Geçinemeyenler kulübü

Evet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.
Eee sana ve ceyceye deterjan dayanmıyordur 🤔

Evet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.
ben camlarla mutfak dolaplarini en gec 1.5 ayda bir siliyorum, havlu bizde de gunluk değişir, mutfak dolabi icindekileri indirince yikamam cunku zaten hepsi elimin altinda kullaniyorum surekli yikaniyorlar oyuzden.
ben cocuk oldugu icin daha sık supürüp siliyorum evi surekli kosturdugundan 2 gune falan hali yünü birikmeye basliyor çünkü

Ne kadan da bize benzeyen bir çift😀
Ben dökülen saçlarımı elimde yumak yapıp, cebime koyuyorum.
Ola ki yere düşerse böcek zannedip bağrışıyoruz falan, bayağı eğlenceli oluyor😂
Ben de düşen havluya ev silerim, ne var yani, sokağa mı düştü, ev orası.
Ben sarıp çaktırmadan yere salıyorum valla. Çöpe kadar kim gidecek :D
Ya bir günde üç havlu değiştiriyor ya elinden kayıp yere değdi diye. Sıçıyor muyuz oraya sanki ev işte temiz ben tuvalette düşürüp düşmeyen tarafıyla silip sepete salmış insanım çok kasıyor beni 😆 aşşşırı rahatımdır.

Ülkedeki barajları sizin ev tüketmiş resmen🙄

Şu su kıtlığı döneminde biraz bacım, azıcık dikkat etsen mi acaba, 1 hafta yat bir şey olmaz.
Ben yatılı okulda 1 ay yattığımı bilirim aynı nevresime, ölmedim bak😀
Denedım film olmuyor uyuyamıyorum elimde olan bisiy degıl ki,hergun degısmek ıstiyorum aslında ama tutuyorum kendımı. Ayakların geldıgı kısım var ya igrenıyorum ordan. Ya da havlularlar kapı kollarından yanı dokunamıyorum kı ve asla tıtız bırı degılımdır ama bunlara takıntılıyım hastalık gıbı. Tatıle falan gıdersem 3 tane nevresım takımı goturuyorum ve gelınce ıkı kez yıkayıp deli gıbı utulerım normal degıl fsrkındayım.

Kolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf
Bunlar ucuz olanları yahu.
Ted 90 bin, cesaret edip odtü ya da blise sormadım bile, bizim için uçak almak kadar hayali çünkü.
Bilfen falan 65 sanırım yemek dahil.
40 ucuz yani😂😂

aynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarım
Hastaneye giderken aldığım spor ayakkabımı 1 senedir yıkamadım ahdjdjdkfkld ya siz temiz ya ben pis....

Bunlar ucuz olanları yahu.
Ted 90 bin, cesaret edip odtü ya da blise sormadım bile, bizim için uçak almak kadar hayali çünkü.
Bilfen falan 65 sanırım yemek dahil.
40 ucuz yani😂😂
Valla dediğim gibi ben de yüksek paralı okullardan mezunum babam verince az geliyordu suya girince ısınamadım elendim ben tşkler andjdjdj😂😂😂

aynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarım
Ayakabı konusu zaten ayrı bır konu onu hıc anlaymıcam cunku cıdden cok garıp olaylar oluyor bızım evde 😬

Dimi , sanki yerde geziyor . Zaten duş almadan girmiyorum yatağa , ee pijamalarım da temiz . Yatağa işemedigim sürece🤣 haftada bir 10 günde bir yetiyor banada
O kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.🤣

Ne kadan da bize benzeyen bir çift😀
Ben dökülen saçlarımı elimde yumak yapıp, cebime koyuyorum.
Ola ki yere düşerse böcek zannedip bağrışıyoruz falan, bayağı eğlenceli oluyor😂
Ben de düşen havluya ev silerim, ne var yani, sokağa mı düştü, ev orası.
bende silerim napayim ayol evin icine dustu diye safiye gibi 7 kez sabunlayayım mı yani 😁

Back