- Emoji Skoru
- 48.697
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #6.261
fantaziye gelküplere bastımmmm o kadar fazlaaa yaniii.sosyete pazarında satılıyor sarı sarı sen de al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fantaziye gelküplere bastımmmm o kadar fazlaaa yaniii.sosyete pazarında satılıyor sarı sarı sen de al
Jskskşkl ölüciim ay şimdi herif uyanıcakC ceycey0406 sen inatla neyin fotosunu istiyorsun, onu kaçırdım ben.
herkesin libido yerlerde dedi belki yaparken yaziyoruz dedim inanmam dedi napalim resim mi atalim dedim onun resmini istiyoC ceycey0406 sen inatla neyin fotosunu istiyorsun, onu kaçırdım ben.
Umarım menapoza giriyorumdur diye dua ediyorum yahu ben, o kadar da değil yani.bisey olmaz hayatini yaşa![]()
Kendininkini hayal ethalvet fotosu.görmeden inanmam çünküüüü![]()
Ne satılıyormus pazarda anlamadım kı bamya mı zenci mi? Almıs mı küplere mi basmısfantaziye gel
cıksss burda car car konuşan arkadaşları doğru mu söylüyor onun kanıtını istiyorum. ben de iddia yok malumKendininkini hayal et![]()
Ben diyorum, bu hatun değişik fantazilerde diye inanmıyorsunuz.herkesin libido yerlerde dedi belki yaparken yaziyoruz dedim inanmam dedi napalim resim mi atalim dedim onun resmini istiyo
sari sari diyip durduguna gore hans sanirimNe satılıyormus pazarda anlamadım kı bamya mı zenci mi? Almıs mı küplere mi basmıs![]()
çakma altın yahuuu senin aklında başka şeye basmıyor bu gece kuzummmmmNe satılıyormus pazarda anlamadım kı bamya mı zenci mi? Almıs mı küplere mi basmıs![]()
Altın suyuna batırılmış bamyaları yatak odasında küplere basmış ceycey.Ne satılıyormus pazarda anlamadım kı bamya mı zenci mi? Almıs mı küplere mi basmıs![]()
hee 50 leşimmm var bamyaları da küplerdeAltın suyuna batırılmış bamyaları yatak odasında küplere basmış ceycey.
Jımmm o da olur bi zenci kadar olmasa dasari sari diyip durduguna gore hans sanirim
fotoya bakip bakip millet te ne malafatlar var düsman totosuna diyecek belkiBen diyorum, bu hatun değişik fantazilerde diye inanmıyorsunuz.
Fotolu motolu değişik şeyleri var bunun, aseksüelim deyip tuzağına düşürüyor, kanmayın![]()
Efendim cok yoksunluklu bir anıma denk geldiçakma altın yahuuu senin aklında başka şeye basmıyor bu gece kuzummmmm![]()
Kibariyenin ‘şöfeeer’ diye bağıran annesi gibi vudu büyüsü yapacak zannımca.fotoya bakip bakip millet te ne malafatlar var düsman totosuna diyecek belki![]()
çakma falan çok manidarçakma altın yahuuu senin aklında başka şeye basmıyor bu gece kuzummmmm![]()
Yazmayayım dedimçakma falan çok manidar![]()
asker milleti çok çapkın oluyor .sosyal medyalarda hep onlar vardı gerçeği çakması kurt gibi avlanıyorlardı.herife sahip çık derim bennnEfendim cok yoksunluklu bir anıma denk geldi
kafa aynı çalısıyo demek kiYazmayayım dedim
Alshshsjsjsjsj