Geçinemeyenler kulübü

Amin, ben de izledim. Artık herkesin dikkat etmesi gerek, pislikten kimse ölmüyor temizlikten insanlar deterjan kalıntısı falan kanser oluyor. Gün boyunca aynı bardaktan su içerek, bir kıyafeti en az 4/5 giyilmede yıkayarak, elimizi yıkarken köpürtme esnasında ve dişimizi fırçalama sırasında suyu kapatıp, durulamada tekrar açabiliriz. Yoksa 25 litre olmasa da uzun su kesintileri yaşayabiliriz.
benim bir şisem var hep onla icerim, dislerimi fircalarken ellerimi yikarken foş foş su akitmam sevmem yani o su neden orda boşa aksın ki amaç ne ?

bende bir ara 25 litre diye bir film mi belgesel mi oyle bir seye denk gelmistim, kadin kendi hakki olan 25 litre suyu eve gotururken sokakta gasp edip suyunu aliyorlardi, elinde bardakla komsulardan su istiyordu kadin.
allah o günlere düsürmesin ben gunluk 7 litre su iciyorum 25 litreyle 1 hafta idare edebilmem icin ölmem lazim sanirim
Çok güzel bı belgesel
Şimdi de covid için var
İzliyorum

Amin, ben de izledim. Artık herkesin dikkat etmesi gerek, pislikten kimse ölmüyor temizlikten insanlar deterjan kalıntısı falan kanser oluyor. Gün boyunca aynı bardaktan su içerek, bir kıyafeti en az 4/5 giyilmede yıkayarak, elimizi yıkarken köpürtme esnasında ve dişimizi fırçalama sırasında suyu kapatıp, durulamada tekrar açabiliriz. Yoksa 25 litre olmasa da uzun su kesintileri yaşayabiliriz.
Zamanında su kıtlığıyla alakalı bir kamu spotu yapmıştım ve araştırmalarımızda inanılmaz sonuçlara ulaştık.
El köpürtürken, diş fırçalarken, damlama esnası gibi tamamen boşa harcanan su, günlük tam sayı hatırlayamıyorum ama kişi başı 650 ya da 550 gibi bir lt suyu, bu saçma alışkanlıklardan akıtıyoruz.

İnanılmaz bir rakam ama 24 saatte israfımız tam da böyle bir şey.

Back