Geçinemeyenler kulübü

Neden kendi bedenimiz hakkında bir kalıba girmek zorundayız, onu hiç anlamıyorum.

Doğal olmak ya da makyajlı olmak bir tercih ise, kilolu olmak da spor giyinmek gibi bir tercih.
Her konuda ‘kendine bak, zayıfla’ yahu kendine bakım bu mu, kilolu ya da güzel değilsen yerin yok bu dünyada.
Ne kadar aşağılayıcı ne kadar özgüven zedeleyici bir durum.

2 gune bir nevresim mi ben 15 de bir degisiyorum tabi kizim yatağa işemezse
nevresimleri yikadiktan sonra soyle bir yalandan utuler kaldiririm 2 kat yaparak falan,
bende camasir suyu katkili çam kokulu cif e hastayim
birde vikingin çam kokulu banyo wc deterjaninin kokusuna
deterjan kokusunu seviyorum bende

Nasıl ya
Gerçekten delisiniz.
Ben ablaya bile ütületmiyorum nevresimleri, çin işkencesi gibi uğraşma onlarla diyorum
Bu nasıl severek yapılabilir, hayal edemedim.

Gene pis ve dağınık çıktığım bir topluluk içindeyim ajshshshsh

Saçma sapan seyler ...

yemek yapmasını çok severim tüm ün yaparım üşenmem ama banyo wc mutfak temizliği deyince kaçacak delik arıyorum.
bende oyleyim beni biraksinlar mutfaga malzemeyide versinler onume ohh mis aksama kadar yaparim, soganlari dograrken kimleri kimleri kesiyorum

haftada bir alsam ayda 1000 tl yapar yemeği var bir de .zengin olsam istihdam için alırım ama kendi hayatımdan kısıp veremem.ben 1.5 ayda bir büyük temizliğe alıyorum 1.5 gün 300 e yetiyor.1 1 kadın hariç yaptıkları temizlik temizlk değil maalesef.yalap şap yapıp vakit dolduruyorlar

15 dk kurutma makinasında çevir sonra güzelce ser . Ütülenmiş gibi oluyor

Kolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf

yardimci bayan gercekten buyuk rahatlik hemde cok buyuk rahatlik ama ben kendi elim beze suya degmeyince temiz oldu hissi gelmiyor tam olarak
belki alışık olmadigimdan bilmiyorum

15 dk kurutma makinasında çevir sonra güzelce ser . Ütülenmiş gibi oluyor
Çamaşırları bekletip yıkadığımızdan, kurutmadan çıkan özellikle nevresim ve çarşafları açmak için sprey şişesinde su sıkıyorum ben
Öyle bir tepiştiriyoruz ki makineye, 9 kg olana 11 basıyorumdur kesin

Evet ıkı gune bır nevresım degısıyorum eger degısmezse asırı kirli geliyor yatamıyorum, yastık kılıflarını hergun degısırım.Banyo havlularını da 2 en fazla 3 gunde yıkarım el ve yuz havlularını günlük degısırım ama evı haftada bır silerim. Camlarımı mutfak harıc senede 5 kez ancak cok umursamam mutfak dolabımı da senede en fazla 3 kere tamamamen ındırım yıkarım bu konularda biraz rahatım.

Kolej paralarına bak yuh
Ben memuriyeti bırakıp devlete versem eve gelince kapıyı açıp karnını doyursam daha kardayız calısıyorum diye extra zarara giricem bebem olursa dkfkfkf
dettt olmayan çocuğun derdi mi olur .asıl biz düşünüyoruz kara kara

Kıçımı kırar otururum, gezmem yemem içmem ama ablayı alırım.
Keza öyle yapıyordum, ablaya verdiğim için haftada 2 gün çıkabilecek param kalıyordu

Kolej paralarına bak yuh
bende yaklasik 2 saat once soyle bir fiyatlsra bakip kabaca bir hesap yaptim evi arabayi satsam anca okutuyorum, çankaya belediyesinin caanim kreşi ve ayrancı ahmet vefik paşa ilk ögretim okuluyla aşk yasamaya karar verdim

Ben bir tık pis bile olabilirim ya. Mesela el yüz havlumla odada gezinirken elimden düşerse alır kurulamaya devam ederim. Kocam görse sinir krizi geciriyor

sonra öyle ütü ıııh. Sadece kurutmak için asınca iyice çırparım çok buruşuk değilse kullanırım ütüsüz yapmam kolay kolay. Saçım dökülür hoop alır yere atarım zaten robot gelip temizleyecek diye. Vsvs
Çamaşır makinesine don-tişört-kot beraber atarım. Eşim görmeden akdmfkfmfkf
Eşim de bir tık fazla temiz. Kafayı kırıyoruz beraber djfkfkfl

Ülkedeki barajları sizin ev tüketmiş resmen

Şu su kıtlığı döneminde biraz bacım, azıcık dikkat etsen mi acaba, 1 hafta yat bir şey olmaz.
Ben yatılı okulda 1 ay yattığımı bilirim aynı nevresime, ölmedim bak

Kıçımı kırar otururum, gezmem yemem içmem ama ablayı alırım.
Keza öyle yapıyordum, ablaya verdiğim için haftada 2 gün çıkabilecek param kalıyordu
dişimi sıkar söylene söylene ayaklarıma kramp girene dek o temizliği yaparım sonra da o parayı calvinlere guesslere yatırırımmmmmmm

bende yaklasik 2 saat once soyle bir fiyatlsra bakip kabaca bir hesap yaptim evi arabayi satsam anca okutuyorum, çankaya belediyesinin caanim kreşi ve ayrancı ahmet vefik paşa ilk ögretim okuluyla aşk yasamaya karar verdim
Ya ne bileyim çok para ya ben de öyle çok pahalı okullarda okudum gelip forumda kocacı falan yazıyorum millete bir cacık olmadı yani

Ne kadan da bize benzeyen bir çift
Ben dökülen saçlarımı elimde yumak yapıp, cebime koyuyorum.
Ola ki yere düşerse böcek zannedip bağrışıyoruz falan, bayağı eğlenceli oluyor
Ben de düşen havluya ev silerim, ne var yani, sokağa mı düştü, ev orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…