Geçinemeyenler kulübü

Hiç zannetmiyorum bir olumsuzluk olacağını.
Gayet yapar, güzel arkadaşlıkları olur.
İnsanın iyisi kötüsü her yerde mevcut ama asker aileleri daima daha geçinilebilir, edepli adaplı insanlardır zorunlu olarak😂
Ben isterdim şahsen çocuğumun öyle ailelerde yetişen arkadaşları olmasını, velilerle ahbaplığınız da olur.
deneyebilirim ozaman 🤔 ucretleride gayet makuldü

Evet halen var o yârdm ama SGK var diye olumsuz oluyor o da
😔😔
Aşındır arkadaşım bütün kapıları.
Valilik, belediye, muhtar nere varsaZ
Şimdi beni konuşturacaklar.
Bazılarına ihtiyaç var yok kapı kapı yardım gidiyor, her ay düzenli yardım yapılıyor diğer bölgelerde.
Sen de hakkını ara, bırakma sakın kimseye!

çocuklarin çogu ev tipi fast food besleniyor sanırim 😁 kime sorsam koftebtavuk makarna pilav balik, bir kişide gormedim ki cocugum karnibahari brokoliyi pirasayi her gun istiyor diyen
Benim oğlum seviyor onları karnabahar brokoli çok sever, ben yaparken gelip gelip çiğ alır yer. Karnabaharı ben hep yemek olarak yaparım, birkaç kez beşamal soslu fırında yaptım eşim çok sevdi ama bana ağır geliyor tadı. Pırasa bu sene henüz yapmadım ama ona da ekmek bandırıp yer oğlum.

😔😔
Bazılarına ihtiyaç var yok kapı kapı yardım gidiyor, her ay düzenli yardım yapılıyor diğer bölgelerde.
Cimere tekrar yazdım bakalım cevap yine ne gelecek

muhtara gidin fakirlik kagidi cikartin, kaymakamlilara belediyelere ayrica gida yardimi icin basvurun nerede yasiyorsunuz siz hangi şehirde?
İstanbul kaymakam yardm vermiyor burda belediye senede iki kere bayramda veriyorum dedi ramazan bayramnda gelecekmiş gıda kolisi

Benim oğlum seviyor onları karnabahar brokoli çok sever, ben yaparken gelip gelip çiğ alır yer. Karnabaharı ben hep yemek olarak yaparım, birkaç kez beşamal soslu fırında yaptım eşim çok sevdi ama bana ağır geliyor tadı. Pırasa bu sene henüz yapmadım ama ona da ekmek bandırıp yer oğlum.
beşamelli karnibaharmi gece gece yapilirmi bu bana 😟
kaç yasinda oglunuz

😔😔
bizim apartman görevlisine ve yan apartmana her ay erzak yardımı yapılıyor karısı da sigortalı işte olduğu halde.e ev kirası yok yakıt yok 2 maaş da var apartmandan çıkan dönüşüm maddelerini de satıyorlar ben bu tip ailelere verilmemesi taraftarıyım çok çok ihtiyaç sahipleri varken

Back