- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #7.561
bana da taktı bolca beğenmedim yedim kendisindenEskiden geyikli bi konuda toplanırdık da ondan şaşırdım. Yalnız o kadın bana neden taktı anlamadım çok saçma değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da taktı bolca beğenmedim yedim kendisindenEskiden geyikli bi konuda toplanırdık da ondan şaşırdım. Yalnız o kadın bana neden taktı anlamadım çok saçma değil mi![]()
Bizdede kız yokki sana tavsiye edeyim . Aradığı özellikler ne peki ? Kendisinin özellikleri ne mesela ? Yaşı boyu kilosu tipi vs ?koca adam oldu kendi bulamadığı için arıyorum zaten.
Niye ya koyun muyum ben hadi beni kötü yola çekerseniz ne olacakbacım sen o aklını karıstırma bızı hangı konuda gorursen oraya gel
yokdur ben bildim o drtufan mi
![]()
Beğenir mi kız kör topalı o yaştaki daha Bi pinpirikli olur benceheee belasınıda mevlasınıda dıyorsun haklısın bacım kor topal daha. idare edecegız.
Beğenmedim atıp intikam alıyor galibabana da taktı bolca beğenmedim yedim kendisinden
estağfurullah olurmu annem. olurmu bizden sana zarar gelmez demı kızlarNiye ya koyun muyum ben hadi beni kötü yola çekerseniz ne olacak![]()
öğretmenmiş bir de .öğrencilere de negatiflik aşılıyordur ona üzüldüm en çokkkNiye ya koyun muyum ben hadi beni kötü yola çekerseniz ne olacak![]()
belki etmiştırBeğenir mi kız kör topalı o yaştaki daha Bi pinpirikli olur bence
senin dediğin gibi olması için canına tak etmesi lazım anca
Uysss sustum tamamburada ne üyeler var ne üyelerrrrr kaliteli eğitimlii.herkes kaynanamm yan baktııııı görümcekimmm bana şittt dedi diye konu açmıyor![]()
kesin o
Konu sahibi öğretmen sanırım bize takan üye ne bilmiyorum amaan sanki eğitim her şey mi "eğitim cehaleti alır ...lik baki kalır" diye söz bile varöğretmenmiş bir de .öğrencilere de negatiflik aşılıyordur ona üzüldüm en çokkk
Tip 1 ve 3 içeren aldım yani cilt ve hücre yenileme için ama ağrılara da fayda etmedi değil.Filmdelisi kolejenlerin tip 1-2-3 çeşidi var. Cilt için ve eklemler için ayrı. Sen hangisini kullanıyorsun?
boy 181 yaş 40 tipi ortalama para çokk benim gibi fakir değilllll .Bizdede kız yokki sana tavsiye edeyim . Aradığı özellikler ne peki ? Kendisinin özellikleri ne mesela ? Yaşı boyu kilosu tipi vs ?
Ben bi tırstım yalnızestağfurullah olurmu annem. olurmu bizden sana zarar gelmez demı kızlar![]()
pişttt film çocuk yapınca bana bir şey takan olmadı.bunu hırs yapıp konu mu açsam bdv de neee.öyle bir konuda az kalsın banlanacaktık da buraya kaçtıkTip 1 ve 3 içeren aldım yani cilt ve hücre yenileme için ama ağrılara da fayda etmedi değil.
Dişleri fırçalarken sert fırçalamayın diş eti çekilmesine neden olabilir beni diş hekimi uyardı. Üst dişleri nazikçe yukarıdan aşağıya fırçalayın.
Sert fırçalamayınca da o tabaka kalkmıyor, sigara içen insanım tartar daima oluyor
Foşturu foşturu yapmazsam.
Abowww bende 30 civarı bişey sandım . O artık üzümün sapı eriğin çekirdeği vs herseye bahane bulur en son gider kör topal demeden nefes alan biriyle evlenirboy 181 yaş 40 tipi ortalama para çokk benim gibi fakir değilllll .![]()
Kim bu, nerede yaşıyor?boy 181 yaş 40 tipi ortalama para çokk benim gibi fakir değilllll .![]()
Yok lan ben öğlenden beri bu topicteyimbebeklinick gel sende buraya orda bir basına kaldın , kıyamam sana