- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.521
Neden kendi bedenimiz hakkında bir kalıba girmek zorundayız, onu hiç anlamıyorum.36 beden olmalıymışız beğenilmek için .bazı kadınlarda azıcık kilosu olan üyeyi yerden yere vuruyor.benim çok kilolu bir arkadaşım var o kadar güzel ki bakmaya doyamazsın.bir kadın güzelse güzeldir değilse değildir kilosu ne olursa olsun.güzellik bile göreceli aslında
2 gune bir nevresim miBen de temizlik yaparken cok rahatlıyorum ama kimse karışmayacak bölünmeyecek ve müzik dinlicem yaperken.Mutfagı banyo ve wcyı temızlemeye bayılırım ışıl ışıl parlasın ve mis gibi koksun isterim ama en dıkkat ettıgım ve sevdıgım sey iki gunde bir tüm nevrerimleri degısmektır yastıkları hergun degısırım ve ütüsüz asla yatamam huzur buluyorum bunları yapınca
Nasıl yaBen de temizlik yaparken cok rahatlıyorum ama kimse karışmayacak bölünmeyecek ve müzik dinlicem yaperken.Mutfagı banyo ve wcyı temızlemeye bayılırım ışıl ışıl parlasın ve mis gibi koksun isterim ama en dıkkat ettıgım ve sevdıgım sey iki gunde bir tüm nevrerimleri degısmektır yastıkları hergun degısırım ve ütüsüz asla yatamam huzur buluyorum bunları yapınca
Saçma sapan seyler ...36 beden olmalıymışız beğenilmek için .bazı kadınlarda azıcık kilosu olan üyeyi yerden yere vuruyor.benim çok kilolu bir arkadaşım var o kadar güzel ki bakmaya doyamazsın.bir kadın güzelse güzeldir değilse değildir kilosu ne olursa olsun.güzellik bile göreceli aslında
bende oyleyim beni biraksinlar mutfaga malzemeyide versinler onume ohh mis aksama kadar yaparim, soganlari dograrken kimleri kimleri kesiyorumyemek yapmasını çok severim tüm ün yaparım üşenmem ama banyo wc mutfak temizliği deyince kaçacak delik arıyorum.
haftada bir alsam ayda 1000 tl yapar yemeği var bir de .zengin olsam istihdam için alırım ama kendi hayatımdan kısıp veremem.ben 1.5 ayda bir büyük temizliğe alıyorum 1.5 gün 300 e yetiyor.1 1 kadın hariç yaptıkları temizlik temizlk değil maalesef.yalap şap yapıp vakit dolduruyorlarBen tam aksi.
İmkan varsa yardımcı ablalar gelmeli diye düşüyorum, onlara iş imkanı olmasının yanı sıra insan kendi hayatında başka alanlara zaman yaratabiliyor.
Temizlik ciddi anlamda çok zor bir şey, sürekli sürekli olması inanılmaz efor ve zaman gerektiriyor.
Ben o disiplini asla sağlayamam.
15 dk kurutma makinasında çevir sonra güzelce ser . Ütülenmiş gibi oluyorNasıl ya
Gerçekten delisiniz.
Ben ablaya bile ütületmiyorum nevresimleri, çin işkencesi gibi uğraşma onlarla diyorum
Bu nasıl severek yapılabilir, hayal edemedim.
Gene pis ve dağınık çıktığım bir topluluk içindeyim ajshshshsh
yardimci bayan gercekten buyuk rahatlik hemde cok buyuk rahatlik ama ben kendi elim beze suya degmeyince temiz oldu hissi gelmiyor tam olarakBen tam aksi.
İmkan varsa yardımcı ablalar gelmeli diye düşüyorum, onlara iş imkanı olmasının yanı sıra insan kendi hayatında başka alanlara zaman yaratabiliyor.
Temizlik ciddi anlamda çok zor bir şey, sürekli sürekli olması inanılmaz efor ve zaman gerektiriyor.
