Geçinemeyenler kulübü

Ben yaptım, sen de yaparsın ha gayret😂
Evine geldim bir nevresimle 10 gündür yatıyoruz aralarda değiştirme girişimi oldu boşver amaaan yaptım tamam doğru ya falan dedi. Azim işte azim. Adım adım. Hedef,kutsallık. Akdkdkfkfkfk

maalesef obsesifin ayyuka çıkmış hali
Benim bu kadar olmasa da bir arkadaşım var, kocasına dünyayı dar ediyor ve çok üzülüyoruz.
Duşta temizlik setleri var, kim banyo yaptıysa ardından o temizlik setini alıp temizliyor, kabine çekçek yapıyor ve öyle çıkıyor.
Delilik değil de ne bu, eziyet yahu!

Çok zor bir durum, anladım.
Tatilde, başka bir evde de çok zorlanıyorsundur.

Benim de denemek için bile olsa giydiğim kıyafeti, bir daha giymeme huyum vardı, anında kirliye atardım tenime değdi pis oldu diye.
Burada bir konuda ‘su izi’ gibi bir program paylaşıldı birkaç sene önce, su israfının önüne geçmek adına.
Bir test yaptım orada, resmen iklim canavarı çıktım.
O günden beri böyle huylarımı değiştirmeye çalışıyorum, kıyafeti bıraktım bakalım, deneyip giymeyeceksem yerine geri koyuyorum ama bulaşıkları bayağı temizlemeden makinaya koyma huyumu bırakamadım.
Gerçi makinam süper temizlemiyor ama temizi yıkatıyorum gibi oluyor, üzülüyorum.
25 litreden sonra suya karşı bambaşka bir yaşam tarzı geliştirdim. Makineyi falan ondan sonra tek boş yer kalmayana kadar doldurmaya başladım 🤦🏻‍♀️

Öyle deme , damlaya damlaya göl oluyor . Bunu son senelerde anladım. Bende önceden çok alışveriş yapardım , hemde en pahalı markalar . Sonra baktım ne uzuyorum ne kısalıyorum ayrıca çok gereksiz masraflar . Onlara vereceğim parayı bir hesap açtım oraya attım. Eski eşime bile söylemedim bunu. Sonra ayrıldım o para yeni taşındığım evin eşyalarına gitti. Hemde az buz bir harcamada değildi . Herseyi sıfırdan aldım. Eğer o para olmadaydı , kimden alacaktım ? Babamdan istesem , kızım asıl sen bize yollamalısın derdi 😒
haklısın ama sen de 3 çocuk var ben de 1 tane.onu da iyi kötü okutacak gücüm var.hayata bir kere geliyorum ve ne kadar kısa olduğunu tam 2 defa deneyimledim.insan istediği gibi yaşamalı geleceğini de düşünerek.isteyen gece hayatında harcar isteyen arabasına isteyen sigara alkole isteyen kitaplara.hayat sadece barınma ve karın doyurma demek değil ki.bak mesela annem 71 e girdi yolda yürümeye takati yok.para gençlikte harcanmalı fırsat varken

filmdelisi filmdelisi 25 litre'sanırım 3 4 kez ızledım etkısı de cok bıyuk ama bazı seylerden asla vazgecemıyorum.Mesela bazıları hergun toz alır sık sık cam sıler halı sıler onlar yok bende.
Yanlış anlama, eleştirmiyorum, dedim ya benim de vardı böyle huylarım diye.
Kendimi çok kötü hissetmiştim o testten sonra.
İnsanların bazı takıntıları olması ciddi anlamda hayatı zorlaştırıyor, ben iki pislik içinde yaşayan çocuğumdan sonra bayağı karı kofa aştık bazı şeyleri😂

Mesela sebze yıkarken o garç gurç sesi gelmeden için rahat etmez, bazılarını deterjanla yıkardım.
Ben de evi silmeye üşenir, salatalığı deterjanla yıkarım zlsjshsshhsdh
Takıntı işte, ne yapalım😂

