- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.741
evet evde eşim inceltiyor çiğ olanları. yumuşak oluyor köftesi.kendimizin yaptığını sert bulup yemiyor benim kız.Benim bebeler bayılıyor o köfteye.
İnceltip 1 köfteyi ikiye bölüp hazırla, at buzluğa, bir şey olmaz.
anka gros bizim tarafta da var ama ben pahalı buluyorum fiyatlarını
aynen adı gross sadece anka nın.Anka gross kesinlikle pahalı
City gross en uygunu
Birebir aynısını yapıyorum, işin sırrı karbonat.evet evde eşim inceltiyor çiğ olanları. yumuşak oluyor köftesi.kendimizin yaptığını sert bulup yemiyor benim kız.
Ben de en çok city grossla new grossu severim.Anka gross kesinlikle pahalı
City gross en uygunu
karbonat eklemiyoruz yoğurur yoğurmaz da pişiriyoruz ondan sert oluyor galibaaaBirebir aynısını yapıyorum, işin sırrı karbonat.
1 çay kaşığı karbonatı birkaç damla limonla etirip harca ekle ve 1 gün dolapta dinlendir.
İçerisinde zaten baharat ve sarımsak tozu var sadece. Başka malzeme yok/
aman 3 aşsaği 5 yukarı zaten aldığım yiyeceklerin markası hep aynı, her yerde ayni fiyat hemen hemen çok bariz bi indirim yakalarsam o urunlerde onu ayrica indirimli olan yerden aliyorum ama yakalarsam.anka gros bizim tarafta da var ama ben pahalı buluyorum fiyatlarını
karbonat yumusacik yapiyor cidden köfteyiBirebir aynısını yapıyorum, işin sırrı karbonat.
1 çay kaşığı karbonatı birkaç damla limonla etirip harca ekle ve 1 gün dolapta dinlendir.
İçerisinde zaten baharat ve sarımsak tozu var sadece. Başka malzeme yok/
Ben de bol maydonozlu anne köftesi sevenlerdenimHazır köfte yiyemiyorum ben.
En güzel köfte annemin köftesi.
Az yağda kızartır karbonat da koymaz ama dışı kızarmış içi yumuşak olur.
Metronun köftelerini de dene o zaman onlarda maden suyu koyulurlarmış gelen misafir bebeleri seviyor. Bizim oğlana köfte fark etmez, köfte delisi. Ver köfteyi ne olsa yerkarbonat yumusacik yapiyor cidden köfteyi
Ben de bu mangalcı karbonatlı köfteleri sevenlerdenim, fosur fosur.Ben de bol maydonozlu anne köftesi sevenlerdenim
O işte yumurta, ekmek içi, soğanla hazırlanan zahmetli köfteHazır köfte yiyemiyorum ben.
En güzel köfte annemin köftesi.
Az yağda kızartır karbonat da koymaz ama dışı kızarmış içi yumuşak olur.
yok ben hazir kofteleri alamıyorum etini falan kendim hazirlatip kizin koftelerini ayri hazirliyorum, ben kendimde kasap kofte falan yemem zaten, benim kizda cok sever hergun ver yesinMetronun köftelerini de dene o zaman onlarda maden suyu koyulurlarmış gelen misafir bebeleri seviyor. Bizim oğlana köfte fark etmez, köfte delisi. Ver köfteyi ne olsa yer
Bugün şeyma nın 2milyon 174 bin liralık saatinden sonra 80 milyonun fakir olduğuna karar verdim.fakir sayımız iyice azaldı konuya gelmez oldular parayı buldular galibaaa
zengin koca bul acil çocuk yap hemen de boşa ömür boyu yan gel yat lüks içinde .adaletinn neredeeeeee hayattttttttBugün şeyma nın 2milyon 174 bin liralık saatinden sonra 80 milyonun fakir olduğuna karar verdim.
Geri kalan 2 milyon da işte zaten a sonsuz plus lar, biz geri kalanlar ise onların hizmetkarları olarak bir hayat yaşıyoruz
Ona zengin koca denmez.zengin koca bul acil çocuk yap hemen de boşa ömür boyu yan gel yat lüks içinde .adaletinn neredeeeeee hayatttttttt
Cocugum olalı en cok köfte yapmısımdır sanırım,köfte uzmanı oldum desem yeridir. Köfte makarna salata ayran hergün yese bıkmaz canlarımyok ben hazir kofteleri alamıyorum etini falan kendim hazirlatip kizin koftelerini ayri hazirliyorum, ben kendimde kasap kofte falan yemem zaten, benim kizda cok sever hergun ver yesin
Ahh düşünemedik ki vakti zamanındazengin koca bul acil çocuk yap hemen de boşa ömür boyu yan gel yat lüks içinde .adaletinn neredeeeeee hayatttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?