- 17 Aralık 2015
- 26.695
- 48.688
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.501
anneme lazim boyle birsey bakayimEvet, aynen o.
Kendi bezleri camda iz bırakıyor ama ben cam bezi doluyorum üzerine.
Sopası uzun olduğundan ve oynar şekilde olunca her yere ulaşıyor.
Öyle sıfır izsiz olmuyor ama önümüzü görüyoruz.
Her eve lazım vip ahmet mop, güç istemiyor, yormuyor, temiz suyla temizlik daha ne...
ben bekarlik ve evlilik hayatimda taş catlasin 10 kez evde temizlik yapan bayan gormusumdur gerisi hep bende, seviyorum temizlik yapmayi ama kulakligimi takip sakizimi agzima alip rahat rahat yapacagim karisanim etrafimda dolasanim olmayacak yoksa sinir basiyochamallows farkındaysan temizliği sevmediğim için nerede pratik ürün, ben oradayım
Domol ürünleri, vip ahmet vs.
Ben diyorsam bir şeyi emin ol çok pratik ve iyidir.
Gerçekten nefret ediyorum temizlikten ve hakikaten pandemiye kadar yaptığım da söylenemez.
Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti , konusuhangi konu
Mutfakta böyleyim ben de.ben bekarlik ve evlilik hayatimda taş catlasin 10 kez evde temizlik yapan bayan gormusumdur gerisi hep bende, seviyorum temizlik yapmayi ama kulakligimi takip sakizimi agzima alip rahat rahat yapacagim karisanim etrafimda dolasanim olmayacak yoksa sinir basiyo
tesekkur edeyim bakayimMerhaba öğretmenin öğrencisine hakareti , konusu
O sıkıntılı bir konuydu, birkaç kez yazdım ben de ama ilerleyişi düzgün görmediğim için yorumlara bakmadım hiç.Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti , konusu
büyük rahatlik eve gelen yardımcı aslinda ayda bir bile gelse rahatlık yani ama iste ben evin icini tekrar temizliyorumMutfakta böyleyim ben de.
Evimde kimsenin yemek vs yapmasına müsade etmiyorum, inanılmaz rahatsızlık duyuyorum.
Orası benim özel alanım, birileri olunca bile daralıyorum.
Ama temizlik evlendiğim günden beri haftalık ya da haftada iki yardımcı abla vardı, çamaşırı bile yıkardı.
Delisinbüyük rahatlik eve gelen yardımcı aslinda ayda bir bile gelse rahatlık yani ama iste ben evin icini tekrar temizliyorumhazir temizken bide dip kose elle sileyim moduna geciyorum supurme derdi yokken, supururken ruhum daraliyo benimde apartmanda yasamasam silkelerim hergun catir catir
Objektif olamıyorlarsa yorum yapmasınlar . Sanki burası stres atma platformu haline gelmiş . Kimin canı sıkkın yada sinirli hoopp soluğu burda alıyor. Hemen tartışacak bir konu arıyor ...O sıkıntılı bir konuydu, birkaç kez yazdım ben de ama ilerleyişi düzgün görmediğim için yorumlara bakmadım hiç.
Ne zaman öğretmen konusu açılsa zaten hiçbir şekilde eleştiriyi kabul etmeden meslektaşını savunan bir güruh var ve aynı şekilde öğretmenleri sanki havadan para kazanıyor diye tanımlayan ayrı bir grup.
Kavga kaçınılmaz oluyor.
yardımcı kadın averdiğim paraya daima üzülmüşümdür mümkün olduğunca az sıklıkta alırım.o paraları miss gibi gordionda yerim çatır çatır malum fakirimmmmmbüyük rahatlik eve gelen yardımcı aslinda ayda bir bile gelse rahatlık yani ama iste ben evin icini tekrar temizliyorumhazir temizken bide dip kose elle sileyim moduna geciyorum supurme derdi yokken, supururken ruhum daraliyo benimde apartmanda yasamasam silkelerim hergun catir catir
ben sanirim temizlik ve yemek yaparken ruhumu dinlendiriyorum acayip bi huzur kapliyo icimiDelisin
Temizliğin sonu yok ki, elbet kirleniyor.
