- Emoji Skoru
- 48.703
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.341
50 kuruşluk al bitane onu kesin emerYa ben gereksiz yere bir emziğe 45 lira verdim ona üzülüyorum, eşime almayalım dedim kauçuk vardı zaten onu beğenmedi diye silikon aldık onu da emmedi.
2 hafta ne ki ben yıllardır annemden geçiniyorummm.bu legolar da onun cebindenn zatennnben 2 haftadir annemdeyim cebimden keyfim dışında hiç para çıkmiyooyüzden geçinebiliyorum şimdilik
Bizimki daha beleşçi kolunu emiyor.50 kuruşluk al bitane onu kesin emer
aman benim kizin bezini mamasini falanda hep annem aldi ama gecmis zaman oldugundan onu saymiyorum2 hafta ne ki ben yıllardır annemden geçiniyorummm.bu legolar da onun cebindenn zatennn
Benim de bi kuzen battaniyesimi emermişBizimki daha beleşçi kolunu emiyor.
burda tık yok yaAy harika yağıyor bu sefer karr harika. Oğlan uyudu indiremedik bari sanaha kadar yağar inşallah da sabah oynar
Kendimi aşağı atasım var öyle güzel yağıyor
analar candır.babalar olsa o paraları genç kadınlara harcamayı tercih ederleraman benim kizin bezini mamasini falanda hep annem aldi ama gecmis zaman oldugundan onu saymiyorumdoğumumuda annem yaptirdi saolsun ama bayadir bir şey istemiyordum verecegini verdi diye 2 haftadir elimi cebime atmiyorum kisa surede olsa ardini arkasini dusunmeden yasamak guzel seymis onu hatirladim
gercekten ucuz emzigi emiyor çocuklar boş yere dunyanin parasini vermeBizimki daha beleşçi kolunu emiyor.
öyle valla babamda gram akıl olsaydi şimdi isviçre alplerden sohbete katilıp franklarimi sayarken geçim çok zor derdimanalar candır.babalar olsa o paraları genç kadınlara harcamayı tercih ederler
isviçre gibi yerden türkiyeye mi dönmüşşş?öyle valla babamda gram akıl olsaydi şimdi isviçre alplerden sohbete katilıp franklarimi sayarken geçim çok zor derdim
babam isvicreden emekli olup turkiye ye dondu, annem onun turkiyedeki ve isvicredeki maasini aliyor suan.isviçre gibi yerden türkiyeye mi dönmüşşş?
yalnız değilsin ben de aynını yaptımmmmC ceycey0406 o değilde ne zaman anneme gelsem kendi kendime ne salakmışım yahu, sen ananin evindeki varlığı birak git mamakta sürün bide koş koşa git
beni de evlatlık alırmı ki bir sorsan?babam isvicreden emekli olup turkiye ye dondu, annem onun turkiyedeki ve isvicredeki maasini aliyor suan.
annemde almanya dan dönme
iyi peki amannn.zengin ananın fakir kızı olarak tek sen kall hıhhholmasshepsi benim
öyle deme cigerime oturuyo bir yuva yıkılacakiyi peki amannn.zengin ananın fakir kızı olarak tek sen kall hıhhh
Beyim evdeydi giremedimkaçırdin dün geceyi
ooo pek bişey kaçırmamışsın ozamanBeyim evdeydi giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?