- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.864
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.061
Ben günlük bir litreyi zor içiyorumSende azalatsan iyi olur sanki çok aşirı suda böbreklere zarar diye biliyorum canım 2,5 diyorlar hadi senin guzel hatrın icin 3,5 olsun
ben kendimi bildim bileli iciyorum böyle henuz bobreklere bisey olmadi ama sonun diyaliz sanirim bu gidisleSende azalatsan iyi olur sanki çok aşirı suda böbreklere zarar diye biliyorum canım 2,5 diyorlar hadi senin guzel hatrın icin 3,5 olsun
Yamuğumu mu gördün, delirdim mi ne oldu banasu için bol bol psikolojiniz düzelir
El ele verirsek buzulları bile kurtarabilirizBen günlük bir litreyi zor içiyorum
Ülkeyi su konusunda bı tek ben kurtarabilirim bence
Oo gittim baktım gümüş efsoNiye kusturduler seni
Dark red .iiih
Mara Queen matilda isterim
2 tane bebeyle evin icinde, hemde hergun canli street fighter ceken bebelerle anca su icerek rahatlarsinYamuğumu mu gördün, delirdim mi ne oldu bana
Nasıl bir uyarı bu böyle, dost acı söyler tadında mı?
Bende 2 lt buluyorum başka içtiğim seyler hariç ben daha çok gece uyurken içiyorum nedemseBen günlük bir litreyi zor içiyorum
Ülkeyi su konusunda bı tek ben kurtarabilirim bence
Sen gene bir araştır dr a falan da sor olmadıben kendimi bildim bileli iciyorum böyle henuz bobreklere bisey olmadi ama sonun diyaliz sanirim bu gidisle
Aksine, vücudu rölantiye alıp ölmeyecek kadar yaşamayı seçiyorum.2 tane bebeyle evin icinde, hemde hergun canli street fighter ceken bebelerle anca su icerek rahatlarsin
libido patlamasındandırBende 2 lt buluyorum başka içtiğim seyler hariç ben daha çok gece uyurken içiyorum nedemse
Çok doğru, ben de öyleyim. Ben bir de başkalarını uyarırım suyu boşa akıtma diye. En nefret ettiğim bulaşık makinesine bulaşıkları dizerken suyu sonuna kadar açıp bütün bulaşıkları tek tek sudan geçirenler hayatta müdahale etmeden duramam.benim bir şisem var hep onla icerim, dislerimi fircalarken ellerimi yikarken foş foş su akitmam sevmem yani o su neden orda boşa aksın ki amaç ne ?
sordum sormaz olurmuyumSen gene bir araştır dr a falan da sor olmadı
Hiç bu açidan düsünmemiştim zaten hep sexisli ruyalar görürüm erkek doğmalıymısımlibido patlamasındandır
şuan o dimi kismina katilamicam sanirimÇok doğru, ben de öyleyim. Ben bir de başkalarını uyarırım suyu boşa akıtma diye. En nefret ettiğim bulaşık makinesine bulaşıkları dizerken suyu sonuna kadar açıp bütün bulaşıkları tek tek sudan geçirenler hayatta müdahale etmeden duramam.
Benim bir arkadaşım yurtta her gün makarna yapardı, aynı tencereyi, tabağı ve çatalı kullanırdı yıkamadan. İç içe koyardı tekrar aynı tencerede pişirir, tabakta yerdi. Bildiğim kadarıyla hala yaşıyor. Zaten yıkanacak tabakları suda durulamanın anlamı ne? Dimi?
ya ben niye hic oyle ruya gormuyorumHiç bu açidan düsünmemiştim zaten hep sexisli ruyalar görürüm erkek doğmalıymısım
Bak bende sabah kalkınca için yanıyorBende 2 lt buluyorum başka içtiğim seyler hariç ben daha çok gece uyurken içiyorum nedemse
herşey kötüye gidiyor vallaaaaa bir yerden yırtmalıyız ama nereden henüz ben de bulamadımmmÖzledin mi
Kendini bensiz daha fakir hissettin, hadi itiraf et
Bende çok görüyorum habire habire maşallah neye hikmet acabaya ben niye hic oyle ruya gormuyorumgercekten hic gormedim keşke gorsem
kuzum baska sivilarin litresinide saysam baya cikiyor o gunluk litre olayi, benim psikolojik maalesef, kaygi bozuklugu gibi dusun nasil bazi obsesifler ellerini surekli yikiyor vs bende su içiyorumchamallows şaka bir yana, fazlası çok zararlı.
Su zehirlenmesi diye bir şey var, ayrıca kiloya göre değişse de 4lt üzeri tehlikeli bulunuyor.
Böbrekleri geç, tüm organların bola çalışıyoruz sadece börekle kalsa iyi.
Kademeli olarak ya da başka sıvılarla desteklemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?