Geçinemeyenler kulübü

bizim apartman görevlisine ve yan apartmana her ay erzak yardımı yapılıyor karısı da sigortalı işte olduğu halde.e ev kirası yok yakıt yok 2 maaş da var apartmandan çıkan dönüşüm maddelerini de satıyorlar ben bu tip ailelere verilmemesi taraftarıyım çok çok ihtiyaç sahipleri varken
Yahu onlar yine neyse, vallahi konuşturacaksın banlanacağım şimdi.
Millet ne paralar kazanıyor yine de öyle böyle alıyor, yok kreş yardımı yok çocuk yardımı yok burs bakıcı yardımı.

Herkesin gözü zaten 2 lokma yiyen fakir fukaranın elindekinde.
Çok biliyorum ben ihtiyacı olmadığı halde böyle şeylere başvuran insanlar, ayıp yahu ayıp!
Çıkar acısı başka yerinden...

Eklentiler

• Screenshot_20210115_021644_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210115_021644_com.android.chrome.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 23
Çok şükür son buldu o durum, 10 15 sene önce😂
Ay deyince şimdi hatırlıyorum beynimde gizli kalmış hatıraları, adeta matine şovlar yapılırdı.
Alsksjdjd
İlk evlendıgmız senelerde alay komutan esıne org. düzenledik inci gibi sıralanırdık ah o hallerimiz. Yazık o askerler fır dönerdi etrafta. Sımdı bıttı o köle akımı cok sükür valla

İlk evlendıgmız senelerde alay komutan esıne org. düzenledik inci gibi sıralanırdık ah o hallerimiz. Yazık o askerler fır dönerdi etrafta. Sımdı bıttı o köle akımı cok sükür valla
Kashshshhd

Hem de ne köle.
Asker olan kocalar ama kadınlar arasında da bu hiyerarşi söz konusu, iğrenç bir durum.
Ben annemin ank dan uçakla çatal bıçak dayama merdiveni getirttiğini biliyorum çünkü ordu komutan eşleri gelecekti ve içlerinden bir tanesi asla onlar olmadan yemek yemezdi, haspam!
Herkes zincirleme birbirine kölelikte😂

Bebekler44 Bebekler44 ayrica muhtar sosyale git diyemez, muhtarin bir gorevide mahalledeki ihtiyac sahibi aileleri belirleyip belediyeye bildirmektir ve eger muhtar bildirirse yardim almaniz neredeyse kesindir, muhtaea bunu hatirlat oturdugu yerden bir imzaya 10 lira alacagina işini yapsin 😠

evet ünlülerde gelirdi eskiden rütbelileri eğlendirmeye kalktı mı onlar
O kadar bilmiyorum, ordu evi ve gazinolarda olur öyle eğlenceler.
Özellikle milli bayram ve yılbaşında ama artık sanmıyorum ya.
Çünkü eskiden güvenlik meselesi vardı, askeri disiplin aşırı fazlaydı, başka yerlerde görünmeleri yasaktı cart curt.
Şimdi hiçbir şey öyle değildir.
Arada gidiyoruz kocamla biz merkez orduevine, oranın bahçesi parkı çok iyi çocuklar için.
Kadınlar gayet salaş, erkekler desen eşofmandan bozma pantolon.
Giremezdik ki öyle eskiden, mümkün mü?

Kashshshhd

Hem de ne köle.
Asker olan kocalar ama kadınlar arasında da bu hiyerarşi söz konusu, iğrenç bir durum.
Ben annemin ank dan uçakla çatal bıçak dayama merdiveni getirttiğini biliyorum çünkü ordu komutan eşleri gelecekti ve içlerinden bir tanesi asla onlar olmadan yemek yemezdi, haspam!
Herkes zincirleme birbirine kölelikte😂
abartılmadığı sürece ben sevdim bu hayatı yahuuuuu.

O kadar bilmiyorum, ordu evi ve gazinolarda olur öyle eğlenceler.
Özellikle milli bayram ve yılbaşında ama artık sanmıyorum ya.
Çünkü eskiden güvenlik meselesi vardı, askeri disiplin aşırı fazlaydı, başka yerlerde görünmeleri yasaktı cart curt.
Şimdi hiçbir şey öyle değildir.
Arada gidiyoruz kocamla biz merkez orduevine, oranın bahçesi parkı çok iyi çocuklar için.
Kadınlar gayet salaş, erkekler desen eşofmandan bozma pantolon.
Giremezdik ki öyle eskiden, mümkün mü?
evet kıyafet kravat kadınlarda bazı giyim zorunlulukları vardı.başörtülü hele asla giremezdi.

Back