- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.541
Eee sana ve ceyceye deterjan dayanmıyordurEvet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.
ben camlarla mutfak dolaplarini en gec 1.5 ayda bir siliyorum, havlu bizde de gunluk değişir, mutfak dolabi icindekileri indirince yikamam cunku zaten hepsi elimin altinda kullaniyorum surekli yikaniyorlar oyuzden.Evet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.
çikolatalı bir üyeyi haşladın en sonnnYa ne bileyim çok para ya ben de öyle çok pahalı okullarda okudum gelip forumda kocacı falan yazıyorum millete bir cacık olmadı yani
Ben sarıp çaktırmadan yere salıyorum valla. Çöpe kadar kim gidecekNe kadan da bize benzeyen bir çift
Ben dökülen saçlarımı elimde yumak yapıp, cebime koyuyorum.
Ola ki yere düşerse böcek zannedip bağrışıyoruz falan, bayağı eğlenceli oluyor
Ben de düşen havluya ev silerim, ne var yani, sokağa mı düştü, ev orası.
Denedım film olmuyor uyuyamıyorum elimde olan bisiy degıl ki,hergun degısmek ıstiyorum aslında ama tutuyorum kendımı. Ayakların geldıgı kısım var ya igrenıyorum ordan. Ya da havlularlar kapı kollarından yanı dokunamıyorum kı ve asla tıtız bırı degılımdır ama bunlara takıntılıyım hastalık gıbı. Tatıle falan gıdersem 3 tane nevresım takımı goturuyorum ve gelınce ıkı kez yıkayıp deli gıbı utulerım normal degıl fsrkındayım.Ülkedeki barajları sizin ev tüketmiş resmen
Şu su kıtlığı döneminde biraz bacım, azıcık dikkat etsen mi acaba, 1 hafta yat bir şey olmaz.
Ben yatılı okulda 1 ay yattığımı bilirim aynı nevresime, ölmedim bak
Ben yapmadım kendisi eridiçikolatalı bir üyeyi haşladın en sonnn
aynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarımEee sana ve ceyceye deterjan dayanmıyordur
Bunlar ucuz olanları yahu.Kolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf
Sen o parayı onlarada vermezsindişimi sıkar söylene söylene ayaklarıma kramp girene dek o temizliği yaparım sonra da o parayı calvinlere guesslere yatırırımmmmmmm
Ben 1 hafta-10 gün Falan kullanıyorum nevresimi ya niye değiştiriyim ki gün aşırıEee sana ve ceyceye deterjan dayanmıyordur
Ayakkabının yıkandığını ilk kez duydumaynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarım
sen öyle san mağaza gibiyimmm her renk model çantam var ayakkabılarım da dolaplara sığmıyorSen o parayı onlarada vermezsin
Hastaneye giderken aldığım spor ayakkabımı 1 senedir yıkamadım ahdjdjdkfkld ya siz temiz ya ben pis....aynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarım
Dimi , sanki yerde geziyor . Zaten duş almadan girmiyorum yatağa , ee pijamalarım da temiz . Yatağa işemedigim süreceBen 1 hafta-10 gün Falan kullanıyorum nevresimi ya niye değiştiriyim ki gün aşırı
Valla dediğim gibi ben de yüksek paralı okullardan mezunum babam verince az geliyordu suya girince ısınamadım elendim ben tşkler andjdjdjBunlar ucuz olanları yahu.
Ted 90 bin, cesaret edip odtü ya da blise sormadım bile, bizim için uçak almak kadar hayali çünkü.
Bilfen falan 65 sanırım yemek dahil.
40 ucuz yani
Ayakabı konusu zaten ayrı bır konu onu hıc anlaymıcam cunku cıdden cok garıp olaylar oluyor bızım evdeaynı naylon gibiyim camım kapım koksa umursamam ama bir gün yattığım yastıktan 1 saat giydiğim tişörtten huylanırım yıkarım.spor ayakkabılarımı 10 günde bir mutlaka yıkarım
bazı spor ayakkabılar yıkanabiliyor makinede kısa programda.bazılarını da yumuşak süngerle elde yıkıyorum.stiletto vs yıkamıyorum tabikiAyakkabının yıkandığını ilk kez duydum
Müsrifsin ozamansen öyle san mağaza gibiyimmm her renk model çantam var ayakkabılarım da dolaplara sığmıyor
O kadar yıkarsan zaten yıpranır yahu. Benim bey aşna fişne sonrası değiştirme yanlısıydı yaptıklarımız nevresimden daha pis diye azar çekince susmaya başladı.Dimi , sanki yerde geziyor . Zaten duş almadan girmiyorum yatağa , ee pijamalarım da temiz . Yatağa işemedigim sürecehaftada bir 10 günde bir yetiyor banada
bende silerim napayim ayol evin icine dustu diye safiye gibi 7 kez sabunlayayım mı yaniNe kadan da bize benzeyen bir çift
Ben dökülen saçlarımı elimde yumak yapıp, cebime koyuyorum.
Ola ki yere düşerse böcek zannedip bağrışıyoruz falan, bayağı eğlenceli oluyor
Ben de düşen havluya ev silerim, ne var yani, sokağa mı düştü, ev orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?