• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

eşim inada bindirdi işi 1 aydır arkadaslariyla bir indirim gruplari vardi ucuzken aliyorlar ihtiyac yoksa bile😳
cuma gunu marastan fistikli baklava getirtmis abartma dedim 50 liraya aldim diyo 😂😂😂
50 bedava ama hatta iyi firmaların yarım kilosu bile daha pahalı.
Ay kocam duymasın kalp krizi geçirir.

Konu başlığı neydi?
konuda ki yorumunuzu gördum ama konu sahibesi bayanin kafasini karistirmis olmamak icin sormadim orada, bu yaşta cocuklar gercekleri oldugu gibi net olarak görebilirler mi ?
yani annenin babanin anlasamadigini bosandiklarinda daha huzurlu bir ortamda olduklarini idrak edebilirler mi ?
yoksa ic dunyalarinda sadece diger ebeveyne karsi bir ozlemlemi yasarlar

😂😂 bizimki tatlicidir yeterki tatli de fizandan bile getirtir
Biz de ara ara getirtiyoruz ama fiyatlar bu değil.
Yahu geçen hafta sonu canımız çekti, adam diyette 2aydır şerbetli tatlı yemedi.
Eve getiren doğan kaymak mı ne haltsa oradan biraz çeşit söyledik.
Ne 50 si, ne 100 ü.
Bir de değse bari.
Hatta dur güncel fiyat bakayım.

Biz de ara ara getirtiyoruz ama fiyatlar bu değil.
Yahu geçen hafta sonu canımız çekti, adam diyette 2aydır şerbetli tatlı yemedi.
Eve getiren doğan kaymak mı ne haltsa oradan biraz çeşit söyledik.
Ne 50 si, ne 100 ü.
Bir de değse bari.
Hatta dur güncel fiyat bakayım.
hasan masat varmı orada ?

Evet baktım, 1 kilo 132 tl kuru baklava.
Gerçekten bedava almış adam, hiç kızma chamallows chamallows
kızmadim zaten sadece marastan tatli gelene kadar sekerlenir dokulur zaten dedim oda bir arkadaslari marasli ayda bir ailesini gormeye gidiyormus onami getirtmisler, omu birilerine getirtmis anlamadim tam

hasan masat varmı orada ?
Maalesef.
Yemek sepetinde ne varsa oradan alıyoruz, bir de nacaroğlu var.
Onun daha beter kilosu 160 mı neydi.
Genelde güllüoğlu ya da düveroğlundan alıyor kocam ama fiyatları nedir bilmiyorum.
Ciddiyim 50 bedava!

😂😂 bizimki tatlicidir yeterki tatli de fizandan bile getirtir
Çok kötü canım çekti ya
Dolaptaki tiramisuya saldirayim diyorum ama daha yemek yemedik
Benimki GS BJK maçıyla kafayı bozmuş durumda :D maç bitince de biraz yas tutarız ondan sonra sofraya gecebiliriz daha

kızmadim zaten sadece marastan tatli gelene kadar sekerlenir dokulur zaten dedim oda bir arkadaslari marasli ayda bir ailesini gormeye gidiyormus onami getirtmisler, omu birilerine getirtmis anlamadim tam
Ben börek söyledim zamanında, antep koçaktan da baklava söyleriz.
Çok aşeriyorsam hataydan künefe😂
Tabii künefe donmuş şekilde yollanıyor
Aynı günde uçakla yolluyorlar, bir şey olmuyor.

Farkettim de anca yiyoruz biz ya😂😂

Maalesef.
Yemek sepetinde ne varsa oradan alıyoruz, bir de nacaroğlu var.
Onun daha beter kilosu 160 mı neydi.
Genelde güllüoğlu ya da düveroğlundan alıyor kocam ama fiyatları nedir bilmiyorum.
Ciddiyim 50 bedava!
sanirsin icine atom molekulleri ekliyorlar bu ne ya ?
kaynanam geldiginden 1 tepsi baklava yapiyor en pahali malzeme ceviz onuda icine koydugu 30 liralik olsa 1 tepsiyi 50 60 liraya hallediyo demek ki, 160 nedemek ya bir kilo ya

