Geçinemeyenler kulübü

Kashshshhd

Hem de ne köle.
Asker olan kocalar ama kadınlar arasında da bu hiyerarşi söz konusu, iğrenç bir durum.
Ben annemin ank dan uçakla çatal bıçak dayama merdiveni getirttiğini biliyorum çünkü ordu komutan eşleri gelecekti ve içlerinden bir tanesi asla onlar olmadan yemek yemezdi, haspam!
Herkes zincirleme birbirine kölelikte😂
Çatal bıcak dayama şeysi mi aman yarabiii sanki saray eşrafından. Düşünsene Mardin'desin derdin çatal bıcak düzen aparatı vay ki vay.

Bir ay sonra 8 olacak. Bizimki de çok ekmek yiyor, elinden alıyoruz ama çocuk et yemiyor ekmek yiyor.
sizinki buyukmus bizimki sanirim 8 olana kadar sebzeyle tanismayacak, gecen gun karnibahari mucverimsi bisey yapip kofte gibi onune koydum da hayret 3 tane yedi

abartılmadığı sürece ben sevdim bu hayatı yahuuuuu.
Bir zamanlar özal ın papatyalar grubu vardı, bilir misin, oradan özenti bu durum😂
Bacak bacak üstüne atamazsın, sigara içemezsin, hanımefendi dışında hitap edemezsin, sen diye asla konuşamazsın ama komutanın eşinin yanında.

Hiç güzel bir şey değil, bittiğine çok memnunum.
Kraldan çok kralcı durumuydu, devletin parası, ödenekler boş yerlere akıyordu.

Bir zamanlar özal ın papatyalar grubu vardı, bilir misin, oradan özenti bu durum😂
Bacak bacak üstüne atamazsın, sigara içemezsin, hanımefendi dışında hitap edemezsin, sen diye asla konuşamazsın ama komutanın eşinin yanında.

Hiç güzel bir şey değil, bittiğine çok memnunum.
Kraldan çok kralcı durumuydu, devletin parası, ödenekler boş yerlere akıyordu.
papatyaları bilmezmiyimm gazino gazino gezerdi onlarla semra hanım.onları bile özledimm yahuuu özlettiler :kızgın:

Bebekler44 Bebekler44 ayrica muhtar sosyale git diyemez, muhtarin bir gorevide mahalledeki ihtiyac sahibi aileleri belirleyip belediyeye bildirmektir ve eger muhtar bildirirse yardim almaniz neredeyse kesindir, muhtaea bunu hatirlat oturdugu yerden bir imzaya 10 lira alacagina işini yapsin 😠
Tamam yarın hava güzel olursa çıkacağım hakkaten ha bir imza 10 TL olmuştu en son muhtarda 😊 teşekkürler ilginiz için

evet kıyafet kravat kadınlarda bazı giyim zorunlulukları vardı.başörtülü hele asla giremezdi.
Düzelteyim, şuanda da o zamanda da başörtülü herkes girer ve girerdi.
Çene altı bağlama ile 30 sene önce de girilirdi ama türban şeklinde bağlama ile girilemezdi.
Şuanda türban girebiliyor, fark bu.

Düzelteyim, şuanda da o zamanda da başörtülü herkes girer ve girerdi.
Çene altı bağlama ile 30 sene önce de girilirdi ama türban şeklinde bağlama ile girilemezdi.
Şuanda türban girebiliyor, fark bu.
evet ben de onu demek istedim. eşofmanla falanda gelinemezdi herkes şık şıkıdım gelirdi bir davete gider gibi

buralarda şu yorumunu sessiz sessiz şikayet edecek kac kisi var biliyomusun, siyasi degil zaten yorumun o anlamda söylemedim senin icin soyledim
siyasetle hiç ilgilenmem sevmem ailemde biri dayım biri de amcamın dünürü olmak üzere 2 siyasetçi var mesela .onlarla bile konuşmadım ben geyikçiyimmmmm yaşasınn geyikkkkli sohbetlerrrrr :rolleyes:

herşey pahalandı iyice.bu hafta market alışverişi yapmadık ama eşimle kızım köfteci yusuftan hazır ve pişecek bi sürü et köfte almışlar kızdım çok fazla almışsınız diye kendine yasak ben yemiyorum çocuk zaten iştahsız kim yiyecek boşa masraff.köftelik kıyma alsaydı sulu köfte yapardım olur biterdi :KK70:
Köfteci yusuf un ürünlerinde Soyafasulyesi ve katkı malzemeleri dolu sadece %10 u Et.. Ufak bir bilgi vermek istedim

evet ben de onu demek istedim. eşofmanla falanda gelinemezdi herkes şık şıkıdım gelirdi bir davete gider gibi
Beni ve ablamı çok kapı dışarı ettiler, kısa şortlayız diye😂
Babam da kavga etmişti kadınla, senin eteğin kızımın şortundan daha mı uzun diye.
Hep araba bagajında kravat olurdu girebilmek için.
Geçen eşimi de uyardılar, altındaki kot siyahtı, renkten yırttık ama baktık millet ohoo.

sizinki buyukmus bizimki sanirim 8 olana kadar sebzeyle tanismayacak, gecen gun karnibahari mucverimsi bisey yapip kofte gibi onune koydum da hayret 3 tane yedi
Bizimki karnabahar ve brokoliyi ağaca benzettiği için küçüklüğünden beri kendiliğinden yedi diğerlerini hep çok faydalı, vitaminli, sağlıklı vs diye diye yediriyorum. Bu aralar yeni yeni içinde soğan var diye yememeye başladı. Yemezse kesinlikle başka bir şey vermiyorum. Yemeği kendileri yerse daha iyi yiyorlar aslında. Bir de gazlayın işte başkasının çocuğu yemiyormuş benim çocuğum yiyor falan diye. Ben öyle çok yedirdim.

Köfteci yusuf un ürünlerinde Soyafasulyesi ve katkı malzemeleri dolu sadece %10 u Et.. Ufak bir bilgi vermek istedim
Öyle söylendi ama bu ispatlanamadı.
Yapılan denetimlerde halka arz edilende sadece yağıyla alakalı zentiyağını başka yağlarla karıştırdığı tespit edildi.
Zaten öyle bir yerin ayvalıktan aldığı müthiş sızma zeytinyağı kullanmasını beklemiyorduk😂

Back