Geçinemeyenler kulübü

benim ustume su icen birini bir kez show tv de gormustum kadin ayni benim gibi 1 litrelik kavanozla iciyor, kadini izleyip izleyip karsilikli su iciyordum bi ara 😂😂
Sorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.
1 damacana size ancak 2 gün gider.

herşey kötüye gidiyor vallaaaaa bir yerden yırtmalıyız ama nereden henüz ben de bulamadımmm :KK53:
Bende fikir çok, fikirmatik gibi insanım.
Her gün yırtacak bir projem mevcuttur.
10 sene önceki öngörülerimle millet şu yılda köşeyi döndü.
Ama para yoğğ. Yapamıyorum😂

Bak bende sabah kalkınca için yanıyor

Bı o zaman içiyorum tamam bitti yeter
yazın 8 9 bardak kışın 4 bardak su içerim litrelerce içsem hastanelik olurum.geçen yıllarda bir test için 5 litre iğrenç tadı olan bir su vermişti hastane sabaha kadar bitireceksin dedi .içtiç içtim bitmedi yahuuu kabus gibiydiiiiii

kuzum baska sivilarin litresinide saysam baya cikiyor o gunluk litre olayi, benim psikolojik maalesef, kaygi bozuklugu gibi dusun nasil bazi obsesifler ellerini surekli yikiyor vs bende su içiyorum 😳
Ben geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim😂
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum😂

Sorması ayıp tuvalete gitmekten bıkmıyor musun? Yazın neyse buharlaşıyor da kışın insanın sürekli tuvaleti geliyor.
1 damacana size ancak 2 gün gider.
mesane alismis sanirim o kadar cok gitmiyorum ama bir gun bir akrabanin evinde lavaboya girmistim e klozette musluk yok suda akitamiyosun icerden birinin sesi gelmisti nerenin muslugunu acik unuttunuz şar şar su akiyor diye 😂😂😂 yani sayi az ama idrae cikisi fazla, mesela gunluk 1 litre suyu zor icen bir insanla yola ciksak o bile sıkışiyor ama ben 4 5 saat rahat rahat takiliyorum

Ben geçenlerde 1,5 lt şişeyi bitirmeyi hedefledim. Yaptım da güzelce ama yemeğe yer kalmadı.
Yemek yiyemedim😂
Ağzım mı yoruluyor nedir, sigara dışında başka şeye lüzum görmüyorum😂
sigaraya da zam geldi tütün sarıp iç en iyisiiiiii artık hem meşgaleee olur sanaaaa.kübalı kızların puro sarması gibi dizinde sar amaaa :KK70:

yazın 8 9 bardak kışın 4 bardak su içerim litrelerce içsem hastanelik olurum.geçen yıllarda bir test için 5 litre iğrenç tadı olan bir su vermişti hastane sabaha kadar bitireceksin dedi .içtiç içtim bitmedi yahuuu kabus gibiydiiiiii
bagirsaklari temizlemek icin olan mı ?

bdv de yatırım önerisi verdim.barbie bebek alın kutulu saklayın 20 30 yıl sonra dünyanın parasına satarsınız diyeee.ekonomi yatırım demek ben demek ne de olsaaa :KK53:

Back