Geçinemeyenler kulübü

Sende azalatsan iyi olur sanki çok aşirı suda böbreklere zarar diye biliyorum canım 2,5 diyorlar hadi senin guzel hatrın icin 3,5 olsun
Ben günlük bir litreyi zor içiyorum

Ülkeyi su konusunda bı tek ben kurtarabilirim bence

benim bir şisem var hep onla icerim, dislerimi fircalarken ellerimi yikarken foş foş su akitmam sevmem yani o su neden orda boşa aksın ki amaç ne ?
Çok doğru, ben de öyleyim. Ben bir de başkalarını uyarırım suyu boşa akıtma diye. En nefret ettiğim bulaşık makinesine bulaşıkları dizerken suyu sonuna kadar açıp bütün bulaşıkları tek tek sudan geçirenler hayatta müdahale etmeden duramam.
Benim bir arkadaşım yurtta her gün makarna yapardı, aynı tencereyi, tabağı ve çatalı kullanırdı yıkamadan. İç içe koyardı tekrar aynı tencerede pişirir, tabakta yerdi. Bildiğim kadarıyla hala yaşıyor. Zaten yıkanacak tabakları suda durulamanın anlamı ne? Dimi?

şuan o dimi kismina katilamicam sanirim bir legene su doldurup butun bulasiklari deterjanlayip oyle atiyorum makinaya

chamallows şaka bir yana, fazlası çok zararlı.
Su zehirlenmesi diye bir şey var, ayrıca kiloya göre değişse de 4lt üzeri tehlikeli bulunuyor.
Böbrekleri geç, tüm organların bola çalışıyoruz sadece börekle kalsa iyi.
Kademeli olarak ya da başka sıvılarla desteklemelisin.

kuzum baska sivilarin litresinide saysam baya cikiyor o gunluk litre olayi, benim psikolojik maalesef, kaygi bozuklugu gibi dusun nasil bazi obsesifler ellerini surekli yikiyor vs bende su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…