- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.041
Günlük 7 lt su mu?
Bacım damarlarında h2o geziyor ben diyeyim
Bugün 1 bardak su içtim, 3 kupa çay.
Günlük tüketimim 1 lt anca.
benim bir şisem var hep onla icerim, dislerimi fircalarken ellerimi yikarken foş foş su akitmam sevmem yani o su neden orda boşa aksın ki amaç ne ?Amin, ben de izledim. Artık herkesin dikkat etmesi gerek, pislikten kimse ölmüyor temizlikten insanlar deterjan kalıntısı falan kanser oluyor. Gün boyunca aynı bardaktan su içerek, bir kıyafeti en az 4/5 giyilmede yıkayarak, elimizi yıkarken köpürtme esnasında ve dişimizi fırçalama sırasında suyu kapatıp, durulamada tekrar açabiliriz. Yoksa 25 litre olmasa da uzun su kesintileri yaşayabiliriz.
Çok güzel bı belgeselbende bir ara 25 litre diye bir film mi belgesel mi oyle bir seye denk gelmistim, kadin kendi hakki olan 25 litre suyu eve gotururken sokakta gasp edip suyunu aliyorlardi, elinde bardakla komsulardan su istiyordu kadin.
allah o günlere düsürmesin ben gunluk 7 litre su iciyorum 25 litreyle 1 hafta idare edebilmem icin ölmem lazim sanirim
fakirledik daha çok nasıl başardik sormaBi sene yoktum ne oldu geçinebildiniz mi
7 mi litrepsikolojik vakayım ben
1 bardak suyla nasıl yaşıyorsunuz ya ben onu tek yudumda yutuyorum
Valla özlettinBi sene yoktum ne oldu geçinebildiniz mi
Zamanında su kıtlığıyla alakalı bir kamu spotu yapmıştım ve araştırmalarımızda inanılmaz sonuçlara ulaştık.Amin, ben de izledim. Artık herkesin dikkat etmesi gerek, pislikten kimse ölmüyor temizlikten insanlar deterjan kalıntısı falan kanser oluyor. Gün boyunca aynı bardaktan su içerek, bir kıyafeti en az 4/5 giyilmede yıkayarak, elimizi yıkarken köpürtme esnasında ve dişimizi fırçalama sırasında suyu kapatıp, durulamada tekrar açabiliriz. Yoksa 25 litre olmasa da uzun su kesintileri yaşayabiliriz.
hangi kanalda ?Çok güzel bı belgesel
Şimdi de covid için var
İzliyorum
Nasıl beddua yediysek daha da battık bibi, çarpıldık mı nedirBi sene yoktum ne oldu geçinebildiniz mi
benim ustume su icen birini bir kez show tv de gormustum kadin ayni benim gibi 1 litrelik kavanozla iciyor, kadini izleyip izleyip karsilikli su iciyordum bi ara7 mi litrebende kendimi çok su icem biri sanardım
Bak iyi hatırlattın, onu da hap içeceğim diye içtim.psikolojik vakayım ben
1 bardak suyla nasıl yaşıyorsunuz ya ben onu tek yudumda yutuyorum
Ocelerim her daim güzelValla özlettin
Ojelerin nasıl sen nasılsın?
su için bol bol psikolojiniz düzelirBak iyi hatırlattın, onu da hap içeceğim diye içtim.
Şimdi ikincisi için mecbur 1 bardak daha tüketeceğim
İçin kurudu içinBak iyi hatırlattın, onu da hap içeceğim diye içtim.
Şimdi ikincisi için mecbur 1 bardak daha tüketeceğim
aaa izleyeyim yarin nettenHastane İstanbul programın adı
TRT belgesel
Sende azalatsan iyi olur sanki çok aşirı suda böbreklere zarar diye biliyorum canım 2,5 diyorlar hadi senin guzel hatrın icin 3,5 olsunsu için bol bol psikolojiniz düzelir
Niye kusturduler seniOcelerim her daim güzeldark red istem mi
Bende özledim ama küstüm kk ya
İçim kurudu, dışım maşallah.İçin kurudu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?