Geçinemeyenler kulübü

yok onu içtim bayıltıp kolonoskopi yaptı doktor temiz çıkmıştı .virüs bitsin tam check up yaptıracağım kendime.
Herhalde asla içemem öyle bir şey, kusarım ben.
Ultrasonda bile yarım saat içinde 1 lt suyu zoraki içiyorum, görünsün diye son güçle bastırınca alet sırtımdan çıkıyor adeta.
Etlerim çürüyor 1 hafta.

mesane alismis sanirim o kadar cok gitmiyorum ama bir gun bir akrabanin evinde lavaboya girmistim e klozette musluk yok suda akitamiyosun icerden birinin sesi gelmisti nerenin muslugunu acik unuttunuz şar şar su akiyor diye 😂😂😂 yani sayi az ama idrae cikisi fazla, mesela gunluk 1 litre suyu zor icen bir insanla yola ciksak o bile sıkışiyor ama ben 4 5 saat rahat rahat takiliyorum
Çok güldüm ya gözlerinden yaş geldi, eşim de uyuyor yanında ses de çıkaramadım. İşte ben o yanındaki kişiyim. Geçen gün 2 bardak ayran içtim yemekte, süt olsun diye hem de hararet basmıştı. Sonra biraz uzakta Migros var oraya gideyim hem yürüyüş yaparım dedim, dönüşte koşarak girdim içeri direkt banyoya.
Bir doktora mı görünsen 7 litre çok fazla. Ben olsam herhalde 10 dkda bir tuvalete giderdim.

sana aşı yapacaklarmı ceycey ? yani atlattigin rahatsizliktan dolayi bir sakincasi varmi
mr çekilmesi lazım okul kapanınca gideceğim o zaman söyler doktorum ama zararı olacağını sanmıyorum.sağlık çalışanları hele bir aşı olsun.2. aşamada bulacağım aşıyı beklemeyeceğim

Herhalde asla içemem öyle bir şey, kusarım ben.
Ultrasonda bile yarım saat içinde 1 lt suyu zoraki içiyorum, görünsün diye son güçle bastırınca alet sırtımdan çıkıyor adeta.
Etlerim çürüyor 1 hafta.
bildigim kadariyla eger kusarsan ertesi gun tekrar etmen gerekiyor o ilaci sil baştan

2000 e 4000 e satılıyorlar 80 li 90 lı yılların barbileri meraklıları var.legolar da öyle hele kutusu hiç açılmamışsa dünya para ediyorrrr
Dağcı barbiem vardı benim, kendim almıştım harçlıklarımla.
Sanırım tek bebeğim de oydu, hiç sevmedim bebekle ya da evcilik oynamayı.
Bebeğimi bile dağcı almışım, ipi tırmanma halatları vardı, oradan oraya uçuruyordum😂

Dağcı barbiem vardı benim, kendim almıştım harçlıklarımla.
Sanırım tek bebeğim de oydu, hiç sevmedim bebekle ya da evcilik oynamayı.
Bebeğimi bile dağcı almışım, ipi tırmanma halatları vardı, oradan oraya uçuruyordum😂
irkekkkk gibim kızmışsınnn o zamanlar heyyy maşallahhhhhh:nazar::nazar:

Back