- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi chamallows
- #5.561
Sesli güldümO kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldümO kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.![]()
Ahanda benO kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.![]()
Ya ne olmuş olabilir ki nevresime sıçmadık ya. Zaten ben yazın bıcıl bıcıl uyuyorum yine tenim değiyorSesli güldümkafamda canlandırdım da ıyyy neyse susayım ben en iyisi
![]()
Ya ufff sizi öldürücem ya valla. Sırf bu yüzden nerde alevlenirsem yatak odasına cekiyorum başka yerde ıııh sonra cekemiyorum adamı temizleme kafasını yatakta temiz temiz işimizi görüp kalkıyoruzAhanda bennerde sevısmıssek orayı kırklarım. Oturma odası halımılı zırt pırt yıkatmaya verıyordum bu sebeple dedım adamlar manyak dıyecek kendım yıkıyorum
![]()
Ama iste karsı konulamaz bir his bu. Ayak degıyor ter degıyor yani iste anlamsız evetYa ne olmuş olabilir ki nevresime sıçmadık ya. Zaten ben yazın bıcıl bıcıl uyuyorum yine tenim değiyor![]()
kime göre neye göre değişir.asgari ücretle ev taksidi ödeyenlerden değilim sineğin yağını çıkarmıyorum.ama alkol si gara tüketmem yıllardır kuaföre fazla para harcamam manikür pedikür kaşla işim olmaz kendim hallederim.ayda 1000 tl kendime harcarım bence normal ala ala birikiyor zaten evde ürünler eskimiyorlar.senede 12 bin eder hadi sıktım harcamadım 12 bin ile zengin mi olacağımmm ne ediyor hiç bir şey.keyfime ayakkabı çanta kıyafete veririm daha iyi.Müsrifsin ozaman![]()
Bu adamı pislestiricem ben ya. Bu kadar pis insanla yasarsan ya bosarsın ya pis olursun başka yolu yokAma iste karsı konulamaz bir his bu. Ayak degıyor ter degıyor yani iste anlamsız evet
seni benim görumceyle tanistirmak lazimDenedım film olmuyor uyuyamıyorum elimde olan bisiy degıl ki,hergun degısmek ıstiyorum aslında ama tutuyorum kendımı. Ayakların geldıgı kısım var ya igrenıyorum ordan. Ya da havlularlar kapı kollarından yanı dokunamıyorum kı ve asla tıtız bırı degılımdır ama bunlara takıntılıyım hastalık gıbı. Tatıle falan gıdersem 3 tane nevresım takımı goturuyorum ve gelınce ıkı kez yıkayıp deli gıbı utulerım normal degıl fsrkındayım.
En güzeli ben de odaya cekıyırum en fazla nevresım degısırımYa ufff sizi öldürücem ya valla. Sırf bu yüzden nerde alevlenirsem yatak odasına cekiyorum başka yerde ıııh sonra cekemiyorum adamı temizleme kafasını yatakta temiz temiz işimizi görüp kalkıyoruz![]()
İliskiler acısından yanlıs eslesmeler yasanmıs sanki ya ahshdhdhdjEn güzeli ben de odaya cekıyırum en fazla nevresım degısırım![]()
Çok zor bir durum, anladım.Denedım film olmuyor uyuyamıyorum elimde olan bisiy degıl ki,hergun degısmek ıstiyorum aslında ama tutuyorum kendımı. Ayakların geldıgı kısım var ya igrenıyorum ordan. Ya da havlularlar kapı kollarından yanı dokunamıyorum kı ve asla tıtız bırı degılımdır ama bunlara takıntılıyım hastalık gıbı. Tatıle falan gıdersem 3 tane nevresım takımı goturuyorum ve gelınce ıkı kez yıkayıp deli gıbı utulerım normal degıl fsrkındayım.
titiz erkekte hic cekilmiyor yaO kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.![]()
Jsjsksls yok ya ben kapı kolunu sokmuyorum ama ortalama hergun bazen sabah bezen uyumadan kapı kolları ve prızleri siler kurularım ama dedım ya mesela evı haftada bırden fazla sılmem ama cıplak ayak bastırmam zaten herkes corap yazın da terlıklıdır. Benım derdım el ve ayaklar.seni benim görumceyle tanistirmak lazim
evde bir z havlu aleti var onu sirf onun icin aldim ben zaten havlu kagit kullanmam, kiz sadece kendisinin kullandigi z havlunun arkasindan gelen z havluyu alirken bile acaba biri dokundumu ki diye dusunuyor
biri gelip giderse evlerine kapi kollarini yerinden sokup bulasik makinasinda yikiyorlar falan![]()
aboo fantaziye gel halının üstunde ekşınAhanda bennerde sevısmıssek orayı kırklarım. Oturma odası halımılı zırt pırt yıkatmaya verıyordum bu sebeple dedım adamlar manyak dıyecek kendım yıkıyorum
![]()
Ben yaptım, sen de yaparsın ha gayretBu adamı pislestiricem ben ya. Bu kadar pis insanla yasarsan ya bosarsın ya pis olursun başka yolu yok![]()
aaa bak beni cok seversin senJsjsksls yok ya ben kapı kolunu sokmuyorum ama ortalama hergun bazen sabah bezen uyumadan kapı kolları ve prızleri siler kurularım ama dedım ya mesela evı haftada bırden fazla sılmem ama cıplak ayak bastırmam zaten herkes corap yazın da terlıklıdır. Benım derdım el ve ayaklar.
Ama ıkı takıntılı bir arada olamaz bence yaİliskiler acısından yanlıs eslesmeler yasanmıs sanki ya ahshdhdhdj
Ruh hastası...seni benim görumceyle tanistirmak lazim
evde bir z havlu aleti var onu sirf onun icin aldim ben zaten havlu kagit kullanmam, kiz sadece kendisinin kullandigi z havlunun arkasindan gelen z havluyu alirken bile acaba biri dokundumu ki diye dusunuyor
biri gelip giderse evlerine kapi kollarini yerinden sokup bulasik makinasinda yikiyorlar falan![]()
Öyle deme , damlaya damlaya göl oluyor . Bunu son senelerde anladım. Bende önceden çok alışveriş yapardım , hemde en pahalı markalar . Sonra baktım ne uzuyorum ne kısalıyorum ayrıca çok gereksiz masraflar . Onlara vereceğim parayı bir hesap açtım oraya attım. Eski eşime bile söylemedim bunu. Sonra ayrıldım o para yeni taşındığım evin eşyalarına gitti. Hemde az buz bir harcamada değildi . Herseyi sıfırdan aldım. Eğer o para olmadaydı , kimden alacaktım ? Babamdan istesem , kızım asıl sen bize yollamalısın derdikime göre neye göre değişir.asgari ücretle ev taksidi ödeyenlerden değilim sineğin yağını çıkarmıyorum.ama alkol si gara tüketmem yıllardır kuaföre fazla para harcamam manikür pedikür kaşla işim olmaz kendim hallederim.ayda 1000 tl kendime harcarım bence normal ala ala birikiyor zaten evde ürünler eskimiyorlar.senede 12 bin eder hadi sıktım harcamadım 12 bin ile zengin mi olacağımmm ne ediyor hiç bir şey.keyfime ayakkabı çanta kıyafete veririm daha iyi.
takintili evli iki insandan daha tehlikeli bisey varsa oda bir evdeki takintili 2 kadinAma ıkı takıntılı bir arada olamaz bence ya