Çok kötü canım çekti ya
Dolaptaki tiramisuya saldirayim diyorum ama daha yemek yemedik
Benimki GS BJK maçıyla kafayı bozmuş durumda :KK70: maç bitince de biraz yas tutarız ondan sonra sofraya gecebiliriz daha
yas mi tutar yoksa uzatmalari senlemi oynar bilemicim

konuda ki yorumunuzu gördum ama konu sahibesi bayanin kafasini karistirmis olmamak icin sormadim orada, bu yaşta cocuklar gercekleri oldugu gibi net olarak görebilirler mi ?
yani annenin babanin anlasamadigini bosandiklarinda daha huzurlu bir ortamda olduklarini idrak edebilirler mi ?
yoksa ic dunyalarinda sadece diger ebeveyne karsi bir ozlemlemi yasarlar
Çocuklar olayları bizim kadar etraflı ve soyut boyutlu düşünemez.
Boşanma gerçekleşirse ve tek ebeveynle huzurlu olsa bile ‘iyi ki annem boşandı ne kadar huzurluyuz’ demez babayı özlemeye devam eder.
Anne-babası boşanan tüm çocukların en büyük hayali ebeveynlerinin tekrar biraraya gelmesidir.
Bu gerçekleşmeyince çocuk hırçınlaşır hatta bazen kendini suçlar.
O nedenle boşanma sürecinde ebeveynlerin hem birbiriyle ilişkisi hem de çocuğa yaklaşımı çok önemli.
Bahsettiğimiz konudaki çocuk anne-babasının ayrılmasının herkes için en doğru karar olduğunu ancak yetişkin olduğunda tam anlamıyla kavrayıp anlayacak.

Son düzenleme:
kaynanam geldiginden 1 tepsi baklava yapiyor en pahali malzeme ceviz onuda icine koydugu 30 liralik olsa 1 tepsiyi 50 60 liraya hallediyo demek ki, 160 nedemek ya bir kilo ya
Ha cevizliler 20 30 tl daha ucuz, antep fıstıklı seviyoruz biz.
Daha doğrusu ben ceviz sevmem.

1 tepsi 50 tl etmez bile, ne kullandıkları doğru düzgün tereyağ ne şekeri şeker.
Dün gece gene canım çekti tatlı söledim cheesecake, dünya paraya küçücük şey yedim.
Az önce sufle yaptım, bebeler uyuyunca fırınlayacağım.
Ucuz ucuz mis gibi olacak hem de lezzeti de şahane.

Valla evlenmissin
Artık eşinle yeni bı hayatın var köye gitmeye mecbur bırakılacak bı durum içinde degilsin.

Öyle insanların evine uğramaya çokta gerek yok bence
Rotayı pikniğe çevir kaplıcaya çevir heryere çevir ama oraya çevirme :D
Mecbur değiliz de insan özlüyor yine de. Memlekete gidince köye gitsek mi diye bazen konusu geçiyor, annem zorlamıyor kesinlikle. Zaten giderken biz boş gitsek ayıp. Önemli olan gerçekten almak değil de, insan çocukları olunca bildiği güvendiği yerlerden doğal gıdalar tüketsin istiyor.

Niçin beni üzüyorsun Ağam dan sipariş etcem nerdeyse şimdi .
Tiramisuyu kim yesin :KK43:
Bacım ben de sufle yaptım, onu yicem.
Tiramisu daha iyi yani, geçen haftaydı o.
Düşün 2 aydır tatlı yemeyen kocam bile beğenmedi, adama ekmeğin üzerine şerbet döksen offf diye yer😂
Dünya para verdiğimizle kaldık.

Ben baklava yaptığımda bol tereyağ koyuyorum biraz külfetli oluyor çokta ucuz olmuyor
Tadı sa bir fistikli gibi olmuyor tabi cevizle yapıyorum ben .ama gayet iyi oluyor tereyağında keramet biraz da

Fıstıklı çok baska

Bacım ben de sufle yaptım, onu yicem.
Tiramisu daha iyi yani, geçen haftaydı o.
Düşün 2 aydır tatlı yemeyen kocam bile beğenmedi, adama ekmeğin üzerine şerbet döksen offf diye yer😂
Dünya para verdiğimizle kaldık.
Sufflenin içini yumurtalı mi yapiyosun benim tarif öyleydi çok tiksindim

Back