Geçinemeyenler kulübü

benim ustume su icen birini bir kez show tv de gormustum kadin ayni benim gibi 1 litrelik kavanozla iciyor, kadini izleyip izleyip karsilikli su iciyordum bi ara
Sorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.
1 damacana size ancak 2 gün gider.

herşey kötüye gidiyor vallaaaaa bir yerden yırtmalıyız ama nereden henüz ben de bulamadımmm
Bende fikir çok, fikirmatik gibi insanım.
Her gün yırtacak bir projem mevcuttur.
10 sene önceki öngörülerimle millet şu yılda köşeyi döndü.
Ama para yoğğ. Yapamıyorum

Bak bende sabah kalkınca için yanıyor

Bı o zaman içiyorum tamam bitti yeter
yazın 8 9 bardak kışın 4 bardak su içerim litrelerce içsem hastanelik olurum.geçen yıllarda bir test için 5 litre iğrenç tadı olan bir su vermişti hastane sabaha kadar bitireceksin dedi .içtiç içtim bitmedi yahuuu kabus gibiydiiiiii

kuzum baska sivilarin litresinide saysam baya cikiyor o gunluk litre olayi, benim psikolojik maalesef, kaygi bozuklugu gibi dusun nasil bazi obsesifler ellerini surekli yikiyor vs bende su içiyorum
Ben geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum

Sorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.
1 damacana size ancak 2 gün gider.
mesane alismis sanirim o kadar cok gitmiyorum ama bir gun bir akrabanin evinde lavaboya girmistim e klozette musluk yok suda akitamiyosun icerden birinin sesi gelmisti nerenin muslugunu acik unuttunuz şar şar su akiyor diye yani sayi az ama idrae cikisi fazla, mesela gunluk 1 litre suyu zor icen bir insanla yola ciksak o bile sıkışiyor ama ben 4 5 saat rahat rahat takiliyorum

Ben geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum
sigaraya da zam geldi tütün sarıp iç en iyisiiiiii artık hem meşgaleee olur sanaaaa.kübalı kızların puro sarması gibi dizinde sar amaaa

bagirsaklari temizlemek icin olan mı ?

bdv de yatırım önerisi verdim.barbie bebek alın kutulu saklayın 20 30 yıl sonra dünyanın parasına satarsınız diyeee.ekonomi yatırım demek ben demek ne de olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…