Benim bu kadar olmasa da bir arkadaşım var, kocasına dünyayı dar ediyor ve çok üzülüyoruz.
Duşta temizlik setleri var, kim banyo yaptıysa ardından o temizlik setini alıp temizliyor, kabine çekçek yapıyor ve öyle çıkıyor.
Delilik değil de ne bu, eziyet yahu!
bizimkiler de oyle ama duşu adamlara temizlermiyorlar çunku temiz olduguna inanmiyorlar, kayinbabam markete gidiyor geliyor dus aliyor cikiyor bakkala gidiyor geliyor dus aliyor,kiayeferler hemen makinaya zaten.
biz orda olmadigimiz zamanlarda kapinin kenarina gazete seriyorlarmis orda soyunup giriyormus eve, damat yazik deri mont hastasi giyemiyor adam yikanmiyormus makinada daha bir çok şey

haklısın ama sen de 3 çocuk var ben de 1 tane.onu da iyi kötü okutacak gücüm var.hayata bir kere geliyorum ve ne kadar kısa olduğunu tam 2 defa deneyimledim.insan istediği gibi yaşamalı geleceğini de düşünerek.isteyen gece hayatında harcar isteyen arabasına isteyen sigara alkole isteyen kitaplara.hayat sadece barınma ve karın doyurma demek değil ki.bak mesela annem 71 e girdi yolda yürümeye takati yok.para gençlikte harcanmalı fırsat varken
O zaman arada "carpe diem" ve katılıyorum sonsuz.

Yanlış anlama, eleştirmiyorum, dedim ya benim de vardı böyle huylarım diye.
Kendimi çok kötü hissetmiştim o testten sonra.
İnsanların bazı takıntıları olması ciddi anlamda hayatı zorlaştırıyor, ben iki pislik içinde yaşayan çocuğumdan sonra bayağı karı kofa aştık bazı şeyleri😂

Mesela sebze yıkarken o garç gurç sesi gelmeden için rahat etmez, bazılarını deterjanla yıkardım.
Ben de evi silmeye üşenir, salatalığı deterjanla yıkarım zlsjshsshhsdh
Takıntı işte, ne yapalım😂
Hastanede karpuzumdan böcek çıktı ölü, böcekli kısmı atıp yemeye devam ettim. 🤣

Geçmiş olsun. Pinti değilim. Gerekli harcamalardan zerre kadar kısmam . Aylık nekadar harcadığımızı söylesem ağzın açık kalır . Ben bunlara rağmen gereksiz harcamalar yapıyordum ama şimdi onları kıstım. İhtiyacım olan seyleri alıyorum , ne kadar pahalıda olsalar onlardan kısamıyorum...

25 litreden sonra suya karşı bambaşka bir yaşam tarzı geliştirdim. Makineyi falan ondan sonra tek boş yer kalmayana kadar doldurmaya başladım 🤦🏻‍♀️
Ben de öyle yapıyorum, iğne sokacak yer kalmıyor asla.
Bulaşık desen mükemmel yapı örneğiyle kat çıkıyorum.
Bulaşıkları koca kişisi akıtıyor artık benim su israfından sonra.
Parfüm kullanımını aşırı azalttım, 3 ayda bir şişe bitiren ben, 2 seneye çıkardım süreyi.
Bezler yerine küçük kirler için ıslak mendillere geçtim, eskiden hobim olarak haftalık küvet doldururdum, senelerdir yapmıyorum.

Elimden geldiğince özenli olmaya çalışıyorum ama yine de tamam ha oldu işte şeklinde yapamıyorum elbet.

Öldüm şuan o böcek benım halıda😬
Sjdjdkdkdl. Ya ben pislik bir ortamda calısıyorum yere damlayan kanları temizlik personeli yoksa ben citileyip temizliyorum kıyafetime geçmesin diye o yüzden midesizleştim tabagımın altında böcek ölmüştü aldım su tuttum (köpüksüz skfkfk) yemek koydum yedim. Napim.

