- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.081
Sorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.benim ustume su icen birini bir kez show tv de gormustum kadin ayni benim gibi 1 litrelik kavanozla iciyor, kadini izleyip izleyip karsilikli su iciyordum bi ara
demek ki bol şevişmek lazim, ben sevismedigimden gormuyorum ellamBende çok görüyorum habire habire maşallah neye hikmet acaba
Deli gibi kullanıyorum farklı kombinasyonlarda.Oo gittim baktım gümüş efso
Bende fikir çok, fikirmatik gibi insanım.herşey kötüye gidiyor vallaaaaa bir yerden yırtmalıyız ama nereden henüz ben de bulamadımmm
Ellam dedidemek ki bol şevişmek lazim, ben sevismedigimden gormuyorum ellam
yazın 8 9 bardak kışın 4 bardak su içerim litrelerce içsem hastanelik olurum.geçen yıllarda bir test için 5 litre iğrenç tadı olan bir su vermişti hastane sabaha kadar bitireceksin dedi .içtiç içtim bitmedi yahuuu kabus gibiydiiiiiiBak bende sabah kalkınca için yanıyor
Bı o zaman içiyorum tamam bitti yeter
sivaslı bu arada.ben 3 şehre de gittim gitmez olaydımmmmmmmm der başka da yorum yapmammmmmmmEllam dedi
Kırşehirli Yozgatlı Kırıkkaleli analizi yaparm ama yoo karşılığı almaktan korkuyorum
Ben geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.kuzum baska sivilarin litresinide saysam baya cikiyor o gunluk litre olayi, benim psikolojik maalesef, kaygi bozuklugu gibi dusun nasil bazi obsesifler ellerini surekli yikiyor vs bende su içiyorum
mesane alismis sanirim o kadar cok gitmiyorum ama bir gun bir akrabanin evinde lavaboya girmistim e klozette musluk yok suda akitamiyosun icerden birinin sesi gelmisti nerenin muslugunu acik unuttunuz şar şar su akiyor diyeSorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.
1 damacana size ancak 2 gün gider.
sigaraya da zam geldi tütün sarıp iç en iyisiiiiii artık hem meşgaleee olur sanaaaa.kübalı kızların puro sarması gibi dizinde sar amaaaBen geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum
sivasliyim kizEllam dedi
Kırşehirli Yozgatlı Kırıkkaleli analizi yaparm ama yoo karşılığı almaktan korkuyorum
benim yemede sıkıntı yok maaşallahim varBen geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum
Diz demeyelim ona, baldır basen vssigaraya da zam geldi tütün sarıp iç en iyisiiiiii artık hem meşgaleee olur sanaaaa.kübalı kızların puro sarması gibi dizinde sar amaaa
bagirsaklari temizlemek icin olan mı ?yazın 8 9 bardak kışın 4 bardak su içerim litrelerce içsem hastanelik olurum.geçen yıllarda bir test için 5 litre iğrenç tadı olan bir su vermişti hastane sabaha kadar bitireceksin dedi .içtiç içtim bitmedi yahuuu kabus gibiydiiiiii
evet o maalesef kolonoskopi için vermişti hastaneeee.böylee bir tad yokkkkkkkkkbagirsaklari temizlemek icin olan mı ?
kuzenimede veriyorlar ordan biliyorum onu gercekten tadi fena degisik bi su, baska bir ilaci daha var o olmuyormu sanaevet o maalesef kolonoskopi için vermişti hastaneeee.böylee bir tad yokkkkkkkkkkocaman da bidondu valla
neden barbie inatla yabdv de yatırım önerisi verdim.barbie bebek alın kutulu saklayın 20 30 yıl sonra dünyanın parasına satarsınız diyeee.ekonomi yatırım demek ben demek ne de olsaaa
yok onu içtim bayıltıp kolonoskopi yaptı doktor temiz çıkmıştı .virüs bitsin tam check up yaptıracağım kendime.kuzenimede veriyorlar ordan biliyorum onu gercekten tadi fena degisik bi su, baska bir ilaci daha var o olmuyormu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?