Ben o disiplini asla sağlayamam.
ben de ütüsüz sererim zaten 4 günde bir değiştiriyorum ona can da dayanmaz elektrik de15 dk kurutma makinasında çevir sonra güzelce ser . Ütülenmiş gibi oluyor
Çamaşırları bekletip yıkadığımızdan, kurutmadan çıkan özellikle nevresim ve çarşafları açmak için sprey şişesinde su sıkıyorum ben15 dk kurutma makinasında çevir sonra güzelce ser . Ütülenmiş gibi oluyor
Evet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.2 gune bir nevresim miben 15 de bir degisiyorum tabi kizim yatağa işemezse
nevresimleri yikadiktan sonra soyle bir yalandan utuler kaldiririm 2 kat yaparak falan,
bende camasir suyu katkili çam kokulu cif e hastayim
birde vikingin çam kokulu banyo wc deterjaninin kokusuna
deterjan kokusunu seviyorum bende
dettt olmayan çocuğun derdi mi olur .asıl biz düşünüyoruz kara karaKolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf
Kıçımı kırar otururum, gezmem yemem içmem ama ablayı alırım.haftada bir alsam ayda 1000 tl yapar yemeği var bir de .zengin olsam istihdam için alırım ama kendi hayatımdan kısıp veremem.ben 1.5 ayda bir büyük temizliğe alıyorum 1.5 gün 300 e yetiyor.1 1 kadın hariç yaptıkları temizlik temizlk değil maalesef.yalap şap yapıp vakit dolduruyorlar
bende yaklasik 2 saat once soyle bir fiyatlsra bakip kabaca bir hesap yaptim evi arabayi satsam anca okutuyorum, çankaya belediyesinin caanim kreşi ve ayrancı ahmet vefik paşa ilk ögretim okuluyla aşk yasamaya karar verdimKolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf
Ben bir tık pis bile olabilirim ya. Mesela el yüz havlumla odada gezinirken elimden düşerse alır kurulamaya devam ederim. Kocam görse sinir krizi geciriyorNasıl ya
Gerçekten delisiniz.
Ben ablaya bile ütületmiyorum nevresimleri, çin işkencesi gibi uğraşma onlarla diyorum
Bu nasıl severek yapılabilir, hayal edemedim.
Gene pis ve dağınık çıktığım bir topluluk içindeyim ajshshshsh
Ülkedeki barajları sizin ev tüketmiş resmenEvet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.
dişimi sıkar söylene söylene ayaklarıma kramp girene dek o temizliği yaparım sonra da o parayı calvinlere guesslere yatırırımmmmmmmKıçımı kırar otururum, gezmem yemem içmem ama ablayı alırım.
Keza öyle yapıyordum, ablaya verdiğim için haftada 2 gün çıkabilecek param kalıyordu
Ya ne bileyim çok para ya ben de öyle çok pahalı okullarda okudum gelip forumda kocacı falan yazıyorum millete bir cacık olmadı yanibende yaklasik 2 saat once soyle bir fiyatlsra bakip kabaca bir hesap yaptim evi arabayi satsam anca okutuyorum, çankaya belediyesinin caanim kreşi ve ayrancı ahmet vefik paşa ilk ögretim okuluyla aşk yasamaya karar verdim
Ne kadan da bize benzeyen bir çiftBen bir tık pis bile olabilirim ya. Mesela el yüz havlumla odada gezinirken elimden düşerse alır kurulamaya devam ederim. Kocam görse sinir krizi geciriyor
sonra öyle ütü ıııh. Sadece kurutmak için asınca iyice çırparım çok buruşuk değilse kullanırım ütüsüz yapmam kolay kolay. Saçım dökülür hoop alır yere atarım zaten robot gelip temizleyecek diye. Vsvs
Çamaşır makinesine don-tişört-kot beraber atarım. Eşim görmeden akdmfkfmfkf
Eşim de bir tık fazla temiz. Kafayı kırıyoruz beraber djfkfkfl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?