Çok zor bir durum, anladım.
Tatilde, başka bir evde de çok zorlanıyorsundur.

Benim de denemek için bile olsa giydiğim kıyafeti, bir daha giymeme huyum vardı, anında kirliye atardım tenime değdi pis oldu diye.
Burada bir konuda ‘su izi’ gibi bir program paylaşıldı birkaç sene önce, su israfının önüne geçmek adına.
Bir test yaptım orada, resmen iklim canavarı çıktım.
O günden beri böyle huylarımı değiştirmeye çalışıyorum, kıyafeti bıraktım bakalım, deneyip giymeyeceksem yerine geri koyuyorum ama bulaşıkları bayağı temizlemeden makinaya koyma huyumu bırakamadım.
Gerçi makinam süper temizlemiyor ama temizi yıkatıyorum gibi oluyor, üzülüyorum.
ben ne zaman bulasik makinasina biseyler atacak olsam annem hep elinde niye yikiyosun kizim makinaya atsana diyor 😂😂😂 atacagim diyorum e yikadin ya diyor 😁 kokuyo ya deterjanla calkalamayinca 😳

Ben de öyle yapıyorum, iğne sokacak yer kalmıyor asla.
Bulaşık desen mükemmel yapı örneğiyle kat çıkıyorum.
Bulaşıkları koca kişisi akıtıyor artık benim su israfından sonra.
Parfüm kullanımını aşırı azalttım, 3 ayda bir şişe bitiren ben, 2 seneye çıkardım süreyi.
Bezler yerine küçük kirler için ıslak mendillere geçtim, eskiden hobim olarak haftalık küvet doldururdum, senelerdir yapmıyorum.

Elimden geldiğince özenli olmaya çalışıyorum ama yine de tamam ha oldu işte şeklinde yapamıyorum elbet.
Ben 1000₺ parfüm aldım kıyamayıp kullanmıyorum parfüm kullanımım 0a indi tavsiye ederim herkese 😂😂

Sjdjdkdkdl. Ya ben pislik bir ortamda calısıyorum yere damlayan kanları temizlik personeli yoksa ben citileyip temizliyorum kıyafetime geçmesin diye o yüzden midesizleştim tabagımın altında böcek ölmüştü aldım su tuttum (köpüksüz skfkfk) yemek koydum yedim. Napim.
Meslek neydı af buyur yanı cıdden merak ettim 😬

Geçmiş olsun. Pinti değilim. Gerekli harcamalardan zerre kadar kısmam . Aylık nekadar harcadığımızı söylesem ağzın açık kalır . Ben bunlara rağmen gereksiz harcamalar yapıyordum ama şimdi onları kıstım. İhtiyacım olan seyleri alıyorum , ne kadar pahalıda olsalar onlardan kısamıyorum...
mutfaktan dışarda yemekten asla kısmayız tatile uzun süre gitmek yerine 7 8 gün 5 yıldızlı oteli tercih ederiz daima.ama vırt zırt eşya yenilemem eskiyinceye kadar kullanırım çocuğumdan kısmam tek kıstığım özel okuldur bugüne dek.para biriktirerek artmıyor çalıştırarak artıyor türkiyede maalesef.bir günde 1000 euro kazanabiliyorsun borsada mesela.ya da araba al sat emlak al sat yaparak.

ben ne zaman bulasik makinasina biseyler atacak olsam annem hep elinde niye yikiyosun kizim makinaya atsana 😂😂😂 atacagim diyorum e yikadin ya diyor 😁 kokuyo ya deterjanla calkalamayinca 😳
Ben makineye atıyorum ya hiç su tutmadan kapakta şölen oluyo,ayran yağ salça hepsi karışık gölet oluyor 😂😂😂

Back