- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.861
Çok şükür son buldu o durum, 10 15 sene önceO eski hanfendilik dönemindeydi cey artık yok o askerler
İBB var kapatıldı denetim deniliyor ya o yüzden inşallah oda açılır SGK var diye umarım kapanmazibb ye başvur, ilcedeki belediye ve kaymakamliga ama muhtarliktan fakirlik kagidini alabilirsen daha kolay olur
Tamam allah razı olsunGıda yakıt bez yardımı sen heryere başvur.
Malesef oluyorolurmu ya öyle şeyne saçmalik
askeri gazinolarda mı yok artık?Çok şükür son buldu o durum, 10 15 sene önce
Ay deyince şimdi hatırlıyorum beynimde gizli kalmış hatıraları, adeta matine şovlar yapılırdı.
Alsksjdjd
Yahu onlar yine neyse, vallahi konuşturacaksın banlanacağım şimdi.bizim apartman görevlisine ve yan apartmana her ay erzak yardımı yapılıyor karısı da sigortalı işte olduğu halde.e ev kirası yok yakıt yok 2 maaş da var apartmandan çıkan dönüşüm maddelerini de satıyorlar ben bu tip ailelere verilmemesi taraftarıyım çok çok ihtiyaç sahipleri varken
Basvurdum 9 ay 7 ay önce 500 TL yardım verildi yine basvurdum olumsuz oldu eşimin SGK var diye
İlk evlendıgmız senelerde alay komutan esıne org. düzenledik inci gibi sıralanırdık ah o hallerimiz. Yazık o askerler fır dönerdi etrafta. Sımdı bıttı o köle akımı cok sükür vallaÇok şükür son buldu o durum, 10 15 sene önce
Ay deyince şimdi hatırlıyorum beynimde gizli kalmış hatıraları, adeta matine şovlar yapılırdı.
Alsksjdjd
Gazino mu demek istedin?askeri gazinolarda mı yok artık?
var da detayini yazmayim simdiaskeri gazinolarda mı yok artık?
evet ünlülerde gelirdi eskiden rütbelileri eğlendirmeye kalktı mı onlarGazino mu demek istedin?
allah yardımcın olsunnnYarın arayacağım inşallah Allah razı olsun
Kashshshhdİlk evlendıgmız senelerde alay komutan esıne org. düzenledik inci gibi sıralanırdık ah o hallerimiz. Yazık o askerler fır dönerdi etrafta. Sımdı bıttı o köle akımı cok sükür valla
O kadar bilmiyorum, ordu evi ve gazinolarda olur öyle eğlenceler.evet ünlülerde gelirdi eskiden rütbelileri eğlendirmeye kalktı mı onlar
Bir ay sonra 8 olacak. Bizimki de çok ekmek yiyor, elinden alıyoruz ama çocuk et yemiyor ekmek yiyor.beşamelli karnibaharmi gece gece yapilirmi bu bana
kaç yasinda oglunuz
abartılmadığı sürece ben sevdim bu hayatı yahuuuuu.Kashshshhd
Hem de ne köle.
Asker olan kocalar ama kadınlar arasında da bu hiyerarşi söz konusu, iğrenç bir durum.
Ben annemin ank dan uçakla çatal bıçak dayama merdiveni getirttiğini biliyorum çünkü ordu komutan eşleri gelecekti ve içlerinden bir tanesi asla onlar olmadan yemek yemezdi, haspam!
Herkes zincirleme birbirine kölelikte
evet kıyafet kravat kadınlarda bazı giyim zorunlulukları vardı.başörtülü hele asla giremezdi.O kadar bilmiyorum, ordu evi ve gazinolarda olur öyle eğlenceler.
Özellikle milli bayram ve yılbaşında ama artık sanmıyorum ya.
Çünkü eskiden güvenlik meselesi vardı, askeri disiplin aşırı fazlaydı, başka yerlerde görünmeleri yasaktı cart curt.
Şimdi hiçbir şey öyle değildir.
Arada gidiyoruz kocamla biz merkez orduevine, oranın bahçesi parkı çok iyi çocuklar için.
Kadınlar gayet salaş, erkekler desen eşofmandan bozma pantolon.
Giremezdik ki öyle eskiden, mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?