Çok nankör bir durum, 1 saate bakıyor zaten bizim evin kirlenmesi.
Ama yemekte ortada bir ürün var, boğazından afiyetle geçiyor.
yemek yapmasını çok severim tüm ün yaparım üşenmem ama banyo wc mutfak temizliği deyince kaçacak delik arıyorum.Delisin
Temizliğin sonu yok ki, elbet kirleniyor.
Çok nankör bir durum, 1 saate bakıyor zaten bizim evin kirlenmesi.
Ama yemekte ortada bir ürün var, boğazından afiyetle geçiyor.
Tahammül yok farklı fikirlere.Objektif olamıyorlarsa yorum yapmasınlar . Sanki burası stres atma platformu haline gelmiş . Kimin canı sıkkın yada sinirli hoopp soluğu burda alıyor. Hemen tartışacak bir konu arıyor ...
yapabilecek zaman ve guc varsa bende kendim yapma taraftariyim her zaman icime sine sine, evlendigimden beri 6 senede 2. belki 3.kez evime bir bayan geldi son gelen bayan haci yagimi sikmisti anlamadim ama 1 ayi gecti psikolojik hala o kokuyu aliyorum evdeyardımcı kadın averdiğim paraya daima üzülmüşümdür mümkün olduğunca az sıklıkta alırım.o paraları miss gibi gordionda yerim çatır çatır malum fakirimmmmm
Halbuki yemek seven insan, ardından mutfağı toplayıp o ‘temizlendi’ bezini lavabo yakınına koymadan yapamazyemek yapmasını çok severim tüm ün yaparım üşenmem ama banyo wc mutfak temizliği deyince kaçacak delik arıyorum.
Ben tam aksi.yapabilecek zaman ve guc varsa bende kendim yapma taraftariyim her zaman icime sine sine, evlendigimden beri 6 senede 2. belki 3.kez evime bir bayan geldi son gelen bayan haci yagimi sikmisti anlamadim ama 1 ayi gecti psikolojik hala o kokuyu aliyorum evde
36 beden olmalıymışız beğenilmek için .bazı kadınlarda azıcık kilosu olan üyeyi yerden yere vuruyor.benim çok kilolu bir arkadaşım var o kadar güzel ki bakmaya doyamazsın.bir kadın güzelse güzeldir değilse değildir kilosu ne olursa olsun.güzellik bile göreceli aslındaTahammül yok farklı fikirlere.
Şimdi başkalarına tü kaka deyip kendimi aklamayayım ama ciddi anlamda bazen yorumlar çileden çıkarıyor insanı
Sabır taşı olsa çatlar dediğin anlar da oluyor.
Benim delirdiğim noktalar genelde çocuklara olan ilgisizlik, kocaların evde toto kaşımaya yaraması ve her kadının muhteşem bir görüntüye sahip olması zorunluluğu algısı.
Bu 3 olayı içeren konuda daima ban alırım, karşıt fikre ben de açık değilim.
Ben de temizlik yaparken cok rahatlıyorum ama kimse karışmayacak bölünmeyecek ve müzik dinlicem yaperken.Mutfagı banyo ve wcyı temızlemeye bayılırım ışıl ışıl parlasın ve mis gibi koksun isterim ama en dıkkat ettıgım ve sevdıgım sey iki gunde bir tüm nevrerimleri degısmektır yastıkları hergun degısırım ve ütüsüz asla yatamam huzur buluyorum bunları yapıncaben sanirim temizlik ve yemek yaparken ruhumu dinlendiriyorum acayip bi huzur kapliyo icimi
o kadarını yapıyoruz tabiki dolap üstleri mutfak avizesi buzdolabı üstüne gelince pilim bitiyor kaç hafta oldu halaa temizleyeceğim avizeyi tam 5 aydır silmedimHalbuki yemek seven insan, ardından mutfağı toplayıp o ‘temizlendi’ bezini lavabo yakınına koymadan yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?