gibi evde heppp üüüüüüüü![]()
Evli bir bağyanım ben lütfen başka kapıyabelkı dıyorumdır gız hatçe![]()
Elektrik/elektronik mühendisi DHMİ deesin ne is yapiyo senin
Hamile oldugun için fazla cezbedici görünüyorsunEvli bir bağyanım ben lütfen başka kapıya![]()
ceyceyij meshur kuzeni ama bizim haberimiz yok evli oldugumuzdan sanki bosanmasi cok zorKim ayol bu?
Ablam var ablam.
Sen çalışıyormuşun ?Elektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
Evli miymiş, e tamam ablam boşar sıkıntı neredeceyceyij meshur kuzeni ama bizim haberimiz yok evli oldugumuzdan sanki bosanmasi cok zor![]()
hayallerimin meslegiElektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
benimki de elektrik mühendisiElektrik/elektronik mühendisi DHMİ de
yok kiz biz evliyiz ya ondan haberimiz yok adam 40 yasinda bekarEvli miymiş, e tamam ablam boşar sıkıntı nerede![]()
neyse elektrik alamadım sızden hanımefendi baska talipler lutfenEvli bir bağyanım ben lütfen başka kapıya![]()
Yooo pineklemeyi tercih ettimSen çalışıyormuşun ?
UuuHamile oldugun için fazla cezbedici görünüyorsun